Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Dnes otvorené: 10:00 - 17:00
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Hrad pre vozíčkárov ;(

Pekný hrad a príjemná prechádzka. Nám osobne sa hrad i okolie veľmi páči. Ústretový a nápomocný... viac informácií

Recenzované: 26. augusta 2020
DarkenPB
,
Považská Bystrica, Slovensko
Príjemná vychádzka

Prvé čo v Bratislave musíte a chcete navštíviť je tak veľmi ospevovaný Bratislavský hrad. Výhľad na... viac informácií

Recenzované: 26. novembra 2019
WeirdAnnie
,
Prešov, Slovensko
Prečítať všetky recenzie (5 470)
  
Recenzie (5 470)
Filtrovať recenzie
5 470 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
1 753
2 158
1 197
260
102
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
1 753
2 158
1 197
260
102
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
30355 470 recenzií
Recenzované: 23. januára 2018

Návšteva zo Švédska bola spokojná, vyšlo krásne počasie, pekný výhľad z nádvoria, bohužiaľ chýbala nám väčšia informovanosť na tabuliach vnútri budovy a nenašli sme žiaden bulletin pre návštevníkov

Dátum zážitku: máj 2017
Poďakujte používateľovi rastopalkovic.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 9. januára 2018 cez mobilné zariadenie

Hrad je dominantou navonok no hlavne ukrýva skvelé výstavné priestory. Múzeum už niekoĺko rokov pripravuje výborné výstavy. Momentálne Keltov z Bratislavy a Majstra Pavla z Levoče.
Z hradu je výborný výhľad na Dunaj a Petržalku. Nezabudnite navštíviť múzeálny obchod pod vchodom do hradu. Neoľutujete.
Hrad je prestavaný v tereziánskom štýle. Za hradom je nová baroková záhrada. Pod hradom sú jedinečné keltské pamiatky, svojho druhu jedinečné. V lete sa tu konajú výborné Shakespearovské slávnosti.
Tento rok bude zaujímavá výstava o storočnici Československa( od 26.4.).

Dátum zážitku: december 2017
Poďakujte používateľovi ivet95.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 14. decembra 2017

Dominanta Bratislava je určite hrad. V každom ročnom období je čarovný a teraz cez zimu je na nádvorí príjemná Vianočná atmosféra. Niekoľko stánkov s dobrým jedlom, vareným vínkom a inými dobrotami sú krásne vysvietené a stromy sú vyzdobené farebnými svetlami. Za veľkým vysvieteným anjelikom je plátno, kde sa premietajú zvyky a tradície našich predkov. Pekný výhľad na celé mesto z rozsvieteného nádvoria je úžasný. Na nádvorí je pódium, kde vystupujú rôzne skupiny a spievajú slovenské súbory. Určite to stojí za to vidieť túto krásu aj v zime, v čase Vianoc.

Dátum zážitku: december 2017
Poďakujte používateľovi katka162015.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 19. novembra 2017

Na hrad sme prišli dňa 19.11.2017 s našimi zahraničnými priateľmi a už pri vstupe do hradu som bola nemilo prekvapená správaním jedného z dvoch mladých mužov, ktorí pracovali v pokladni. Keď prídem navštíviť našu pýchu Slovenska tak očakávam, že sa ku mne a mojim známym personál bude správať milo, ústretovo a s pokorou. Na druhej strane musím vyzdvihnúť profesionalitu pána vrátnika, ktorý s nami bez problémov komunikoval nemecky a rusky ako aj pani na druhom poschodí, ktorá nám ochotne plynulou ruštinou podala informácie.

Dátum zážitku: november 2017
Poďakujte používateľovi rensix.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 11. novembra 2017

Hlavné mesto Slovenska, sa moze popysit roznymi perlami. Jednou z nich je bratislavsky hrad. Nachádza sa na hradnom kopci. Je pekne udrziavany, park je tiez krasny, udrziavany, kde láka vela navstevníkov ako domácich i zahranicnych. Tiez sa tu nachadzaju 2 restauracie, ktorych sluzby su ponukané. Ak si vyberiete, jedna z nich má velmi pekný výhĺad na mesto i rieku Dunaj. Otvára sa pred Vami neobycajna panorama mesta, krásne sa tu snúbi to staroveke s výdobytkami dnešnej doby.

Dátum zážitku: september 2017
Poďakujte používateľovi freymaid M.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie