Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lindner Hotel Gallery Central
Hotely v blízkosti
83 USD
Booking.com
Ukázať ponuku
Certifikát výnimočnosti
  • Bezplatné parkovanie
  • Bazén
114 USD
108 USD
Expedia.com
Ukázať ponuku
Certifikát výnimočnosti
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Reštaurácia
Vienna House Easy Bratislava(Bratislava)(Cenovo mimoriadne výhodná ponuka!)
87 USD
81 USD
Expedia.com
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
121 USD
106 USD
Booking.com
Ukázať ponuku
Certifikát výnimočnosti
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bazén
155 USD
Booking.com
Ukázať ponuku
Certifikát výnimočnosti
  • Bazén
  • Reštaurácia
122 USD
102 USD
Booking.com
Ukázať ponuku
Certifikát výnimočnosti
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bazén
Hotel Bratislava(Bratislava)
76 USD
Booking.com
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Vrátane raňajok
Hotel Color(Bratislava)
62 USD
58 USD
Expedia.com
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
Hotel Set(Bratislava)(Cenovo mimoriadne výhodná ponuka!)
90 USD
48 USD
Priceline
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
Hotel Incheba(Bratislava)
50 USD
Booking.com
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Reštaurácia
Recenzie (532)
Filtrovať recenzie
532 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
321
156
38
10
7
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
321
156
38
10
7
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
27532 recenzií
Zrecenzované: 19. marca 2018

Veľmi pekný hotel, umiestnený v centre mesta s obchodným centrom, služby hotela na úrovni, výborná strava, nádherné izby s moderným dizajnom, upratané izby, čistota hotela, milý personál, nádherný výhľad na 13. poschodí v lobby bare, všetko na 1*.

Tip na izbu: Všetky izby sú podobné, žiadny hluk z okolitých izieb ani z mesta.
  • Termín ubytovania: marec 2018, cestoval(a) na služobnú cestu
    • Lokalita
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi Mário B.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Janka S, Front Desk Manager v zariadení Lindner Hotel Gallery Central.Zodpovedané: 26. marca 2018

Mily Mario,

Velmi pekne dakujeme za Vase hodnotenie a sme radi, ze Ste mali prijemny pobyt v nasom Hoteli. Dakujeme za pozitivu reakciu na lokaciu, izby a personal, na ktori sme hrdi. Tesi nas skutocnost, ze Ste bol spokojny so sluzbami aj stravou. Nasim hostom sa vzdy snazime poskytnut tie najlepsie sluzby, ktore si zasluzia a preto si vazime Vas koment. S urcitostou budeme tlmocit vsetkym kolegom Vasu pozitivnu skusenost.

Pevne verim, ze budeme mat prilezitost Vas opat privitat v nasom hoteli a vy, ze budete mat moznost opat si vychutnat najkrajsi vyhlad na mesto.

V pripade rezervacie navstivte nasu webstranku,alebo kontaktujte priamo nase rezervacne oddelenie.

S pozdravom,
Janka Slosarova
Front Desk Manager

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 22. februára 2018

Pekné, moderné izby. Perfektná lokácia, velmi ochotny a milí personál. Hlavne slecna na recepcií bola velmi milá a profesionálna. Pomohla s parkovaním, pamatala si ma, ked som prisiel, ze som pre nedávnom volal.

  • Termín ubytovania: február 2018, cestoval(a) na služobnú cestu
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi Tamás F.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Janka S, Front Desk Manager v zariadení Lindner Hotel Gallery Central.Zodpovedané: 25. februára 2018

Mily Tamas F,
Velmi pekne dakujeme za Vase hodnotenie a sme radi, ze Ste mali prijemny pobyt v nasom Hoteli.
Dakujeme za vybornu reakciu na lokaciu, izby a personal, na ktori sme hrdi.
Nasim hostom sa vzdy snazime poskytnut tie najlepsie sluzby, ktore si zasluzia a preto si vazime Vas koment.
S urcitostou budeme tlmocit recepcii Vasu pozitivnu skusenost.
Pevne verim, ze budeme mat prilezitost Vas opat privitat v nasom hoteli.

V pripade rezervacie navstivte nasu webstranku,alebo kontaktujte priamo Hotel.

S pozdravom, Janka Slosarova, Front Desk Manager

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 6. marca 2017

Pred pár dňami som bola v tomto hoteli a bola som spokojná až do chvíle kým som sa nestretla s banket managerom menom ,,Sergei", ktorý bol nielen neprofesionálný ale aj veľmi netaktný...potrebovala som informácie o priestoroch kvôli firemnéj akcií no keď som počula ako sa manager somnou rozpráva hneď som zmenila názor.
Spôsob vyjadrovania zamestnancov ako...,,to mňa nezaujíma, mne je to jedno a pod. by nemali byť na takom mieste

Termín ubytovania: február 2017, cestoval(a) na služobnú cestu
1  Poďakujte používateľovi Sara M.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Janka S, Front Desk Manager v zariadení Lindner Hotel Gallery Central.Zodpovedané: 20. marca 2017

Mila Sara M,
Vninany nedostatok ma mrzi. Nas personal je vzdy ochotni reagovat na poziadavky hosta je nasim cielom je poskytnut tie najlepsie sluzby. Rada by som Vas preto poprosila, ak by Ste viac infomacii k Vasej skusenosti smerovala priamo na janka.slosarova@lindnerhotels.com. Ja verim, ze islo o pripadne nedorozumenie, ktore si sme si v zaujme oboch stran mohli odkomunikovat. Dufam, ze nam tuto prilezitost date a spolocne sa budeme snazit ziskat si Vase lepsie hodnotenie.
S pozdravom, Janka Slosarova, Front Desk Manager

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 29. januára 2017

Hotel hodnotím celkovo pozitívne. Strávil som v ňom celkovo 4 noci. zariadenie izieb je moderné a vkusné, veľkost izby bola tiež postačujúca. Hotel je celkovo veľmi pekný a čistý. Personál ochotný a usmiaty. Hotelové raňajky su veľmi dobré čo sa týka výberu. Rovnako aj výber rôznych nápojov. Umiestnie hotela je tiež v poriadku nachádza sa neďaleko centra. Hotel určite odporúčam. jediné čo by som mu vytkol, je že nemá vlastné wellness centrum. Hotelový hostia musia navštevovať wellness v rámci nákupného centra ktoré je s hotelom prepojené

  • Termín ubytovania: január 2017, cestoval(a) na služobnú cestu
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi Radoslav G.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Janka S, Front Desk Manager v zariadení Lindner Hotel Gallery Central.Zodpovedané: 30. januára 2017

Mily Radoslav G,
Velmi pekne dakujeme za Vase pozitivne hodnotenie a sme radi, ze Ste mali prijemny pobyt v nasom Hoteli a ze sme splnili Vase ocakania. Nasim hostom sa vzdy snazime poskytnut tie najlepsie sluzby, ktore si zasluzia a preto si vazime Vas koment. Verim, ze budeme mat prilezistot Vas opat privitat v nasom hoteli.
S pozdravom, Janka Slosarova, Front Desk Manager

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 2. decembra 2016 cez mobilné zariadenie

Naozaj hotel ako sa patrí na štyri hviezdičky. Pekné, moderné izby. Super riešenie kúpeľní. Raňajky naozaj podľa mojej predstavy. Prekvapila ma ochota personálu na 3. poschodí. Fakt spokojnosť. Určite sa vrátim.

Termín ubytovania: december 2016, cestoval(a) na služobnú cestu
Poďakujte používateľovi Jaroslav D.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Janka S, Front Desk Manager v zariadení Lindner Hotel Gallery Central.Zodpovedané: 20. decembra 2016

Mily Jaroslav,
Velmi pekne dakujeme za Vase pozitivne hodnotenie a sme radi, ze Ste mali prijemny pobyt v nasom Hoteli a ze sme splnili Vase ocakania. Nasim hostom sa vzdy snazime poskytnut tie najlepsie sluzby, ktore si zasluzia a preto si vazime Vas koment. Verim, ze budeme mat prilezistot Vas opat privitat v nasom hoteli. S pozdravom, Janka Slosarova, Front Desk Manager

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie