Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Aký vplyv majú platby, ktoré nám zaplatíte, na poradie zobrazených cien. Typy izieb sa môžu líšiť.
Hotely v blízkosti
Recenzie (954)
Filtrovať recenzie
954 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
479
372
73
20
10
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
479
372
73
20
10
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
16954 recenzií
Recenzované: 14. februára 2018

Crown Plaza od svojho vzniku vzdy patril patri medzi solidne hotely. Jeho dominancia je podopreta lokalitou takmer absolutneho centra. Velkolepy vstup do hotela, uhladeny interier, plny napaditych podnetov, mila recepcia a napokon pohodlie izieb. Nie je dolezite, kde sa izba nachadza, kazda ma svoju pohodu a noblesu. Je idelanym vychodiskom pre narocnejsich turistov. Vsetky zazitky su tu na dosah. Kazdy ma rad navstevu mesta a jeho atrakcii bez zbytocnych prepravnych a transportnych ukonov. Vsetko je odtialto blizko. Hotel je idealny pre kazdeho, ktory po krasne narocnom a atraktivnom dni hlada pohodu a radost nielen v kvalitnom stravovani ci v napojovych zazitkoch, ale v objavovani foriem relaxu a harmomie v hotelovom SPA. Hotel sa stava nielen miestom oddychu a pohody, ale aj miestom pre inspiraciu novych a novych zazitkov pri navsteve Bratislavy, a to nielen sluzobneho charakteru, ale aj navstev neopakovatelne sukromnych.

Dátum pobytu: december 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Cena/kvalita
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi mirec927.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 3. decembra 2016

Prekvapivo príjemné prostredie recepcie s unikátnym vstupom do celej Bratislavy, ktorý garantujú veľké fotografie, komfort izby s príslušenstvom, moderné priestory jedálne so špeciálnymi ponukami, doplnkové služby Zion Spa....prvotriedny hotel s príjemným personálom.

Dátum pobytu: november 2016
  • Typ výletu: Cestoval/a sólo
    • Cena/kvalita
    • Lokalita
    • Služby
Poďakujte používateľovi modranskam.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 3. septembra 2016

Hotel Crowne Plaza je hotel, ktorý sa nachádza na Hodžovom námestí v centre Bratislavy. Hotel bol postavený v roku 1989 v štýle postmodernizmu. Jedinečná poloha v centre mesta, komfortné ubytovanie, moderné konferenčné priestory...Crowne Plaza Bratislava je hotel prvej triedy, nachádza sa oproti Prezidentskému palácu, len 200 metrov od Starého Mesta. Ubytovanie má najlepší pomer ceny a kvality v Bratislave! Hostia za túto cenu získavajú viac v porovnaní s inými možnosťami ubytovania.

Dátum pobytu: marec 2016
  • Typ výletu: Cestoval/a sólo
    • Lokalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
Poďakujte používateľovi 46astridn.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 17. februára 2016

Pracujem pre IHG specialne Crowne Plaza v USA cestujem skoro kazdy mesiac ale ked porovnam Crowne v USA a doma v Europe tak Eurpske su ovela krajsie a lepsie zriadene.Co sa tyka servisu bol velmi dobry aj ranajky boli vynikajuce nabuduce ked pojdem navstivit rodinu tak urcite tam pridem zase.

Dátum pobytu: september 2015
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služby
3  Poďakujte používateľovi Monika C.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 3. januára 2016

Dojem bol absolútne fantastický. Všetko 100% zorganizované. Príjemné recepčné. milí čašníci a čašníčky. Skvelé a tiché ubytovanie. Pozornosti na izbe. Všetko pripravené na pobyt s dieťaťom. Raňajky famózne. Ďakujeme za skvelý zážitok. Určite sa radi vrátime a ak bývať v Bratislave tak jedine tu. Jediné mínus bolo parkovanie na jeden deň 25 eur....:-(

Dátum pobytu: október 2015
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi g_tiamon.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Crowne_Plaza_BA, Generálny riaditeľ v zariadení Crowne Plaza Bratislava.Zodpovedané: 11. januára 2016

Dear g_tiamon,

Thank you for your time to send us your comments on your recent visit. We are delighted to be your preferred place when traveling to Bratislava and I will be pleased to share your comments with all our staff. We are especially proud we have managed to prepare everything right for your baby as we know travelling with children requires that little extra thought. We are all looking forward to welcome you back very soon.

With kind regards

Daniel

Daniel Tomko
Hotel Manager

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie