Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Service made in Slovakia”
Recenzia Mondieu

Mondieu
Na pozícii č. 2 spomedzi 84 Káva a čaj v Bratislave
Certifikát výnimočnosti
Cenový rozsah: 5 USD - 9 USD
Ďalšie podrobné informácie o reštaurácii
Podrobné informácie o reštaurácii
Možnosti stravovania: Raňajky, Vonkajšie sedenie
Opis: Kaviareň
Zrecenzované: 1. júna 2017 cez mobilné zariadenie

Absolutne arogantni a neprijemni personal nechaju zakaznika cakat pol hodinu na wrap ani neinformuju o meskani navyse personal ma rasisticke narazky v slovencine na zahranicnych hosti sami by sa najprv mali naucit po anglicky! CISTY NON SENSE! Hamba ale zas take slovenskeee

1  Poďakujte používateľovi Ivana C.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Tomas_M_99, Manažér pre styk s verejnosťou v zariadení Mondieu.Zodpovedané: 18. júna 2017

Dobry den Ivana.

Velmi nas mrzi Vasa zla skusenost. Co sa tyka rychlosti obsluhy, verime, ze to bolo sposobene len mnozstvom objednavok v kuchyni, kazdopadne nas to neospravedlnuje, pochopitelne ste o tom mali byt informovana. Co nas ale viac mrzi su Vami spominane rasisticke narazky. Mozete nam prosim konkretizovat o co islo a zaroven sa chceme opytat, ci den, kedy ste pisali tuto recenziu bol zaroven dnom, kedy ste boli v Mondieu?

Dakujeme

Vsetko dobre

Tim MONDIEU

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (668)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

1519669 recenzií

Zrecenzované: 7. mája 2017

Ponuka je obsiahla, prostredie príjemné a jedlá aj nápoje sú chutné. Obsluha v pohode. Na môj vkus ale trochu vyššie ceny, hlavne čo sa týka burgrov (nižšia gramáž) a palaciniek v porovnaní s inými podnikmi, ktoré sa v Bratislave na burgre a palacinky špecializujú.

    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi 19PS84.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Tomas_M_99, Manažér pre styk s verejnosťou v zariadení Mondieu.Zodpovedané: 23. mája 2017

Dobrý deň.

Ďakujeme veľmi pekne za Vašu recenziu, teší nás, ak vám u nás chutí. Čo sa cien týka, uvedomujeme si ich výšku, napriek tomu sú adekvátne miestu, kvalite surovín a najmä ich príprave. Veríme, že vás to ako nášho zákazníka neodradí a opäť nás navštívite.

Ďakujeme ešte raz a želáme všetko dobré.

S pozdravom
Vaše MONDIEU

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 20. apríla 2017

Tato kaviaren ponuka prijemne prostredie, vybornu kavicku a tie najlepsie cheesecakes v BA. Urcite odporucam ist a vyskusat. Obsluha taktiez velmi prijemna.

Poďakujte používateľovi Daniela Š.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Tomas_M_99, Manažér pre styk s verejnosťou v zariadení Mondieu.Zodpovedané: 23. apríla 2017

Mila Daniela,

Dakujeme velmi pekne za Vasu recenziu, potesila nas. Sme radi, ak Vam u nas chuti a verime, ze ostanete nasou pravidelnou zakaznickou. Uz coskoro predstavime nove menu, mate sa na co tesit.

Tesime sa na Vasu dalsiu navstevu.

S pozdravom
Vase Mondieu

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 16. apríla 2017

Posledných 5 mesiacov navštevujeme Mondieu každý deň na kávu či obed a pod. Boli sme veľmi spokojní, že sme našli super miesto s dobrou kávou, milou a usmievavou obsluhou. Za posledný mesiac prijali nových zamestnancov, ktorí nielen že sa mýlia pri objednávkach, úsmev a ochota im nič nehovorí a pri akejkoľvek otázke odvrknú. Škoda! S manželom sme nútení si nájsť inú kaviareň a dúfať, že to čo je v zahraničí štandardom, snáď niekde objavíme aj v hlavnom meste Slovenska...

    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi Kačenka F.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Tomas_M_99, Manažér pre styk s verejnosťou v zariadení Mondieu.Zodpovedané: 18. apríla 2017

Dobry vecer...

Velmi nas mrzi Vasa zla skusenost... Ako ste pisali, mame novy personal a pracujeme na tom, aby bol co najlepsi... Tak ako ste nam dali niekolko mesiacov sancu a boli ste spokojni, tak by sme vas chceli poprosit, aby ste tu sancu dali este aspon raz aj nasim novym zamestnancom.. Urobime vsetko pre to, aby sme o Vas ako o zakaznika neprisli...
Budeme robit vsetko pre to, aby sa nase chyby napravili....

Dakujeme

S pozdravom

TIM Mondieu

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 10. apríla 2017 cez mobilné zariadenie

V Mondieu LABORATORIE sme už jedli veľakrát, najmä raňajky s deťmi. Boli sme vždy tesne po 8.00, takže nebolo plno, servis bol rýchli, ochotní, cítili sme sa výnimočne :) skvelý je aj kútik pre deti, pekne hračky, veľkosť vyhovuje pre cca 4deti. Jedlo je vždy vyyyyborne a nápoje tiež. Obsluha veľmi profesionálna. Ceny sú trošku vyššie, ale s uvedenými skutočnosťami vyššie úplne na mieste. Pre mňa zatiaľ top reštaurácia v meste, ktorú si môžem dovoliť.

Poďakujte používateľovi Simona L.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Tomas_M_99, Manažér pre styk s verejnosťou v zariadení Mondieu.Zodpovedané: 13. apríla 2017

Milá Simona.

Ďakujeme za Vašu recenziu. Teší nás, že ste nám zachovali priazeň a že ste naším pravidelným zákazníkom. Budeme sa snažiť aj naďalej, aby Vaše skúsenosti, pocity a dojmy z Mondieu boli vždy pozitívne.

Želáme všetko dobré a opäť niekedy dovidenia.

Váš tím MONDIEU

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Mondieu, si pozreli aj

Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 
Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 
Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 

Navštívili ste Mondieu? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu