Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Marrol's Boutique Hotel Bratislava
Hotely v blízkosti
83 USD
Booking.com
Ukázať ponuku
Certifikát výnimočnosti
  • Bezplatné parkovanie
  • Bazén
175 USD
153 USD
Booking.com
Ukázať ponuku
Certifikát výnimočnosti
  • Bazén
  • Reštaurácia
115 USD
112 USD
Expedia.com
Ukázať ponuku
Certifikát výnimočnosti
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Reštaurácia
117 USD
106 USD
CrownePlaza.com
Ukázať ponuku
Certifikát výnimočnosti
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bazén
188 USD
Booking.com
Ukázať ponuku
Certifikát výnimočnosti
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bazén
115 USD
101 USD
Booking.com
Ukázať ponuku
Certifikát výnimočnosti
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bazén
Vienna House Easy Bratislava(Bratislava)(Cenovo mimoriadne výhodná ponuka!)
86 USD
81 USD
Expedia.com
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
102 USD
98 USD
Expedia.com
Ukázať ponuku
Certifikát výnimočnosti
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bazén
Hotel Set(Bratislava)(Cenovo mimoriadne výhodná ponuka!)
85 USD
48 USD
Priceline
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
Hotel Incheba(Bratislava)
50 USD
Booking.com
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Reštaurácia
Recenzie (1 709)
Filtrovať recenzie
1 709 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
1 391
253
46
12
7
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
1 391
253
46
12
7
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
161 709 recenzií
Zrecenzované: 18. marca 2018

Krásne priestory, milý personál, luxusné izby, vynikajúca kuchyňa a fantastické raňajky, toto všetko na Vás čaká, keď navštívite jeden z najlepších Hotelov na Slovensku. Nedá sa tomuto miestu nič vytknúť len pochváliť za poskytnutie bezchybných služieb v celom rozsahu.

  • Termín ubytovania: marec 2018, cestoval(a) v páre
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi Katarina D.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia MonicaBratislava, Manažér recepcie v zariadení Marrol's Boutique Hotel Bratislava.Zodpovedané: 20. marca 2018

Vazeni a mili hostia,
dakujeme za slova uznania, velmi si to vazime. Snazime sa robit maximum pre prijemny pobyt nasich hosti a je za tym vela prace. O to viac sa tesime, ked nam pridu hodnotenia, ako to Vase. Verime, ze Vas budeme moct aj v blizkej buducnosti opat u nas, v Marrol´s Boutique hoteli, privitat.
S prianim vsetkeho najlepsieho,
Monika Slobodova
FOM

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 26. januára 2018

Kazdy hotel sa svoje caro, atmosferu, eleganciu, Marrol´s Hotel Bratislava ma navyse aj grandioznost. Vynikajuca poloha, dostupnost a radost z navratu a opatovnej navstevy hotela. To zial chyba pri inych hoteloch. Neopakovatelnu pohodu davaju stylove izby a rozpravkove apartmany. Ak chcete umocnit prijemne vnimanie, pohodu a relax, tie vam doda famozne wellnes centrum. Pre naplnenie vsetkych zazitkov su pripravene podmanive „nastrahy“ hotelovej restauracie, ponukajucej jedla medzinarodnej kuchyne, ale aj elegantne nastavenou slovenskou kuchynou. Grandioznost je tu uplne vo vsetkom.

  • Termín ubytovania: október 2017, cestoval(a) v páre
    • Cena/kvalita
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi mirec927.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia MonicaBratislava, Manažér recepcie v zariadení Marrol's Boutique Hotel Bratislava.Zodpovedané: 29. januára 2018
Prekladač Google

Vazeny host,
velmi si vazime Vase slova, ktorymi hodnotite nas hotel a nase sluzby. Verime, ze aj v buducnosti najdete u nas pohodlie, pohostinnost, dobre jedlo a mile slovo. Bude nam potesenim Vas opat privitat.
S prianim vsetkeho dobreho
Monika Slobodova
FOM

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 15. februára 2017

Nebolo to prvy krat, v kazdej izbe som sa citil prijemne.
Kazdy z personalu bol profi, prijemny a nevtieravy. Napomocny vzdy!
Pekna terasa. Velmi vkusny a pohodovy hotel.
Zaujimava je kniznica.
Taktiez vyber jedal.

Nedali mi dovod frflat :)

  • Termín ubytovania: február 2017, cestoval(a) sólo
    • Cena/kvalita
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi tibord969.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia MonicaBratislava, Manažér recepcie v zariadení Marrol's Boutique Hotel Bratislava.Zodpovedané: 16. februára 2017

Milý hosť,
ďakujeme srdečne za slová uznania, veľmi si to vážime.
Tešíme sa na Vaše návštevy aj v budúcnosti.
S prianím všetkého najlepšieho,

Monika Slobodová
FOM

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 28. januára 2017

Tento hotel získal zaslúžene ohodnotenie Najlepší hotel na Slovensku ... Gratulujem a vrele odporúčam návštevu a pobyt ... Je tu príjemný personál, útulné, krásne zariadené a vždy čiste izby ... super :-)

  • Termín ubytovania: august 2016, cestoval(a) v páre
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi Jozef H.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia MonicaBratislava, Manažér recepcie v zariadení Marrol's Boutique Hotel Bratislava.Zodpovedané: 30. januára 2017

Milý hosť,
veľmi si vážime Vaše odporúčania a ďakujeme za uznanie, ktoré nás vždy veľmi povzbudí v našej práci.
Bude nám cťou Vás opäť u nás privítať.
S prianím všetkého dobrého
Monika Slobodová
FOM

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 6. marca 2016 cez mobilné zariadenie

Vždy veľmi rad sa vraciam do hotela Marrol's je tam úžasná atmosféra, veľmi príjemný personál, útulne a vždy veľmi čiste izby, kde všetko je voňavé jednoducho jedným slovom maximálna spokojnosť.
Raňajky tak isto spĺňajú vysoký štandard, ktorý tento hotel ponúka.
Odporúčam auto si dať zaparkovať personálom, lebo veľmi úzky prechod do podzemného parkoviska.
Vždy sa teším na návrat k Vám s pozdravom...

Termín ubytovania: júl 2015, cestoval(a) s priateľmi
1  Poďakujte používateľovi podhradom13.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia MonicaBratislava, Manažér recepcie v zariadení Marrol's Boutique Hotel Bratislava.Zodpovedané: 7. marca 2016

Vážený hosť,
veľmi nás teši Vaša spokojnosť s našimi službami. Ďakujeme za povzbujúce riadky na tomto portáli aj za odporúčania pre ďalších hostí. Radi Vás opäť u nás privítame.
Prajeme všetko dobré a do skorého videnia
Monika Slobodová
FOM

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie