Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
63 USD
Booking.com
Ukázať ponuku
Certifikát výnimočnosti
  • Bezplatné parkovanie
  • Bazén
Upozornenie na zľavy! 19 % pod priemernými cenami

Cena, ktorú ste našli, je o 19 % nižšia než priemerná cena tohto hotela (78 USD za noc).

Ceny analyzujeme počas 60 dní a porovnávame váš výber s priemernou cenou porovnateľných pobytov, aby ste získali čo najlepšiu ponuku.

156 USD
139 USD
Expedia.com
Ukázať ponuku
Certifikát výnimočnosti
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Vrátane raňajok
Apollo Hotel(Bratislava)
74 USD
Booking.com
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Reštaurácia
Upozornenie na zľavy! 10 % pod priemernými cenami

Cena, ktorú ste našli, je o 10 % nižšia než priemerná cena tohto hotela (82 USD za noc).

Ceny analyzujeme počas 60 dní a porovnávame váš výber s priemernou cenou porovnateľných pobytov, aby ste získali čo najlepšiu ponuku.

Vienna House Easy Bratislava(Bratislava)(Cenovo mimoriadne výhodná ponuka!)
87 USD
82 USD
Hotels.com
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
102 USD
93 USD
Expedia.com
Ukázať ponuku
Certifikát výnimočnosti
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bazén
Upozornenie na zľavy! 10 % pod priemernými cenami

Cena, ktorú ste našli, je o 10 % nižšia než priemerná cena tohto hotela (103 USD za noc).

Ceny analyzujeme počas 60 dní a porovnávame váš výber s priemernou cenou porovnateľných pobytov, aby ste získali čo najlepšiu ponuku.

126 USD
102 USD
Booking.com
Ukázať ponuku
Certifikát výnimočnosti
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bazén
108 USD
100 USD
Expedia.com
Ukázať ponuku
Certifikát výnimočnosti
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Reštaurácia
Hotel Set(Bratislava)(Cenovo mimoriadne výhodná ponuka!)
78 USD
49 USD
Priceline
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
Hostel Blues(Bratislava)(Cenovo mimoriadne výhodná ponuka!)
97 USD
50 USD
Expedia.com
Ukázať ponuku
Certifikát výnimočnosti
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bar/hotelový bar
Hotel Incheba(Bratislava)
51 USD
Booking.com
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Reštaurácia
Recenzie (547)
Filtrovať recenzie
547 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
333
158
39
10
7
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
333
158
39
10
7
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
712547 recenzií
Zrecenzované: 29. januára 2017

Hotel hodnotím celkovo pozitívne. Strávil som v ňom celkovo 4 noci. zariadenie izieb je moderné a vkusné, veľkost izby bola tiež postačujúca. Hotel je celkovo veľmi pekný a čistý. Personál ochotný a usmiaty. Hotelové raňajky su veľmi dobré čo sa týka výberu. Rovnako aj výber rôznych nápojov. Umiestnie hotela je tiež v poriadku nachádza sa neďaleko centra. Hotel určite odporúčam. jediné čo by som mu vytkol, je že nemá vlastné wellness centrum. Hotelový hostia musia navštevovať wellness v rámci nákupného centra ktoré je s hotelom prepojené

  • Termín ubytovania: január 2017, cestoval(a) na služobnú cestu
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi Radoslav G.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Janka S, Front Desk Manager v zariadení Lindner Hotel Gallery Central.Zodpovedané: 30. januára 2017

Mily Radoslav G,
Velmi pekne dakujeme za Vase pozitivne hodnotenie a sme radi, ze Ste mali prijemny pobyt v nasom Hoteli a ze sme splnili Vase ocakania. Nasim hostom sa vzdy snazime poskytnut tie najlepsie sluzby, ktore si zasluzia a preto si vazime Vas koment. Verim, ze budeme mat prilezistot Vas opat privitat v nasom hoteli.
S pozdravom, Janka Slosarova, Front Desk Manager

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 2. decembra 2016 cez mobilné zariadenie

Naozaj hotel ako sa patrí na štyri hviezdičky. Pekné, moderné izby. Super riešenie kúpeľní. Raňajky naozaj podľa mojej predstavy. Prekvapila ma ochota personálu na 3. poschodí. Fakt spokojnosť. Určite sa vrátim.

Termín ubytovania: december 2016, cestoval(a) na služobnú cestu
Poďakujte používateľovi Jaroslav D.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Janka S, Front Desk Manager v zariadení Lindner Hotel Gallery Central.Zodpovedané: 20. decembra 2016

Mily Jaroslav,
Velmi pekne dakujeme za Vase pozitivne hodnotenie a sme radi, ze Ste mali prijemny pobyt v nasom Hoteli a ze sme splnili Vase ocakania. Nasim hostom sa vzdy snazime poskytnut tie najlepsie sluzby, ktore si zasluzia a preto si vazime Vas koment. Verim, ze budeme mat prilezistot Vas opat privitat v nasom hoteli. S pozdravom, Janka Slosarova, Front Desk Manager

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 4. októbra 2016

Dobrá lokalita, príjemné prostredie, moderný dizajn izieb , čistota izieb bielizne, vynikajúca kuchyňa, príjemný personál, kompletné doplnkové služby , bazén, wellness, obchody, obchodná galéria , blízko zo historického centra

Tip na izbu: odhlučnené izby a poschodia , dostupnosť
  • Termín ubytovania: september 2016, cestoval(a) na služobnú cestu
    • Cena/kvalita
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi 41jarmila.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Janka S, Front Desk Manager v zariadení Lindner Hotel Gallery Central.Zodpovedané: 20. októbra 2016

Mila 41jarmila,
Dakujeme za Vase pozitivne hodnotenie a sme radi, ze Ste mali prijemny pobyt v nasom Hoteli a ze sme splnili Vase ocakania. Velmi si vazime, ze Ste sa so svojou skusenostou podelili a verim, ze budeme mat prilezistot Vas opat privitat v nasom hoteli. S pozdravom, Janka Slosarova, Front Desk Manager

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 23. augusta 2016

Určite tento hotel odporúčam, je vynikajúci,v modernom štýle,vo veľmi dobrej lokalite,možnosť nakupovania v shoping centre,wellness spa super...všetko pod jednou strechou,perfektný výhľad na Bratislavu.Izby boli čisté,s vlasnou klimatizáciou,strava pestrá a výborná,personál milý a ústretový,takže spokojnosť nadovšetko :-)

  • Termín ubytovania: september 2015, cestoval(a) v páre
    • Cena/kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
Poďakujte používateľovi Oli K.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Janka S, Front Desk Manager v zariadení Lindner Hotel Gallery Central.Zodpovedané: 26. septembra 2016

Mily Oli K,
Velmi pekne dakujeme za Vase pozitivne hodnotenie a sme radi, ze Ste mali prijemny pobyt v nasom Hoteli.
Verim, ze budeme mat prilezistot Vas opat privitat v nasom hoteli. V pripade rezervacie navstivte nasu webstranku,alebo kontaktujte priamo nase rezervacne oddelenie.
Naozaj vdaka za skvele hodnotenie.
S pozdravom, Janka Slosarova, Front Desk Manager

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 1. mája 2016

Hotel patrí do skupiny moderne vybavených hotelov v Bratislave. Pri servírovaní raňajok máte problém si vybrať, všetko vyzerá skvele. Kúpeľne majú neobvyklý tvar. Výhľad z reštaurácie na mesto (hrad) je na nezaplatenie.

Termín ubytovania: august 2015
Poďakujte používateľovi Anna E.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia TomasJur, Front Office Manager v zariadení Lindner Hotel Gallery Central.Zodpovedané: 31. mája 2016
Prekladač Google

Dear Guest,
Thank you for the great review of our hotel! We are glad that you enjoyed your stay and hope to see you again very soon In Bratislava.
Sincerely,
Janka Slosarova
Front Desk Manager

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie