Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vynikajúce jedlo aj obsluha”
Recenzia Green Buddha

Green Buddha
Na pozícii č. 18 spomedzi 1 225 Reštaurácie v Bratislave
Certifikát výnimočnosti
Cenový rozsah: 5 USD - 35 USD
Kuchyňa: Indonézske, Thajské
Ďalšie podrobné informácie o reštaurácii
Podrobné informácie o reštaurácii
Vhodné pre: Romantické
Možnosti stravovania: Otvorené do neskorých nočných hodín, Raňajky, Rezervácie
Štvrť: Staré Mesto
Opis: The Modern Thai Restaurant - fusion between traditional and modern thai cooking style. Our Chef spend long time in Thailand on islands and with his international team in kitchen cook high quality thai food. Enjoy Your meal! ....hmm, and be careful, thai meal would be spicy :)
Zrecenzované: 31. augusta 2017

Môžem odporučiť toto miesto vďaka dobre lokalite a Zelenej uličke, veľmi príjemnej obsluhe, ktorá nám ochotne poradila a určite kvôli chutnému jedlu.

    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi Luc K.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia GrBuddha, Owner v zariadení Green Buddha.Zodpovedané: 13. septembra 2017

Ahoj Lucka,
dakujeme za skvelu recenziu! Sme radi, ze Vam u nas chutilo. Snazime sa ponuknut autenticky thajsky gastronomicky zazitok, a je vzdy uzasne citat, ze to vedia nasi zakaznici ocenit. Vasu pochvalu obsluhe posuniem dalej a urcite Vas radi uvitame znova!

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziu
Recenzie (571)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

37572 recenzií

Zrecenzované: 27. augusta 2017 cez mobilné zariadenie

Uzasne chute v prijemnom prostredi. Prijemna obsluha, ktora ochotne poradi pri vybere z mnozstva kombinacii.

Poďakujte používateľovi Milos G.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia GrBuddha, Majiteľ v zariadení Green Buddha.Zodpovedané: 13. septembra 2017

Ahoj Miloš,
srdečne ďakujeme za skvelú recenziu a sme radi, že Vám chutilo a cítili ste sa príjemne. Radi Vás u nás uvidíme znova a náš personál urobí všetko pre to, aby ste sa u nás cítili prvotriedne :)

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 25. augusta 2017

Vopred sa ospravedlňujem, tento typ kuchyne nie je mnou vyhľadávaný. Napriek tomu, som bol zvedavý a pozvanie som prijal.
Priestory reštaurácie sú na prízemí starého domu v samom centre starého mesta. Pekné klenbové stropy. V horúcom lete boli všetky okná, či už na ulicu, alebo do dvora otvorené, napriek tomu v miestnosti bolo príliš teplo, klíma, ani nútené vetranie nie je inštalované a jeden prenosný ventilátor to nezachránil. Vďaka otvoreným oknám bolo dnu pomerne hlučne a hlavne sa tam tlačil cigaretový dym od vonkajších stolov, ktoré sú hneď pod oknami.
Zariadenie, resp. výzdoba vnútorných priestorov pozostáva z ázijských rekvizít, na môj vkus to všetko ako celok pôsobí už gýčovito a hlavne to nie je architektonicky a štýlovo zjednotené s priestormi toaliet v podzemí.
Ako amatér v ostrých ázijských jedlách nedokážem odborne zhodnotiť kvalitu. Podľa mňa väčšinu chutí zabije ostrosť korenia a papriky a potom cítim už len kokosové mlieko, ktoré nemusím.
Ostatní hostia - gurmáni, ktorí jedlo vedeli oceniť boli maximálne spokojní. Vďaka tomu, že nás bolo desať a objednali sme si širokú paletu jedál, síce negustiózne, ale každý ochutnal viacero jedál. Personál je na toto asi zvyknutý, poctivo nosili čisté servisy...
Myslím, že cena za konzumáciu bola primeraná, trochu ma zarazila vysoká cena za pivo z malého pivovaru...
Pochválim prácu a vkus kuchára pri servírovaní jedál.

    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi IgorRybar.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia GrBuddha, Majiteľ v zariadení Green Buddha.Zodpovedané: 13. septembra 2017

Ahoj Igor,
ďakujeme za pozitívnu reakciu! Veľa krát máme hostí, ktorí thajskú kuchyňu nepoznajú a zo zvedavosti ju odskúšajú. Nie každému sadne, ale keď si ju obľúbite tak je to závislosť. Ostrosť jedla a zabíjanie chuti je trošku mýtus, aj keď začiatočníkom to tak môže spočiatku pripadať. Po pár kontaktoch so štipľavým jedlom začne človek rozoznávať jednotlivé chute, a dokonca zistí, že nie je čili paprika ako čili paprika, niektoré sú sladšie, niektoré idú do kysla, je tam veľa "vedľajších" chutí, niečo ako pri káve alebo čokoláde :) Ak Vám prekáža štipľavé a zároveň aj kokosové mlieko, náš personál Vám ochotne poradí s výberom, kokosové mlieko používame paradoxne nie až tak veľa, a primárne len do Kari alebo Kokosovej polievky. V ponuke je aj dostatok jedál z woku, ktoré neobsahujú čili ani kokosové mlieko.
Čo sa vnútorného tepla týka, sme si vedomí danej situácie, ktorá bola citeľná hlavne v augustovej vlne horúčav. Pracujeme na vyriešení vzduchotechniky, ale chce to čas , trpezlivosť, a hlavne dobré plánovanie, keďže sa jedná o starú budovu s množstvom technických prekážok a obmedzení.
V každom prípade ďakujeme za odvahu a zvedavosť, a aj keď ste možno nenašli pre thajskú kuchyňu nadšenie, tešíme sa, že ste ochutnali niečo iné a nové. Prajeme krásny deň!

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 9. augusta 2017

V reštaurácii sme sa zastavili počas obeda cez víkend. Jedlo bolo opäť úžasné. Taktiež musím pochváliť obsluhu, ktorá je veľmi milá.

    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi simon_svk.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia GrBuddha, Majiteľ v zariadení Green Buddha.Zodpovedané: 16. augusta 2017

Simon, ďakujeme za skvelú recenziu. Sme radi, že Vám u nás chutilo, a že ste našim verným zákazníkom. Vždy sa snažíme ponúknuť autentický gastronomický zážitok, a je super čítať, že to naši zákazníci vedia oceniť. Odkážem obsluhe Vašu pochvalu a ste u nás kedykoľvek vítaní :)

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 30. júla 2017 cez mobilné zariadenie

Green Budha zatiaľ nikdy nesklamal! Podľa môjho osobného názoru najlepšia thajská reštaurácia v Bratislave. Skvelé jedlá, výborné karí, polievky po, ktorých sa zalizujete. Odporúčam návštevu! Ceny sú síce vyššie, ale za kvalitu sa jednoducho musí zaplatiť

Poďakujte používateľovi 154_tefanb.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia GrBuddha, Majiteľ v zariadení Green Buddha.Zodpovedané: 16. augusta 2017

Ďakujeme za skvelú recenziu. Vždy sa snažíme poskytovať prvotriednu kvalitu a autentický zážitok z thajského jedla, a takéto reakcie nás vždy potešia. Znamenajú, že kráčame správnym smerom. V mene celého personálu Green Buddha ešte raz ďakujeme a ste u nás kedykoľvek vítaní :)

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Green Buddha, si pozreli aj

Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 
Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 

Navštívili ste Green Buddha? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu