Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (1 261)
Filtrovať recenzie
1 261 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
602
493
126
28
12
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
602
493
126
28
12
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
161 261 recenzií
Recenzované: 15. mája 2018

Využili sme hotel na oslavu môjho výročia narodenín spolu so 70 hosťami zo Slovenska a Talianska. Niektorí z nich mali aj ubytovanie v hoteli. Podujatie bolo pripravené vynikajúco, maximálna pozornosť sa venovala všetkým poskytovaným službám, včítane detailov. Jedlo bolo na úrovni Michelin reštaurácie. S ubytovaním maximálna spokojnosť. Hostia z ďaleka tiež ocenili strategickú polohu ( niekoľko desiatok metrov do SND, do Slovenskej Filharmónie, i na pešiu zónu).Za všetkým stála ochotná, všadeprítomná, a súčasne decentná manažerka p. Dušanka. Vďaka.
Precestoval som 80 krajín, využil služby stoviek luxusných hotelov po svete, po tejto skúsenosti zaraďujem Radisson Blu Carlton v Bratislave medzi špičku.

Tip na izbu: ideálne izby na vyšších poschodiach s výhľadom na námestie (pešia zóna)
  • Termín ubytovania: máj 2018, cestoval(a) s rodinou
    • Lokalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
Poďakujte používateľovi StanoMi.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia guestrelati0ns2017, Guest Relations Manager v zariadení Radisson Blu Carlton Hotel, Bratislava.Zodpovedané: 23. mája 2018

Milý StanoMi,

ďakujeme za krásne hodnotenie.

Úprimne sa tešíme že ste si Vašu oslavu v Radisson Blu Carlton Hoteli užili naplno takisto ako aj Vaši hostia. Sme radi že ste boli spokojní ako so servisom tak aj s ubytovaním a skvelou lokalitou nášho hotela.

Ešte raz Vám ďakujeme a už sa tešíme na ďalšie stretnutie s Vami!

S úctou,

Barbora - Guest Relations Ambassador

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 11. februára 2018

2 lozkova izba, vyhlad do atria, ticha, priamo v centre stareho mesta, pri nabrezi Dunaja
hotel je uz zial starsi, vybavenie stare, matrace na posteliach vylezane, potrebna renovacia interieru, garaz k dispozicii za poplatok
dobra restauracia

  • Termín ubytovania: január 2018, cestoval(a) na služobnú cestu
    • Lokalita
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi kukkee.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia guestrelati0ns2017, Guest Relations Manager v zariadení Radisson Blu Carlton Hotel, Bratislava.Zodpovedané: 22. februára 2018

Milý/Milá kukkee,

ďakujeme za čas, ktorý ste venovali hodnoteniu nášho hotela.

Sme veľmi radi že ste si užili tichú izbu a lokalitu a takisto aj našu Savoy Reštauráciu.

Mrzí ma že vybavenie nesplnilo Vaše očakávania, napriek tomu verím že Vás budeme mať možnosť opäť privítať!

S úctou,

Barbora - Guest Relations Ambassador

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 18. decembra 2016

V sietí hotelov Radisson sme nocovali už viac krát. Poznáme ich kvalitné služby tejto hotelovej siete, preto sme si s rodinou vybrali na ubytovanie v predvianočnej Bratislave tento hotel a vlastnou garážou. Ja mám radšej 2 samostatné paplóny ako jeden spoločný.

  • Termín ubytovania: december 2016, cestoval(a) s rodinou
    • Lokalita
    • Izby
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi milo_h655.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 10. decembra 2016 cez mobilné zariadenie

Najlepšia poloha v Bratislave a služby 5* hotela. Za posledný rok obrovské zlepšenie všetkých služieb hotela. Čisté izby, príjemný personál, ale najciteľnejšie zlepšenie v reštaurácii. Perfektné raňajky. Najlepší pomer ceny a služieb v Bratislave.

Termín ubytovania: december 2016, cestoval(a) v páre
Poďakujte používateľovi MickeyMark.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 18. októbra 2016 cez mobilné zariadenie

Príjemná obsluha 18.10.2016. Velmi dobre pripravena kava i ranajky.
Perfektný management reštaurácie aj hotela. Vo vsetkom vysli v ústrety.
Výborne parkovanie v centre mesta.
Veĺmi spokojný.
Odporučam kazdemu. Hotel vyssej strednej triedy. Kvalita zodpoveda cene.

Termín ubytovania: október 2016, cestoval(a) na služobnú cestu
1  Poďakujte používateľovi marcopolo-BA.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie