Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (1 279)
Filtrovať recenzie
1 279 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
614
498
126
29
12
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
614
498
126
29
12
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
491 279 recenzií
Recenzované: 10. decembra 2016 cez mobilné zariadenie

Najlepšia poloha v Bratislave a služby 5* hotela. Za posledný rok obrovské zlepšenie všetkých služieb hotela. Čisté izby, príjemný personál, ale najciteľnejšie zlepšenie v reštaurácii. Perfektné raňajky. Najlepší pomer ceny a služieb v Bratislave.

Dátum pobytu: december 2016
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Poďakujte používateľovi MickeyMark.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 18. októbra 2016 cez mobilné zariadenie

Príjemná obsluha 18.10.2016. Velmi dobre pripravena kava i ranajky.
Perfektný management reštaurácie aj hotela. Vo vsetkom vysli v ústrety.
Výborne parkovanie v centre mesta.
Veĺmi spokojný.
Odporučam kazdemu. Hotel vyssej strednej triedy. Kvalita zodpoveda cene.

Dátum pobytu: október 2016
Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
1  Poďakujte používateľovi marcopolo-BA.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 13. júla 2016

Krasny hotel s uzasnou historiou. Poloha je vynikajuca. Cakala som vsak ovela viac. Izba bola bola obycajna a bol v nej neprijemny zapach - akoby s kanalizacie. Ranajky boli velkym sklamanim, pecivo suche, potraviny nevyzerali cerstvo a kava bola priam nepitna. Pri prichode mi zaparkovali auto, ale pri odchode ma poslali hladat ho do garaze, pretoze tam nbol nikto, kto by mi ho nieviezol.

Dátum pobytu: júl 2016
  • Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi Asannah.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 9. mája 2016

Prajem pekný deň,
napriek odstupu niekoľkých dní by som sa Vám i týmu Vášho hotela chcel čo najsrdečnejšie poďakovať nielen za poskytnuté služby, ale hlavne za veľmi príjemnú atmosféru.
Dodnes dostávame od našich hostí pochvaly a uznania, že s nami strávili príjemný večer v dobrej nálade.
Vďaka za Váš flexibilný prístup a mimoriadnu ochotu. Určite tiež musím spomenúť výbornú kuchyňu a obsluhujúci personál, ktorý nebol vtieravý, ale bol vždy „po ruke“ s ochotou a úsmevom na tvári.
Ešte raz vďaka a teším sa na ďalšiu spoluprácu.

S úctou


VLADISLAV JANOTA
obchodný manažér / commercial manager

PRODEX spol. s r.o.

Dátum pobytu: apríl 2016
  • Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
    • Lokalita
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi presovska.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 9. februára 2016

v hoteli sme mali 4 dnovy meeting, 40 ludi. Vsetko perfektne zorganizovane, personal mily, ustretovy, splnil vsetky poziadavky. Izby ciste, pekne. Konferencne miestnosti vysokej kvality (sedenie, zariadenie, klima, projektory,). Jedlo (obedy, coffee break) vyborne. Poloha hotela skvela - priamo v centre mesta, zahranicni hostia nemaju problem s prechadzkou po meste a je tam na vyber vela restauracii.

Dátum pobytu: január 2016
  • Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi Lienka_G.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Robert T, General Manager v zariadení Radisson Blu Carlton Hotel, Bratislava.Zodpovedané: 1. marca 2016

Mila Lienka, dakujeme velmi pekne za uzasne hodnotenie a spatnu vazbu. Velmi sa tesime, ze Vas meeting dopadol podla predstav a ocakavani, a ze sme mali moznost k tomu prispiet nasimi sluzbami. Sme vsetci radi, ze ste boli spolu s Vasimi hostami spokojni a verime, ze Vas v centre mesta privitame opat, ci uz pojde o pracovny pobyt alebo prijemny oddych.
S pozdravom,
Robert a Team

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie