Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dobrá obsluha a zaujímavé jedlo”
Recenzia Green Buddha

Green Buddha
Na pozícii č. 25 spomedzi 1 295 Reštaurácie v Bratislave
Certifikát výnimočnosti
Cenový rozsah: 5 USD - 35 USD
Kuchyňa: Indonézske, Thajské
Ďalšie podrobné informácie o reštaurácii
Podrobné informácie o reštaurácii
Vhodné pre: Romantické
Možnosti stravovania: Otvorené do neskorých nočných hodín, Raňajky, Rezervácie
Štvrť: Staré Mesto
Opis: The Modern Thai Restaurant - fusion between traditional and modern thai cooking style. Our Chef spend long time in Thailand on islands and with his international team in kitchen cook high quality thai food. Enjoy Your meal! ....hmm, and be careful, thai meal would be spicy :)
Zrecenzované: 6. októbra 2017

Reštaurácia sama o sebe sa nachádza v dosť potuchnutých priestoroch. Vyvažuje to však celkom ochotná a snaživá obsluha a celkom pekný interiér. Jedlo je zaujímavé, nepokladám sa za odborníka na ázijskú kuchyňu, takže neviem lepšie posúdiť. Najviac som ocenil vôňu a vzhľad jedla. Celkovo dobrý dojem z tejto reštaurácie však kazia sociálne zariadenia v suteréne. V žiadnom prípade nezodpovedajú cenovej úrovni reštaurácie, dokonca by sa za ne hanbili aj v lacnej krčme.

    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi Iwanko.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia GrBuddha, Owner v zariadení Green Buddha.Zodpovedané: 21. októbra 2017

Milý Iwanko,
ďakujeme za pozitivnu recenziu, a sme veľmi radi, že sa Vám u nás páčilo a chutilo. Snažíme sa o vytvorenie príjemnej atmosféry a ponúknuť návštevníkom autentickú thajskú kuchyňu, primárne z čerstvých a každý týždeň priamo z Thajska importovaných surovín, čomu zodpovedá aj cenová hladina jedál. Na margo "zatuchnutých priestorov", žiaľ je to stará historická budova so všetkými pozitívami aj negatívami, ktoré to obnáša, a ktorej nie sme žiaľ ani majiteľmi, takže máme obmedzené možnosti. Sociálne zariadenia už, unávame, majú svoj vek a neúprosne sa na nich podpísal čas. Máme už naplánovanú renováciu, tak snáď to pri Vašej budúcej návšteve už bude na poriadku :) Budeme radi, ak Vás budeme môcť opäť uvítať v našej reštaurácii Green Buddha.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (643)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

711643 recenzií

Zrecenzované: 2. septembra 2017

Jedlo bolo úžasné. My sme však nemali štastie na obsluhu. Ujala sa nás šikovná čašníčka, ktorá nás obsluhovala cca prvú polovicu. Čo čert nechcel, prišla tam skupina asi 15 amíkov a mala som pocit, že vtedy sme prestali existovať:-D Šikovná čašníčka išla obsluhovať amíkov a tú druhú, ktorá vykecávala pri stole s kamarátkami, zákazníci nezaujímali. Ryža nám napríklad k jedlu vôbec nedorazila. Je to škoda,ale pri ich cenách je dobrých azíjských reštík v BA dosť na to aby sme ich druhý krát obišli.

    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
1  Poďakujte používateľovi ppettra.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 31. augusta 2017

Môžem odporučiť toto miesto vďaka dobre lokalite a Zelenej uličke, veľmi príjemnej obsluhe, ktorá nám ochotne poradila a určite kvôli chutnému jedlu.

    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi Luc K.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia GrBuddha, Owner v zariadení Green Buddha.Zodpovedané: 13. septembra 2017

Ahoj Lucka,
dakujeme za skvelu recenziu! Sme radi, ze Vam u nas chutilo. Snazime sa ponuknut autenticky thajsky gastronomicky zazitok, a je vzdy uzasne citat, ze to vedia nasi zakaznici ocenit. Vasu pochvalu obsluhe posuniem dalej a urcite Vas radi uvitame znova!

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 27. augusta 2017 cez mobilné zariadenie

Uzasne chute v prijemnom prostredi. Prijemna obsluha, ktora ochotne poradi pri vybere z mnozstva kombinacii.

Poďakujte používateľovi Milos G.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia GrBuddha, Majiteľ v zariadení Green Buddha.Zodpovedané: 13. septembra 2017

Ahoj Miloš,
srdečne ďakujeme za skvelú recenziu a sme radi, že Vám chutilo a cítili ste sa príjemne. Radi Vás u nás uvidíme znova a náš personál urobí všetko pre to, aby ste sa u nás cítili prvotriedne :)

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 25. augusta 2017

Vopred sa ospravedlňujem, tento typ kuchyne nie je mnou vyhľadávaný. Napriek tomu, som bol zvedavý a pozvanie som prijal.
Priestory reštaurácie sú na prízemí starého domu v samom centre starého mesta. Pekné klenbové stropy. V horúcom lete boli všetky okná, či už na ulicu, alebo do dvora otvorené, napriek tomu v miestnosti bolo príliš teplo, klíma, ani nútené vetranie nie je inštalované a jeden prenosný ventilátor to nezachránil. Vďaka otvoreným oknám bolo dnu pomerne hlučne a hlavne sa tam tlačil cigaretový dym od vonkajších stolov, ktoré sú hneď pod oknami.
Zariadenie, resp. výzdoba vnútorných priestorov pozostáva z ázijských rekvizít, na môj vkus to všetko ako celok pôsobí už gýčovito a hlavne to nie je architektonicky a štýlovo zjednotené s priestormi toaliet v podzemí.
Ako amatér v ostrých ázijských jedlách nedokážem odborne zhodnotiť kvalitu. Podľa mňa väčšinu chutí zabije ostrosť korenia a papriky a potom cítim už len kokosové mlieko, ktoré nemusím.
Ostatní hostia - gurmáni, ktorí jedlo vedeli oceniť boli maximálne spokojní. Vďaka tomu, že nás bolo desať a objednali sme si širokú paletu jedál, síce negustiózne, ale každý ochutnal viacero jedál. Personál je na toto asi zvyknutý, poctivo nosili čisté servisy...
Myslím, že cena za konzumáciu bola primeraná, trochu ma zarazila vysoká cena za pivo z malého pivovaru...
Pochválim prácu a vkus kuchára pri servírovaní jedál.

    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
1  Poďakujte používateľovi IgorRybar.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia GrBuddha, Majiteľ v zariadení Green Buddha.Zodpovedané: 13. septembra 2017

Ahoj Igor,
ďakujeme za pozitívnu reakciu! Veľa krát máme hostí, ktorí thajskú kuchyňu nepoznajú a zo zvedavosti ju odskúšajú. Nie každému sadne, ale keď si ju obľúbite tak je to závislosť. Ostrosť jedla a zabíjanie chuti je trošku mýtus, aj keď začiatočníkom to tak môže spočiatku pripadať. Po pár kontaktoch so štipľavým jedlom začne človek rozoznávať jednotlivé chute, a dokonca zistí, že nie je čili paprika ako čili paprika, niektoré sú sladšie, niektoré idú do kysla, je tam veľa "vedľajších" chutí, niečo ako pri káve alebo čokoláde :) Ak Vám prekáža štipľavé a zároveň aj kokosové mlieko, náš personál Vám ochotne poradí s výberom, kokosové mlieko používame paradoxne nie až tak veľa, a primárne len do Kari alebo Kokosovej polievky. V ponuke je aj dostatok jedál z woku, ktoré neobsahujú čili ani kokosové mlieko.
Čo sa vnútorného tepla týka, sme si vedomí danej situácie, ktorá bola citeľná hlavne v augustovej vlne horúčav. Pracujeme na vyriešení vzduchotechniky, ale chce to čas , trpezlivosť, a hlavne dobré plánovanie, keďže sa jedná o starú budovu s množstvom technických prekážok a obmedzení.
V každom prípade ďakujeme za odvahu a zvedavosť, a aj keď ste možno nenašli pre thajskú kuchyňu nadšenie, tešíme sa, že ste ochutnali niečo iné a nové. Prajeme krásny deň!

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Green Buddha, si pozreli aj

Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 
Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 
Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 

Navštívili ste Green Buddha? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu