Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Latinské miesto”
Recenzia Casa del Havana

Casa del Havana
Na pozícii č. 205 spomedzi 1 389 Reštaurácie v Bratislave
Ďalšie podrobné informácie o reštaurácii
Podrobné informácie o reštaurácii
Možnosti stravovania: Otvorené do neskorých nočných hodín, Rezervácie
Štvrť: Staré Mesto
Zrecenzované: 11. júna 2018 cez mobilné zariadenie

Ak sa chcete v Bratislava presunúť do exotiky je toro miesto to prave aj vo štvrtok sme tu nasli Kubánskeho dja s Kubánskou hudbou a energiou, čašníci su usmievaví a príjemní atmosfére prináša exotickú Kubu a maju tu dost druhov rumu na vyber...na Kube som bola pred par mesiacmi a toto miesto mi ju pripomenulo odporúčam a vzdy sa tam najde nejaky fešák na tanec..;)

Dátum návštevy: jún 2018
Poďakujte používateľovi MichaelaR836.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (145)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

37145 recenzií

Zrecenzované: 23. decembra 2017 cez mobilné zariadenie

Výborné miesto na víkendový večer. V lete je k dispozícii aj terasa na ulici. Veľký výber aj miešaných alkoholických nápojov, dobré pivo, možnosť kúpiť si kubanské cigary. Priestor pri bare je aj pre fajčiarov. Latino disko.

Dátum návštevy: december 2017
Poďakujte používateľovi mirog242.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 7. augusta 2017 cez mobilné zariadenie

Najlepší podnik kde sa dá večer zabaviť, skvelá živá hudba, perfektná salsa, chutné drinky, jediná nevýhoda je ze majú veľmi malý parket

Dátum návštevy: august 2017
1  Poďakujte používateľovi diush333.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 7. septembra 2016

Havana je super miesto, kam sa ísť zabaviť. hrajú tam moju obľúbenú latino hudbu, majú miešané drinky a atmosféra je skvelá. Mínusom je miniatúrny tanečný parket a starí uchyláci.

Dátum návštevy: august 2016
    • Cena/kvalita
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi KatyStasi.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 8. júla 2015 cez mobilné zariadenie

Bolo nam super ! Peter sa o nas postaral ako o princezne ;) dakujeme za top obsluhu a uzasne drinky;)

Dátum návštevy: júl 2015
3  Poďakujte používateľovi Kristina K.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Casa del Havana, si pozreli aj

Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 
Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 

Navštívili ste Casa del Havana? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu