Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (583)
Filtrovať recenzie
583 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
357
168
40
10
8
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
357
168
40
10
8
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
16583 recenzií
Recenzované: 14. augusta 2018

Vynikajúci hotel. Krásne izby, pohodlné postele, perfektné vybavenie, milý personál, výborné raňajky, skvelá poloha.
Bar na 13. poschodí s krásnym výhľadom, avšak s hroznými službabi - čašníci si ani nevšimli, že sme tam, že im hostiaodchádzajú, atď.

  • Termín ubytovania: august 2018, cestoval(a) s priateľmi
    • Cena/kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
Poďakujte používateľovi Barbara R.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 3. júla 2018

Nádherná izba s výhľadom na všetky dominanty Bratislavy. Prívetivé uvítanie na recepcii, ochota mladej dámy,ktorá mi robila check in a s úsmevom ma vyprevádzala ráno do každého ďalšieho dňa. Dobre raňajky. Pohodlie na izbe. dostupnosť reštaurácii, shopingu aj úzkeho centra mesta.

Tip na izbu: vyššie poschodie s výhľadom na mesto
  • Termín ubytovania: jún 2018, cestoval(a) na služobnú cestu
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi Emil G.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Janka S, Front Desk Manager v zariadení Lindner Hotel Gallery Central.Zodpovedané: 27. júla 2018

Mily Emil G,
Dakujeme za Vase pozitivne hodnotenie a sme radi, ze Ste mali prijemny pobyt v nasom Hoteli a ze sme splnili Vase ocakania. Nasim hostom sa vzdy snazime poskytnut tie najlepsie sluzby, ktore si zasluzia a preto si vazime Vas koment a pozitivnu reakciu na personal.
Tesi nas, ze Ste vyuzili sluzby nasej restauracie a benefit vo forme nakupneho centra, ktore je sucastou komplexu, kde sa hotel nachadza.
Verim, ze budeme mat prilezistot Vas opat privitat v nasom hoteli.

V pripade rezervacie navstivte nasu webstranku,alebo kontaktujte priamo Hotel.

S pozdravom, Janka Slosarova Front Desk Manager

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 27. júna 2018

Bratislavu navštevujem pravidelne, povinne a rada. Počas ciest som vystriedala asi 8 hotelov. Vždy som bola spokojná. Totižto s hotelmi kategórie 4* a viac, nespokojná nebývam:-) Lindner Hotel Gallery Central ma však úplne "dostal". Využívam posledné ( už mnohé ) mesiace len jeho služby! Už vstupná hala je okúzľujúca, hrá príjemnými farbami, skvelým dizajnom a vôňou. K tomu VEĽKÉ PLUS!!! - úžasne sympatickí pracovníci na recepcii, ktorí usmiatymi očami i perami vítajú, či odprevádzajú hostí. Od prvého momentu do konca Vám dajú najavo, že ste vítaní! DVOJLÔŽKOVÚ IZBU FIRST CLASS na 12 stom poschodí už považujem za svoju pracovňu, obývačku i spálňu. Perfektný oddych a spánok zaručuje vynikajúca posteľ, využitie baru - nápojov a pochutín ktoré sú v cene, klimatizácia podľa vlastného gusta - veľkým plusom. Výhľad je bonusom, vaňa i sprchový kút - luxusom. Kulinárske potešenie ponúka skvelá - chutná a bohatá raňajková ponuka a denné menu v reštaurácii na 3 poschodí - s možnosťou raňajkovať na vonkajšej terase. Opäť s príjemným obsluhujúcim personálom :-). Outlook Bar & Lounge na 13.poschodí ponúka úžasný výhľad na bratislavské staré mesto, ale aj skvelú ponuku občerstvenia vo forme nápojov a chuťoviek. Príjemná atmosféra je vhodná pre priateľov i zaľúbencov. Výhodou hotela je prepojenie s obchodným domom Central, kde suchou nohou ( hoci i v papučkách ) je možné vybehnúť do fittnes centra, wellnes, kaviarničiek, či obchodíkov. Na svoje si prídu všetci - milovníci nákupov i ponevierania sa, i tí, ktorí si chcú polebediť s priateľmi mimo - a pritom v hoteli, kde sú doma :-). Ďakujem za možnosť tešiť sa na Bratislavu i vďaka skvelému L H G Central!
Chválim tento hotel po všetkých stránkach a určite nebude ďalší v BA, ktorý by som za neho vymenila. To, čo sľubuje hotel na svojich stránkach je PRAVDIVÝ obraz hotela, ktorý si váži svojich hostí!

Termín ubytovania: jún 2018
Poďakujte používateľovi helena_kukurova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 7. júna 2018

Personal bol mili a ustretovy napr. ubytovanie bolo mozne od 14:00, ale umoznili to uz o viac ako 2 hodiny skor. Nakolko som tam bol len jednu noc, tak nemam vela skusenosti, ale vsetko bolo super, tak ako to bolo v recenziach

  • Termín ubytovania: jún 2018, cestoval(a) na služobnú cestu
    • Cena/kvalita
    • Lokalita
    • Služby
Poďakujte používateľovi SamuelD2786.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Janka S, Front Desk Manager v zariadení Lindner Hotel Gallery Central.Zodpovedané: 28. júna 2018

Mily Samuel D,
Velmi pekne dakujeme za Vase hodnotenie a sme radi, ze Ste mali prijemny pobyt v nasom Hoteli. Dakujeme za pozitivu reakciu. Nasim hostom sa vzdy snazime poskytnut tie najlepsie sluzby, a preto si vazime Vas koment.
Pevne verim, ze budeme mat prilezitost Vas opat privitat v nasom hoteli

V pripade rezervacie navstivte nasu webstranku,alebo kontaktujte priamo nase rezervacne oddelenie.

S pozdravom,

Janka Slosarova
Front Desk Manager

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 28. marca 2018

Veľmi pekný hotel, umiestnený v centre mesta s obchodným centrom, služby hotela na úrovni, dobrá strava. Pekné izby s moderným dizajnom, čistota hotela, milý personál, pekný výhľad. Ochota personalu uskladnit bicykel na bezpecnom mieste.

  • Termín ubytovania: marec 2018, cestoval(a) na služobnú cestu
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi Wanderer764352.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Janka S, Front Desk Manager v zariadení Lindner Hotel Gallery Central.Zodpovedané: 13. apríla 2018

Mily Marek R,

Dakujeme za Vase pozitivne hodnotenie a sme radi, ze Ste mali prijemny pobyt v nasom Hoteli a ze sme splnili Vase ocakania. Tesi nas pozitivna reakciana nas Hotel, jeho lokalitu a vybavenie. Nasim hostom sa vzdy snazime poskytnut tie najlepsie sluzby, ktore si zasluzia a preto si vazime Vas koment aj na nas personal, na ktori sme hrdi.
Verim, ze budeme mat prilezitost Vas opat privitat v nasom hoteli.
V pripade rezervacie navstivte nasu webstranku,alebo kontaktujte priamo Hotel.

Este raz Vam dakujeme za Vase slova spokojnosti.

S pozdravom,
Janka Slosarova
Front Desk Manager

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie