Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Bratislava
Zverejniť
Schránka prijatých správ
Hľadať
Hotely v blízkosti
Recenzie (1 883)
Filtrovať recenzie
1 883 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
1 518
291
52
14
8
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
1 518
291
52
14
8
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
5101 883 recenzií
Recenzované: 18. marca 2018

Krásne priestory, milý personál, luxusné izby, vynikajúca kuchyňa a fantastické raňajky, toto všetko na Vás čaká, keď navštívite jeden z najlepších Hotelov na Slovensku. Nedá sa tomuto miestu nič vytknúť len pochváliť za poskytnutie bezchybných služieb v celom rozsahu.

Dátum pobytu: marec 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi Katarina D.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia MonicaBratislava, Manažér recepcie v zariadení Marrol's Boutique Hotel Bratislava.Zodpovedané: 20. marca 2018

Vazeni a mili hostia,
dakujeme za slova uznania, velmi si to vazime. Snazime sa robit maximum pre prijemny pobyt nasich hosti a je za tym vela prace. O to viac sa tesime, ked nam pridu hodnotenia, ako to Vase. Verime, ze Vas budeme moct aj v blizkej buducnosti opat u nas, v Marrol´s Boutique hoteli, privitat.
S prianim vsetkeho najlepsieho,
Monika Slobodova
FOM

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 26. januára 2018

Kazdy hotel sa svoje caro, atmosferu, eleganciu, Marrol´s Hotel Bratislava ma navyse aj grandioznost. Vynikajuca poloha, dostupnost a radost z navratu a opatovnej navstevy hotela. To zial chyba pri inych hoteloch. Neopakovatelnu pohodu davaju stylove izby a rozpravkove apartmany. Ak chcete umocnit prijemne vnimanie, pohodu a relax, tie vam doda famozne wellnes centrum. Pre naplnenie vsetkych zazitkov su pripravene podmanive „nastrahy“ hotelovej restauracie, ponukajucej jedla medzinarodnej kuchyne, ale aj elegantne nastavenou slovenskou kuchynou. Grandioznost je tu uplne vo vsetkom.

Dátum pobytu: október 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Cena/kvalita
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi mirec927.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia MonicaBratislava, Manažér recepcie v zariadení Marrol's Boutique Hotel Bratislava.Zodpovedané: 29. januára 2018
Prekladač Google

Vazeny host,
velmi si vazime Vase slova, ktorymi hodnotite nas hotel a nase sluzby. Verime, ze aj v buducnosti najdete u nas pohodlie, pohostinnost, dobre jedlo a mile slovo. Bude nam potesenim Vas opat privitat.
S prianim vsetkeho dobreho
Monika Slobodova
FOM

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 15. februára 2017

Nebolo to prvy krat, v kazdej izbe som sa citil prijemne.
Kazdy z personalu bol profi, prijemny a nevtieravy. Napomocny vzdy!
Pekna terasa. Velmi vkusny a pohodovy hotel.
Zaujimava je kniznica.
Taktiez vyber jedal.

Nedali mi dovod frflat :)

Dátum pobytu: február 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a sólo
    • Cena/kvalita
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi tibord969.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia MonicaBratislava, Manažér recepcie v zariadení Marrol's Boutique Hotel Bratislava.Zodpovedané: 16. februára 2017

Milý hosť,
ďakujeme srdečne za slová uznania, veľmi si to vážime.
Tešíme sa na Vaše návštevy aj v budúcnosti.
S prianím všetkého najlepšieho,

Monika Slobodová
FOM

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 28. januára 2017

Tento hotel získal zaslúžene ohodnotenie Najlepší hotel na Slovensku ... Gratulujem a vrele odporúčam návštevu a pobyt ... Je tu príjemný personál, útulné, krásne zariadené a vždy čiste izby ... super :-)

Dátum pobytu: august 2016
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi JozefHalac.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia MonicaBratislava, Manažér recepcie v zariadení Marrol's Boutique Hotel Bratislava.Zodpovedané: 30. januára 2017

Milý hosť,
veľmi si vážime Vaše odporúčania a ďakujeme za uznanie, ktoré nás vždy veľmi povzbudí v našej práci.
Bude nám cťou Vás opäť u nás privítať.
S prianím všetkého dobrého
Monika Slobodová
FOM

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 16. septembra 2015

pekná izba, vkusne zariadené, reštaurácia dobrá, personál ústretový, všetko v pohode, skrátka môžem doporučiť. Dávam plný počet bodov, zaslúži si to. A už neviem, čo mám napísať, keď musím dodržať toľko slov

Dátum pobytu: júl 2015
  • Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
    • Cena/kvalita
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi KocoMaco.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia MonicaBratislava, Manažér recepcie v zariadení Marrol's Boutique Hotel Bratislava.Zodpovedané: 21. septembra 2015

Mili hostia
velmi pekne dakujeme za Vasu navstevu a cas, ktory ste venovali spatnej vazbe na tomto portali. Je pre nas dolezite vediet, ze praca, ktoru robime, ma zmysel. Prajeme Vam pekne jesenne dni a tesime sa na Vasu dalsiu navstevu v buducnosti.
S pozdravom
Monika Slobodova
FOM

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie