Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (741)
Filtrovať recenzie
741 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
212
350
125
38
16
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
212
350
125
38
16
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
38741 recenzií
Zrecenzované: 21. marca 2017

V Apolle som bola ubytovaná už viackrát a musím povedať, že za posledné roky veľa zlepšili. Už pri vstupe do hotela je vidno refresh na recepcii, ktorá zrazu pôsobí oveľa vzdušnejšie. K dobrému pocitu určite prispela vysoko profesionálna recepcia. Ubytovával ma mladší recepčný, ktorému nebolo čo vytknúť ani napriek tomu, že mal označenie „nový zamestnanec“. Na izbe sme mali úplne novú kúpeľňu, interiér izby bol tiež výrazne vynovený. Vždy keď som tu, neobídem hotelovú reštauráciu, v ktorej sa človek už roky dobre naje, na rozdiel od mnohých iných podnikov ešte aj za veľmi priaznivé ceny. Pred hotelom majú aj novú letnú terasu, ktorá vzhľadom na počasie ešte nebola v prevádzke, inak by sme ju určite vyskúšali. Raňajky boli vynikajúce ako obvykle. Check-out prebehol hladko, recepčná bola rovnako ako jej kolega z predchádzajúceho dňa veľmi milá.

Tip na izbu: izby na 6.poschodí majú balkóny a krásny výhľad! ak ste autom, pohodlne zaparkujete priamo pred hotelom.
  • Termín ubytovania: marec 2017, cestoval(a) na služobnú cestu
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi Jana A.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 4. januára 2017

Do hotela som prišla 30.11.2016 a odcházala som 3.12.
Na druhý deň som na recepcii ráno ohlásila, že sprcha nefunguje tak ako má, mohla som používať len malú sprchu, z ktorej netieklo až tak veľa vody, nakoľko tá veľká nefungovala. Na recepcii mi povedali, že pošlú do izby opravára. Keď som sa podvečer vrátila do hotela, recepčná mi povedala, že žiaľ sprchu sa nepodarilo opraviť a že ich to mrzí. Navrhla mi možnosť výmeny izby, no až na ďaľší deň, teda piatok, pričom v sobotu som odchádzala preč, takže som toto riešenie nerijala.
Keď som sa v piatok večer vrátila do hotela, večer som len tak náhodne vyskúšala sprchu a fungovala. Čo je síce fajn, no nikto mi nedal informáciu, že sa to podarilo nakoniec opraviť.
V sobotu som do obeda uvoľnila izbu a na recepcii som sa odhlásila. Nikto sa neopýtal, ako sa mi páčil pobyt v hoteli, alebo či som bola spokojná so službami, jednoducho komunikácia zo strany hotela bola podľa môjho názoru na veľmi slabej úrovni.
Z tohto dôvodu a na základe vyššie uvedených skúseností si v budúcnosti zrejme zvolím iný hotel na pobyt v Bratislave.

  • Termín ubytovania: december 2016, cestoval(a) sólo
    • Cena/kvalita
    • Lokalita
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
Recenzia získaná v spolupráci s partnerom Amoma.com
Poďakujte používateľovi mackab73.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 23. novembra 2016

za dobrú cenu dobré ubytovanie a raňajky
Izby bola po renovácií pekná veľká dosť úložného priestoru v skrini s vešiakmi, kúpeľne útulné a čistučké, to všetci hľadáme.
Dobrá dostupnosť na Centrálnu autobusovú zastávku Mlynské Nivy cca 10 min. pešo,
do Centra Bratislavy cca 15. - 20. min. pešo
na raňajky sú honosné bufetové stoly ktoré aj dopĺňajú, nemusíte sa báť, že už nebude omeleta alebo slaninka.

  • Termín ubytovania: november 2016, cestoval(a) v páre
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi angelikat440.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 23. novembra 2016

Bola som tu prvý krát. Krásny hotel blízko centra. Jedlo bolo vynikajúce, ale atmosféru narúšala nevkusne oblečená čašníčka, v legínach a prehľadnej blúzke. Izba bola krásne priestranná, čistá, super posteľ no tip-top :) Raňajky ma prekvapili širokým výberom :) Odporúčam tento hotel !

  • Termín ubytovania: november 2016, cestoval(a) s rodinou
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi sabolka.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 10. júla 2016

Boli sme ubytovaní v tomto hoteli už po tretí krát. Sme veľmi spokojní s polohou hotela, do centra sme chodili v pohode pešo. Hotel je čistý a pohodlný. Raňajky sú vynikajúce a výborný je aj pobyt v soľnej jaskyni, ktorý je v cene pobytu. Na budúce určite vyskúšame obed alebo večeru v poľovníckej reštaurácii hotela. Vyzerá veľmi lákavo.

  • Termín ubytovania: december 2015, cestoval(a) s priateľmi
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi IvetkaB.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie