Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Chutne 😊”

Bistro St. Germain
Na pozícii č. 13 spomedzi 1 489 Reštaurácie v Bratislave
Certifikát výnimočnosti
Kuchyňa: Medzinárodné
Možnosti stravovania: Raňajky, Rezervácie
Podrobné informácie o reštaurácii
Možnosti stravovania: Raňajky, Rezervácie
Zrecenzované: 10. augusta 2019 cez mobilné zariadenie

Vynikajuce jedlo aj limonada ci kavicka Pre nas je to v meste oblubene bistro aj personal je vzdy mily

Dátum návštevy: august 2019
Poďakujte používateľovi luciabruchacova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (281)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

15281 recenzií

Zrecenzované: 10. júna 2019

Výborná reštaurácia, fakt to tu milujem, neskutočné jedlo, super milá obsluha, krásne priestory :) Odporúčam :)

Dátum návštevy: január 2019
Poďakujte používateľovi martinka_som.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 27. septembra 2018 cez mobilné zariadenie

Toto bistro sme navštívili podvečer náhodou a boli sme milo prekvapení. Nápojový lístok ponúkal veľa zaujímavých drinkov a čo sme skúsili boli chutné. Čo sa týka jedla, môžme odporučiť. Veľký výber, vyberie si každý. Obsluha milá a vedia aj poradiť. Páči sa mi možnosť sedenia aj na terase, vzhľadom na to, že bola zima, stiahli sme sa dnu. Príjemné prostredie

Dátum návštevy: september 2018
Poďakujte používateľovi _kristinahal.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 11. septembra 2018

St. Germain je výborné bistro, ktoré má jednoduchú, avšak skvelú kuchyňu. Mení menu každý pol rok aq udržuje si dobrý štandard.

Dátum návštevy: september 2018
Poďakujte používateľovi Renata H.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 24. júla 2018 cez mobilné zariadenie

Bistro má naozaj to správne čaro. Štýlové a priateľské posedenie.Jedlo skvelé, výborné zákusky. Obsluha milá. Nečakali sme dlho. Veľká spokojnosť. Radi prídeme opäť.

Dátum návštevy: júl 2018
Poďakujte používateľovi GabikaAderia.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Bistro St. Germain, si pozreli aj

Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 
Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 
Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 

Navštívili ste Bistro St. Germain? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu