Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Marrol's Boutique Hotel Bratislava
Zobraziť ceny
Radi šetríte? Prehľadávame až 200 portálov s cieľom nájsť najnižšie ceny
Hotely v blízkosti
Zobraziť hotel
Certifikát výnimočnosti
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Reštaurácia
Hotel Avance(Bratislava)
Zobraziť hotel
Certifikát výnimočnosti
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Vrátane raňajok
Art Hotel William(Bratislava)
Zobraziť hotel
Certifikát výnimočnosti
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Reštaurácia
Zobraziť hotel
Certifikát výnimočnosti
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Reštaurácia
Orange Hostel(Bratislava)
Zobraziť hotel
Zobraziť hotel
Certifikát výnimočnosti
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Reštaurácia
Hotel Devin(Bratislava)
Zobraziť hotel
Certifikát výnimočnosti
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Vrátane raňajok
Botel Gracia(Bratislava)
Zobraziť hotel
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Vrátane raňajok
Zobraziť hotel
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Reštaurácia
Diamant Dudince(Bratislava)
Zobraziť hotel
  • Na pláži
  • Kúpele
Recenzie (1 685)
Filtrovať recenzie
1 685 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
1 375
245
46
12
7
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
1 375
245
46
12
7
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
FilterVšetky jazyky
Aktualizuje sa zoznam…
6111 685 recenzií
Zrecenzované: 16. septembra 2015

pekná izba, vkusne zariadené, reštaurácia dobrá, personál ústretový, všetko v pohode, skrátka môžem doporučiť. Dávam plný počet bodov, zaslúži si to. A už neviem, čo mám napísať, keď musím dodržať toľko slov

  • Termín ubytovania: júli 2015, cestoval(a) na služobnú cestu
    • Cena/kvalita
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi KocoMaco.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia MonicaBratislava, Manažér recepcie v zariadení Marrol's Boutique Hotel Bratislava.Zodpovedané: 21. septembra 2015

Mili hostia
velmi pekne dakujeme za Vasu navstevu a cas, ktory ste venovali spatnej vazbe na tomto portali. Je pre nas dolezite vediet, ze praca, ktoru robime, ma zmysel. Prajeme Vam pekne jesenne dni a tesime sa na Vasu dalsiu navstevu v buducnosti.
S pozdravom
Monika Slobodova
FOM

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 21. augusta 2015 cez mobilné zariadenie

Nadherna izba, skvely personal a chutne jedlo. Stravili sme tu dva dni. Hotel jedno prijemne a velmi elegantne miesto nedaleko Hviezdoslavoveho namestia. Ranajky mohli byt zaujimavejsie, ale aj tak hotel od nas dostava skvele hodnotenie. Sluzby su vynikajuce. Odporucame je to skvela volba.

Termín ubytovania: auguste 2015, cestoval(a) v páre
2  Poďakujte používateľovi KosicanJ.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia MonicaBratislava, Manažér recepcie v zariadení Marrol's Boutique Hotel Bratislava.Zodpovedané: 21. septembra 2015

Milí hostia
dakujeme, ze ste vyuzili nase sluzby a napisali o nas na tomto portali. Taketo odpovede su vzdy pre nas hnacim motorom robit nasu pracu tak, aby sa hostia u nas citili dobre. Verime, ze nas opat v buducnosti poctite svojou navstevou, prajeme vsetko dobre.
Monika Slobodova
FOM

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 12. júla 2015

Ak máte niekto rád anglickú kultúru,britský tradicionalizmus, super ubytovanie ,rozhodne navštívte Marrols Boutique Hotel v Bratislave. Rázom sa ocitnete v Anglicku, v peknej hotelovej izbe, kde punc komfortu dodáva aj minibar zdarma, čo považujem za perfektný ťah zo strany hotela. Personál je profesionálny, úctivý a milý. Hneď na začiatok Vás privítajú welcome drinkom a čajovým pečivom. Tento hotel je určený náročnejším klientom, ale ja ho vrelo odporúčam, bola som v ňom ubytovaná štyri krát, a z mojej strany to ešte určite nie je koniec.....jednoducho super. PhDr. Alena Jurečková

Tip na izbu: Apartmán nad vchodom do hotela....srdcovka
  • Termín ubytovania: júli 2015, cestoval(a) s rodinou
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi Alena1965.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia MonicaBratislava, Manažér recepcie v zariadení Marrol's Boutique Hotel Bratislava.Zodpovedané: 23. júla 2015

Milá pani PhDr. Jurečková,
veľmi si vážime, že nám stále zachovávate svoju priazeň a ďakujeme za pekné slová a doporučenie na tomto portále. Veríme, že aj do budúcna budeme schopní vytvárať Vám u nás v Marrol´s boutique hoteli "druhý domov" a že Vás stále s niečím novým a príjemným prekvapíme. Tešíme sa na Vašu návštevu v blízkej budúcnosti a prajeme pekné letné dni.
Monika Slobodová
FOM

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Táto recenzia bola preložená z jazyka: angličtina. Zobraziť originál
Zrecenzované: 30. júna 2014

Tak to bolo niečo. Z hotela je jednoduché sa peši dostať do Starého mesta, Národného divadla alebo Slovenskej filharmónie. Od hlavnej vlakovej stanice je to len 15 minút chôdze dole kopcom (vyhnite sa divným taxikárom na vlakovej stanici!).

Izba aj kúpeľňa boli pekné. V izbe sú k dispozícii župany, žehliaca doska, trezor, mini bar zdarma a kávovar. Vo vestibule vám dajú jablká a sušienky. Krásna terasa.

Raňajky boli vynikajúce. Personál profesionálny a nápomocný. Bratislavu sme si zamilovali a dúfam, že sa čoskoro vrátime.

3  Poďakujte používateľovi galacosmos.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.Pôvodne odoslané: angličtina, www.tripadvisor.com. Zobraziť originál
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia MonicaBratislava, Front Office Manager v zariadení Marrol's Boutique Hotel Bratislava.Zodpovedané: 4. júla 2014
Prekladač Google

Dear Guests,

Many thanks for sharing your kind review on TripAdvisor following your recent stay at the
Marrol´s Boutique Hotel. I was pleased to read that you have enjoyed the central location of the hotel as well as the service by our friendly staff.
I trust that you have had a comfortable flight back to Las Vegas and the whole team at Marrol´s are hoping to welcome you back upon your next visit to Bratislava.

Kind regards,
Monika Slobodova
FOM

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: pred 1 týždňom cez mobilné zariadenie
Prekladač Google

Termín ubytovania: apríli 2018, cestoval(a) v páre
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia MonicaBratislava, Manažér recepcie v zariadení Marrol's Boutique Hotel Bratislava.Zodpovedané: pred 1 týždňom
Prekladač Google

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie