Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Dnes otvorené: 10:00 - 23:00
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Menezment na prd

Aj ked som z Bratislavy a dostala som sa sem po rokoch prvykrat, prve co ma zarazila tak to bola... viac informácií

Recenzované: 12. júla 2019
taya244
,
České Budějovice, Česká republika
cez mobilné zariadenie
Skvely vyhlad

Skvela prilezitost pozriet sa na Bratislavu “zhora” pocas prijemnej letnej prechadzky popri Dunaji... viac informácií

Recenzované: 31. augusta 2020
katka431
,
Bratislava
cez mobilné zariadenie
Prečítať všetky recenzie (2 604)
  
Recenzie (2 604)
Filtrovať recenzie
2 604 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
1 063
994
406
92
49
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
1 063
994
406
92
49
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
14192 604 recenzií
Recenzované: 4. februára 2018

rarita široko ďaleko. ponúka krásny výhľad a výnimočné jedlo pre highclass. určite odporúčam aspoň na vyhliadku

Dátum zážitku: marec 2017
Poďakujte používateľovi RiaH432.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Simona F, Manažér pre styk s verejnosťou v zariadení UFO Observation Deck.Zodpovedané: 12. júla 2018

Milá Ria,

veľmi pekne Vám ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Ďakujeme aj za ohodnotenie našej gastronómie. Je výnimočná, avšak nie je určená len pre highclass :-)

Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu!

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 8. januára 2018

Niekomu postačí kava a koláčik, niekomu romantická večera pri sviačkach. Všetko je možné a vždy to bude krásne. Výťahom sa dostanete do reštaurácie a kaviarne na jednej z dominant mesta. Obsluha je veľmi ústretová a profesionálna. Pre oslavy je dobré vpred si rezervovať miesto.
Nepatrí medzi lacné, ale to asi nikto od takéhoto zariadenia neočakáva. UFO patrí do združenia svetových vyhliadkových veží sveta. Vidíte z neho Dunaj, celú Petržalku, Staré Mesto. Katedrálu sv.Martina I hradby mate ako na dlani.
Reštaurácia má vynikajúci výber vín a nápojov. Kuchyňa je medzinárodná, ponúka mnohé speciality. Otváracie hodiny sú dlhé, od 10.00 do 23.00 hod.

Vedeli ste, že Most SNP je 7.najväčším vysutým mostom na svete?
Novinkou je tohto roka bol Skywalk okolo kupoly UFA.

Dátum zážitku: august 2017
1  Poďakujte používateľovi ivet95.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 16. novembra 2017

Jedna s najznámejších Bratislavských atrakcii, stojí za zhliadnutie aj napriek vyššej cene. Dvaja tam bez problémov nechajú 30€ pri kávičke.

Dátum zážitku: august 2017
Poďakujte používateľovi OndrejA8.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 7. novembra 2017

Vyhliadka na Moste SNP ( v minulosti Novy most) oznacena ako UFO vyhliadka, je jedinecnou a vysoko oblubenou atrakciou Bratislavy. Nie je to kvoli nepoznanej tajomnosti a zahadnosti, ale pre unikatnu zavesnu konstrukciu mosta a nadpozemsky tvar „lietajuceho taniera“. Prave ten nam ponuka vesmirne cestovanie z „paluby UFO“ pohladom na hrad, romanticke Stare mesto, ale aj novu Bratislavu. Neopakovatelny pocit panoramatickej vyhliadky umocnuje dobre jedlo a stylovy interier restauracie. S UFO mozete cestovat kedykovek a za akehokolvek pocasia, vzdy je sa na co pozerat!

Dátum zážitku: október 2017
Poďakujte používateľovi mirec927.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 2. novembra 2017 cez mobilné zariadenie

Hezke prostredi, designovy interier, dobre jidlo, prijemna kuchyne. Vstricny personal.
Famozni vyhled.

Dátum zážitku: november 2017
Poďakujte používateľovi 989kl_ran.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie