Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nicmoczatieprachy”

Primi River Lounge
Na pozícii č. 264 spomedzi 1 390 Reštaurácie v Bratislave
Ďalšie podrobné informácie o reštaurácii
Podrobné informácie o reštaurácii
Vhodné pre: Veľké skupiny
Možnosti stravovania: Otvorené do neskorých nočných hodín, Raňajky, Vonkajšie sedenie, Rezervácie
Zrecenzované: 2. apríla 2018 cez mobilné zariadenie

Príchod príjemný, obsluha príjemná, prítomná detská stolička detský kočík s bábikou i detské menu i možnosť vaľkať si cesto 1,5l limonáda skoro 10€ chuť divná, asi po sirupe, pritom tam bol pomaranč grep ananás, ministrone polievka v pohode nič ohurujúce, cheesburger za 14,79 .. mäso čistá katastrofa, dospelý to nejak zjedol, dieťa nie, ochutnala som , mäso bolo šľachovité ťažko požuteľné -katastrofa, za tu cenu moja saltimbocca kuracia vcelku Ok. Hmmm prísť este- neprísť už 50:50

Dátum návštevy: apríl 2018
1  Poďakujte používateľovi 771katarinas.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (352)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

1822352 recenzií

Zrecenzované: 17. decembra 2017 cez mobilné zariadenie

Najhoršie miesto v BA, dnes sme čakali na obed 2 hodiny, prajem aby ich zatvorili alebo vymenili cely personál

Dátum návštevy: december 2017
1  Poďakujte používateľovi Nataliya86.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 6. decembra 2017

Večerné posedenie pri kávičke a sladkosti dopadlo vynikajúco. Čašník sa okolo nás točil a snažil sa vyhovieť našim želaniam. Musím vyzdvihnúť sladkú ponuku podniku. Nikde v meste som nejedla lepšie Tiramisu ako práve tu v Primi. Čerstvo urobené vynikajúco ochutené. Takisto boli famózne Jahody s mascarpone. Jedine čo mi vadilo je okrúhly stôl v strede miestnosti. Iba ten bol voľný tak sme pri ňom zakotvili. Je hneď pri vchode a nemáte pocit "súkromia". Myslím tým, že všetci musia prejsť okolo vás a to nie je príjemné.

Dátum návštevy: november 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi AdrianaM6644.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 7. novembra 2017 cez mobilné zariadenie

Restauracia sa velmi pokazila. Ratanova stolicka mi roztrhala pancuchace. Neprijemne, stolicky fakt su uz dost znicene.
Predjedlo Brusketa bola strasne sucha bez chuti, druhe predjedlo krevety boli nezazivne. Telacie licka boli makke, ale omacka strasne sladka. Dezert bol dobry.
Rozhodla som sa tuto restauraciu viac nenavstivit.

Dátum návštevy: november 2017
Poďakujte používateľovi GabrielaB4047.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 17. októbra 2017 cez mobilné zariadenie

Boly sme tam na obed, a bolo to hrozné, jedlo je celkom fajn, ale tie čašníčky a casnici sú hrozné, je ich tam strašne veľa,a nevedia čo majú robiť, priniesli Vám pitie až po jedle, a nikdo sa neospravedlni,sú namyslene a keď si tam máš pocit že oni ti platia za navstvu ale ne naopak
Hrozné

Dátum návštevy: október 2017
Poďakujte používateľovi Nataliya86.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Primi River Lounge, si pozreli aj

Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 
Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 

Navštívili ste Primi River Lounge? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu