Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (777)
Filtrovať recenzie
777 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
450
264
45
13
5
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
450
264
45
13
5
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
38777 recenzií
Zrecenzované: 6. novembra 2017 cez mobilné zariadenie

Hotel pôsobí hneď prvým dojmom moc príjemne, perfektná lokalita a pohodlné parkovanie v podstate hneď pri vchode do hotela. Personál veľmi príjemný a ochotný so zmyslom pre humor čo je asi dneska už vzácnosť. Izba pekná priestranná s výhľadom na hrad. Ale hlavne posteľ pohodlná tvrdšia taka akurát žiaden mäkký matrac ako vo väčšine hotelov. (nemusí to vyhovovať každému, ale tak my sme sa tam perfektne vyspali). Hotel Devín doporučujem určite ostatným ktorý hľadajú hotel v hlavnom meste. A určite ho navštívime zas.

Termín ubytovania: november 2017, cestoval(a) v páre
Poďakujte používateľovi Robert_Rudzik.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 30. októbra 2017

Všetko bolo super - úžasné ubytovanie, nádherná izba s výhľadom na Dunaj, pestré a chutné raňajky, krásne spa centrum s bazénom a saunami, výborná poloha v centre mesta, bezpečné parkovanie pri hoteli, profesionálny ľudský prístup personálu - odporúčam!

  • Termín ubytovania: október 2017, cestoval(a) s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
Poďakujte používateľovi schenke2017.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia hoteldevin, Assistant of GM v zariadení Hotel Devin.Zodpovedané: 14. novembra 2017

Milý hosť,
ďakujeme za Vaše hodnotenie a tiež odporúčanie. Veľmi si to vážime. Sme veľmi potešení, že ste boli spokojní s pobytom v Hoteli Devín a dúfame, že sa k nám vrátite :)

S pozdravom Zuzana Oberučová

Neváhajte a rezervujte si s nami priamu cenu za najlepšie ceny.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 10. októbra 2016 cez mobilné zariadenie

Hotel po rekonštrukcii opätovne ma ambíciu zaujať a darí sa mu to najmä gadtronomickom poli. Personál pohotový, niektorí mladí čašníci trocha roztrasení ale hádam časom to bude v pohode, jedlá fantastické, nápoje a vína super chladené, recepcia hotela v pohode a izby veľmi pekné, trocha hluk z nábrežia ale nič zásadne.

Termín ubytovania: október 2016, cestoval(a) s priateľmi
Poďakujte používateľovi JozefSalaj69.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia hoteldevin, Asistentka GR v zariadení Hotel Devin.Zodpovedané: 8. novembra 2016

Milý Jozef,
ďakujeme Vám za Vaše pozitívne hodnotenie a sme veľmi radi, že ste boli u nás spokojný a pevne veríme, že k nám zavítate čoskoro zas.

s pozdravom Eva Michalčíková

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 6. augusta 2016 cez mobilné zariadenie

Skvelý hotel,veľmi príjemný personál, výborná kuchyňa.Izba čistá, veľká, obrovský balkón a úžasný výhľad na Dunaj, pár minút peši na Hviezdoslavo námestie... Určite doporučujem, u mňa je na prvom mieste medzi bratislavskými hotelmi, dokonca predbehol aj niektoré päť hviezdičkove....

Termín ubytovania: júl 2016, cestoval(a) s rodinou
Poďakujte používateľovi SilviaM7100.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia hoteldevin, asistentka Generálneho riaditeľa v zariadení Hotel Devin.Zodpovedané: 9. septembra 2016

Milá Silvia, ďakujeme Vám za Vaše pozitívne hodnotenie a odporúčanie nášho hotela. Sme veľmi radi, že ste boli u nás spokojná a dúfame, že sa k nám vrátite zas.
Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu.
S pozdravom Eva Michalčíková

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 19. júla 2016

V hoteli sme sa ubytovali v decembri 2015. Hotel v štýle "old class" s vynikajúcou lokalitou v centre Bratislavy ponúka priestranné izby s výhľadom na most SNP a Dunaj. V cene ubytovania 1 návšteva wellness & spa (posilovňa, bazén s protiprúdom, sauny).Masáže za príplatok. Hotel vhodný na obchodné stretnutia a biznis tripy. Raňajky veľkorysé, je si skutočne z čoho vybrať.

  • Termín ubytovania: december 2015, cestoval(a) v páre
    • Lokalita
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi dziro5.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia hoteldevin, asistentka Generálneho riaditeľa v zariadení Hotel Devin.Zodpovedané: 9. septembra 2016

Milý Michal, ďakujeme Vám za Vaše pozitívne hodnotenie .
Sme veľmi radi, že ste boli u nás spokojný a dúfame, že sa k nám vrátite zas.
Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu.
S pozdravom Eva Michalčíková

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie