Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“sklamanie”
Recenzia Restauracia Hrad

Restauracia Hrad
Na pozícii č. 131 spomedzi 1 389 Reštaurácie v Bratislave
Certifikát výnimočnosti
Kuchyňa: Medzinárodné
Ďalšie podrobné informácie o reštaurácii
Podrobné informácie o reštaurácii
Možnosti stravovania: Otvorené do neskorých nočných hodín, Raňajky, Rezervácie
Štvrť: Staré Mesto
Zrecenzované: 25. marca 2018 cez mobilné zariadenie

napriek viacerym pozitivnym zazitkom doteraz sme boli v nedelu sklamani - pred obedom sme si chceli dat iba kavu a zakusok, ale zakusky neboli, 2 torty boli uz 'zajednane' a personalu zjavne nevadilo, ci je zakaznik spokojny alebo nie...

Dátum návštevy: marec 2018
Poďakujte používateľovi juraj1m.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (212)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

37212 recenzií

Zrecenzované: 9. októbra 2017

Zobral som sem skupinu zahraničných kolegov na večeru (husacie hody). Veľmi príjemné prostredie aj krásny výhľad. Bohužiaľ sme miesto lokší dostali k husacine knedľu, ale manažérka prevázky nám vysvetlila problém a kompenzovala promptne nedostatok grátis múčnikom :-) . Jediným mínusom bolo pomalé dopĺňanie červeného vína, ktoré k husacine tieklo potokom...

Dátum návštevy: október 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi PeterK8203.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 2. októbra 2017

Reštaurácia Hrad, ktoré má významnú polohu, s prijemným a zaujímavým výhľadom na bratislavsky Hrad ale i mesto. Nedeľný brunch so živou hudbou. rodinný brunch v reštaurácii Hrad. vždy od 11:30 do 14:30

Dátum návštevy: september 2017
Poďakujte používateľovi 46astridn.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 18. augusta 2017 cez mobilné zariadenie

Neobjednávali sme si jedlo, iba pivo, pomarančovú a levanduľovú limonádu. Osobne mi limonády vôbec nechutili ale mojej sestre a mame áno. Aj tak som však veľmi rada že sme tam šli, pretože za ten výhľad to stálo.

Dátum návštevy: august 2017
Poďakujte používateľovi n4tal14.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 3. júla 2017

Zaujatím miesta na sedenie pri stole na terase tejo reštaurácie vás okamžite upúta výhľad, ktorý za denného svetla nemá chybu, čo však oceníte aj po západe slnka a rozsvietení ulíc Bratislavy. Pre mňa to bol zážitok, ktorý si určite v krátkej dobe budem chieť zopakovať.

Dátum návštevy: júl 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi DaliborTripper.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Restauracia Hrad, si pozreli aj

Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 
Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 

Navštívili ste Restauracia Hrad? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu