Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“chodime vacsinou na denne menu”

Restauracia BARBADOS
Na pozícii č. 442 spomedzi 1 421 Reštaurácie v Bratislave
Kuchyňa: Európske
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 19. marca 2018

mali by sa volat "ako od babicky" ,o) vzdy vyborna kuracia polievocka a na vyber az zo 4 druhov hlavneho jedla. Klasicke jedla, ziadna exotika, ako by sa podla nazvu mohlo zdat. Jedlo vzdy chutne, velike porcie, na obed je tam vzdy narvane, co je podla mna najlepsi dokaz toho, ze varia dobre. Clovek ani nedoje polievku a uz ma na stole hlavny chod, obsluha maka na 120%

Dátum návštevy: november 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi JarkaO5.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (15)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

61015 recenzií

Zrecenzované: 29. septembra 2017

Menu - skoro samá kuracina, ocenil by som aj niečo iné.. Objednal som si cesnačku, to čo som dostal som ešte nevidel, ale hneď som prišiel na to čo to bolo.. Cesnačka vyzerala ako "gulášová" polievka s cesnakom.. a pozriem do denného menu, deň či dva dozadu frankfurtská polievka ( ešte v nej plávali aj zemiaky a cibuľa....), bez krutónov, cesnačka je myslím že niečo iné.. Nechutné.. Čiernohorský rezeň sa ako tak dal, ale v strede bol moc hrubý..Po dojedení som pozeral po reštaurácií, a z môjho miesta bolo vidno do kuchyne, kde kuchár takmer vo dverách naberá obriou naberačkou polievku z veľkého hrnca na zemi a tečie mu z naberačky po okrajoch, trochu nechutné mal by si to vedúci poriešiť...reštaurácia nijak neoslovila...V toaletách sa dá sotva otočiť, otvorím dvere a "zrámujem" človeka v chodbe..

Dátum návštevy: september 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi Jakub L.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 8. júna 2016 cez mobilné zariadenie

Ked sa chceme lacno a vela najest tak urcite zájdeme sem. Jedlo je velmi chutne porcie obrovské a ceny skvele. Jedine mínus považujem trosku neochotný personal a dlhšie čakanie na jedlo

Dátum návštevy: január 2016
Poďakujte používateľovi P3780AD_.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 24. mája 2016 cez mobilné zariadenie

+ krásny interiér priestranná reštaurácia pre veľa ľudí. Sedenie aj na teraske.
+veľký vyber jedál za bezkonkurenčne ceny
+enormné porcie jedla a vždy je čerstvé a teplé vynikajúce jedlo
+ menučkaa od 2,99€ a na výber zo 4 jedál
+ príjemný a ochotný personál
+vhodné aj na oslavy

-menší výber čo sa týka nápojového lístku (chýbajú limonádky, drinky)
-lokalita podniku, zlá dostupnosť, na druhom konci Bratislavy - Vrakuňa

Chodíme sem pravidelne a vždy sme spokojní.

Dátum návštevy: máj 2016
Poďakujte používateľovi LuckaR15.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Zrecenzované: 22. novembra 2017

Dátum návštevy: november 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Restauracia BARBADOS, si pozreli aj

Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 
Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 

Navštívili ste Restauracia BARBADOS? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu