Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Banket Manager”

Najlepšie ceny pre obdobie
Registrácia dd. mm. rrrr Odhlásenie dd. mm. rrrr
Ceny sú za 1 izby, pre 2 osoby
Zobraziť ceny
Porovnať najlepšie ceny z najobľúbenejších cestovateľských webových stránok
a ešte 10 lokalít!
Lindner Hotel Gallery Central
Na pozícii č. 13 spomedzi 93 hotelov v Bratislave
Certifikát výnimočnosti
Zrecenzované: 6. marca 2017

Pred pár dňami som bola v tomto hoteli a bola som spokojná až do chvíle kým som sa nestretla s banket managerom menom ,,Sergei", ktorý bol nielen neprofesionálný ale aj veľmi netaktný...potrebovala som informácie o priestoroch kvôli firemnéj akcií no keď som počula ako sa manager somnou rozpráva hneď som zmenila názor.
Spôsob vyjadrovania zamestnancov ako...,,to mňa nezaujíma, mne je to jedno a pod. by nemali byť na takom mieste

Termín ubytovania: februári 2017, cestoval(a) na služobnú cestu
1  Poďakujte používateľovi Sara M.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Janka S, Front Desk Manager v zariadení Lindner Hotel Gallery Central.Zodpovedané: 20. marca 2017

Mila Sara M,
Vninany nedostatok ma mrzi. Nas personal je vzdy ochotni reagovat na poziadavky hosta je nasim cielom je poskytnut tie najlepsie sluzby. Rada by som Vas preto poprosila, ak by Ste viac infomacii k Vasej skusenosti smerovala priamo na janka.slosarova@lindnerhotels.com. Ja verim, ze islo o pripadne nedorozumenie, ktore si sme si v zaujme oboch stran mohli odkomunikovat. Dufam, ze nam tuto prilezitost date a spolocne sa budeme snazit ziskat si Vase lepsie hodnotenie.
S pozdravom, Janka Slosarova, Front Desk Manager

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (499)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

15499 recenzií

Zrecenzované: 29. januára 2017

Hotel hodnotím celkovo pozitívne. Strávil som v ňom celkovo 4 noci. zariadenie izieb je moderné a vkusné, veľkost izby bola tiež postačujúca. Hotel je celkovo veľmi pekný a čistý. Personál ochotný a usmiaty. Hotelové raňajky su veľmi dobré čo sa týka výberu. Rovnako aj výber rôznych nápojov. Umiestnie hotela je tiež v poriadku nachádza sa neďaleko centra. Hotel určite odporúčam. jediné čo by som mu vytkol, je že nemá vlastné wellness centrum. Hotelový hostia musia navštevovať wellness v rámci nákupného centra ktoré je s hotelom prepojené

  • Termín ubytovania: januári 2017, cestoval(a) na služobnú cestu
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi Radoslav G.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Janka S, Front Desk Manager v zariadení Lindner Hotel Gallery Central.Zodpovedané: 30. januára 2017

Mily Radoslav G,
Velmi pekne dakujeme za Vase pozitivne hodnotenie a sme radi, ze Ste mali prijemny pobyt v nasom Hoteli a ze sme splnili Vase ocakania. Nasim hostom sa vzdy snazime poskytnut tie najlepsie sluzby, ktore si zasluzia a preto si vazime Vas koment. Verim, ze budeme mat prilezistot Vas opat privitat v nasom hoteli.
S pozdravom, Janka Slosarova, Front Desk Manager

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 2. decembra 2016 cez mobilné zariadenie

Naozaj hotel ako sa patrí na štyri hviezdičky. Pekné, moderné izby. Super riešenie kúpeľní. Raňajky naozaj podľa mojej predstavy. Prekvapila ma ochota personálu na 3. poschodí. Fakt spokojnosť. Určite sa vrátim.

Termín ubytovania: decembri 2016, cestoval(a) na služobnú cestu
Poďakujte používateľovi Jaroslav D.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Janka S, Front Desk Manager v zariadení Lindner Hotel Gallery Central.Zodpovedané: 20. decembra 2016

Mily Jaroslav,
Velmi pekne dakujeme za Vase pozitivne hodnotenie a sme radi, ze Ste mali prijemny pobyt v nasom Hoteli a ze sme splnili Vase ocakania. Nasim hostom sa vzdy snazime poskytnut tie najlepsie sluzby, ktore si zasluzia a preto si vazime Vas koment. Verim, ze budeme mat prilezistot Vas opat privitat v nasom hoteli. S pozdravom, Janka Slosarova, Front Desk Manager

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 4. októbra 2016

Dobrá lokalita, príjemné prostredie, moderný dizajn izieb , čistota izieb bielizne, vynikajúca kuchyňa, príjemný personál, kompletné doplnkové služby , bazén, wellness, obchody, obchodná galéria , blízko zo historického centra

Tip na izbu: odhlučnené izby a poschodia , dostupnosť
Pozrieť ďalšie tipy na izby
  • Termín ubytovania: septembri 2016, cestoval(a) na služobnú cestu
    • Cena/kvalita
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi 41jarmila.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Janka S, Front Desk Manager v zariadení Lindner Hotel Gallery Central.Zodpovedané: 20. októbra 2016

Mila 41jarmila,
Dakujeme za Vase pozitivne hodnotenie a sme radi, ze Ste mali prijemny pobyt v nasom Hoteli a ze sme splnili Vase ocakania. Velmi si vazime, ze Ste sa so svojou skusenostou podelili a verim, ze budeme mat prilezistot Vas opat privitat v nasom hoteli. S pozdravom, Janka Slosarova, Front Desk Manager

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 23. augusta 2016

Určite tento hotel odporúčam, je vynikajúci,v modernom štýle,vo veľmi dobrej lokalite,možnosť nakupovania v shoping centre,wellness spa super...všetko pod jednou strechou,perfektný výhľad na Bratislavu.Izby boli čisté,s vlasnou klimatizáciou,strava pestrá a výborná,personál milý a ústretový,takže spokojnosť nadovšetko :-)

  • Termín ubytovania: septembri 2015, cestoval(a) v páre
    • Cena/kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
Poďakujte používateľovi Oli K.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Janka S, Front Desk Manager v zariadení Lindner Hotel Gallery Central.Zodpovedané: 26. septembra 2016

Mily Oli K,
Velmi pekne dakujeme za Vase pozitivne hodnotenie a sme radi, ze Ste mali prijemny pobyt v nasom Hoteli.
Verim, ze budeme mat prilezistot Vas opat privitat v nasom hoteli. V pripade rezervacie navstivte nasu webstranku,alebo kontaktujte priamo nase rezervacne oddelenie.
Naozaj vdaka za skvele hodnotenie.
S pozdravom, Janka Slosarova, Front Desk Manager

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Ďalšie hotely, ktoré by sa vám mohli páčiť...
Cestovatelia si pozreli aj tieto hotely v Bratislave
Mercure Bratislava Centrum
Č. 14 z 93 v lokalite Bratislava
1 652 recenzií
Staré Mesto
LOFT Hotel Bratislava
LOFT Hotel Bratislava
Č. 5 z 93 v lokalite Bratislava
1 848 recenzií
NH Bratislava Gate One
Č. 8 z 93 v lokalite Bratislava
780 recenzií
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny
Staré Mesto
Radisson Blu Carlton Hotel, Bratislava
Radisson Blu Carlton Hotel, Brat...
Č. 11 z 93 v lokalite Bratislava
1 082 recenzií
DoubleTree by Hilton Hotel Brati...
Č. 10 z 93 v lokalite Bratislava
610 recenzií
Staré Mesto
Marrol's Boutique Hotel Bratislava
Marrol's Boutique Hotel Bratisla...
Č. 1 z 93 v lokalite Bratislava
1 646 recenzií
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny

Navštívili ste Lindner Hotel Gallery Central? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Dodatočné informácie o hoteli Lindner Hotel Gallery Central

Adresa: Metodova 4, Bratislava 821 08, Slovensko
Telefónne číslo:
Lokalita: Slovensko > Bratislavský kraj > Bratislava
Vybavenie:
Bar/hotelový bar Biznis centrum s pripojením na internet Kasíno a hazardné hry Fitnescentrum s telocvičňou/posilňovňa Bezplatný vysokorýchlostný Internet (WiFi) Domáci maznáčikovia vítaní Reštaurácia Kúpele Plavecký bazén Bezbariérový prístup Doprava z letiska/na letisko
Štýl hotela:
Na pozícii č. 13 spomedzi 93 hotelov v lokalite Bratislava
Cenový rozsah: 63 € – 122 € (na základe priemerných cien za štandardnú izbu)
Trieda hotela:Hviezdičky: 4 — Lindner Hotel Gallery Central 4*
Počet izieb: 222
Možnosti rezervácie:
Spoločnosť TripAdvisor s hrdosťou ohlasuje uzatvorenie spolupráce s partnerom Booking.com, Hotels.com a Expedia, vďaka ktorému budete môcť vykonávať bezproblémové rezervácie hotela Lindner Hotel Gallery Central. Každý mesiac pomáhame miliónom cestovateľov nájsť dokonalý hotel na dovolenkové aj služobné cesty, pričom vždy hľadáme najlepšie zľavy a špeciálne ponuky.

Je toto profil vášho zariadenia na portáli TripAdvisor?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu