Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Marrol's Boutique Hotel Bratislava
Hotely v blízkosti
109 USD
105 USD
Hotels.com
Ukázať ponuku
Certifikát výnimočnosti
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Reštaurácia
86 USD
Booking.com
Ukázať ponuku
Certifikát výnimočnosti
  • Bezplatné parkovanie
  • Bazén
203 USD
Expedia.com
Ukázať ponuku
Certifikát výnimočnosti
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bazén
131 USD
117 USD
CrownePlaza.com
Ukázať ponuku
Certifikát výnimočnosti
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bazén
Vienna House Easy Bratislava(Bratislava)(Cenovo mimoriadne výhodná ponuka!)
88 USD
85 USD
Expedia.com
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
192 USD
168 USD
Orbitz.com
Ukázať ponuku
Certifikát výnimočnosti
  • Bazén
  • Reštaurácia
Hotel Bratislava(Bratislava)
81 USD
79 USD
Expedia.com
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Vrátane raňajok
130 USD
126 USD
Expedia.com
Ukázať ponuku
Certifikát výnimočnosti
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bazén
Hotel Set(Bratislava)(Cenovo mimoriadne výhodná ponuka!)
97 USD
54 USD
Priceline
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
Hotel Incheba(Bratislava)
56 USD
Booking.com
Ukázať ponuku
  • Reštaurácia
Recenzie (1 696)
Filtrovať recenzie
1 696 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
1 384
247
46
12
7
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
1 384
247
46
12
7
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
381 696 recenzií
Zrecenzované: 15. februára 2017

Nebolo to prvy krat, v kazdej izbe som sa citil prijemne.
Kazdy z personalu bol profi, prijemny a nevtieravy. Napomocny vzdy!
Pekna terasa. Velmi vkusny a pohodovy hotel.
Zaujimava je kniznica.
Taktiez vyber jedal.

Nedali mi dovod frflat :)

  • Termín ubytovania: február 2017, cestoval(a) sólo
    • Cena/kvalita
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi tibord969.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia MonicaBratislava, Manažér recepcie v zariadení Marrol's Boutique Hotel Bratislava.Zodpovedané: 16. februára 2017

Milý hosť,
ďakujeme srdečne za slová uznania, veľmi si to vážime.
Tešíme sa na Vaše návštevy aj v budúcnosti.
S prianím všetkého najlepšieho,

Monika Slobodová
FOM

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 28. januára 2017

Tento hotel získal zaslúžene ohodnotenie Najlepší hotel na Slovensku ... Gratulujem a vrele odporúčam návštevu a pobyt ... Je tu príjemný personál, útulné, krásne zariadené a vždy čiste izby ... super :-)

  • Termín ubytovania: august 2016, cestoval(a) v páre
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi Jozef H.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia MonicaBratislava, Manažér recepcie v zariadení Marrol's Boutique Hotel Bratislava.Zodpovedané: 30. januára 2017

Milý hosť,
veľmi si vážime Vaše odporúčania a ďakujeme za uznanie, ktoré nás vždy veľmi povzbudí v našej práci.
Bude nám cťou Vás opäť u nás privítať.
S prianím všetkého dobrého
Monika Slobodová
FOM

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 6. marca 2016 cez mobilné zariadenie

Vždy veľmi rad sa vraciam do hotela Marrol's je tam úžasná atmosféra, veľmi príjemný personál, útulne a vždy veľmi čiste izby, kde všetko je voňavé jednoducho jedným slovom maximálna spokojnosť.
Raňajky tak isto spĺňajú vysoký štandard, ktorý tento hotel ponúka.
Odporúčam auto si dať zaparkovať personálom, lebo veľmi úzky prechod do podzemného parkoviska.
Vždy sa teším na návrat k Vám s pozdravom...

Termín ubytovania: júl 2015, cestoval(a) s priateľmi
1  Poďakujte používateľovi podhradom13.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia MonicaBratislava, Manažér recepcie v zariadení Marrol's Boutique Hotel Bratislava.Zodpovedané: 7. marca 2016

Vážený hosť,
veľmi nás teši Vaša spokojnosť s našimi službami. Ďakujeme za povzbujúce riadky na tomto portáli aj za odporúčania pre ďalších hostí. Radi Vás opäť u nás privítame.
Prajeme všetko dobré a do skorého videnia
Monika Slobodová
FOM

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 16. septembra 2015

pekná izba, vkusne zariadené, reštaurácia dobrá, personál ústretový, všetko v pohode, skrátka môžem doporučiť. Dávam plný počet bodov, zaslúži si to. A už neviem, čo mám napísať, keď musím dodržať toľko slov

  • Termín ubytovania: júl 2015, cestoval(a) na služobnú cestu
    • Cena/kvalita
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi KocoMaco.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia MonicaBratislava, Manažér recepcie v zariadení Marrol's Boutique Hotel Bratislava.Zodpovedané: 21. septembra 2015

Mili hostia
velmi pekne dakujeme za Vasu navstevu a cas, ktory ste venovali spatnej vazbe na tomto portali. Je pre nas dolezite vediet, ze praca, ktoru robime, ma zmysel. Prajeme Vam pekne jesenne dni a tesime sa na Vasu dalsiu navstevu v buducnosti.
S pozdravom
Monika Slobodova
FOM

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 21. augusta 2015 cez mobilné zariadenie

Nadherna izba, skvely personal a chutne jedlo. Stravili sme tu dva dni. Hotel jedno prijemne a velmi elegantne miesto nedaleko Hviezdoslavoveho namestia. Ranajky mohli byt zaujimavejsie, ale aj tak hotel od nas dostava skvele hodnotenie. Sluzby su vynikajuce. Odporucame je to skvela volba.

Termín ubytovania: august 2015, cestoval(a) v páre
2  Poďakujte používateľovi KosicanJ.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia MonicaBratislava, Manažér recepcie v zariadení Marrol's Boutique Hotel Bratislava.Zodpovedané: 21. septembra 2015

Milí hostia
dakujeme, ze ste vyuzili nase sluzby a napisali o nas na tomto portali. Taketo odpovede su vzdy pre nas hnacim motorom robit nasu pracu tak, aby sa hostia u nas citili dobre. Verime, ze nas opat v buducnosti poctite svojou navstevou, prajeme vsetko dobre.
Monika Slobodova
FOM

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie