Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (846)
Filtrovať recenzie
846 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
532
249
38
21
6
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
532
249
38
21
6
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
813846 recenzií
Zrecenzované: 15. februára 2018

Su hotelove miesta, ktore nas oslovia svojim komfortom a solidnostou. Dominantou vstupnej haly je unikatny luster akoby sirokej oblohy zo Swarowski krystalov, nepochybne je aj jednym z najvacsich diel svojho druhu v Europe. Na svoje si pride kazdy navstevnik smerujuci do Bratislavy, nielen za obchodnym rokovanim, ci vyznamnym podujatim, alebo len tak na oddych ako turista. Vynikajuce a komfortne ubytovanie je predpokladom dobreho spanku. Ak vas prekvapi hlad, s nim si tu vedia poradit sirokou ponukou osvedcenych jedal a kvalitnych vin. Aby vase jednania, stretnutia, alebo zasadnutia, pre ktore je hotel idealny, boli este uspesnejsie, k tomu vam posluzi prijemna posilnovna a prijemne wellness centrum, no tym osvedcenym je pohodovy bazen. V tomto hoteli su privetivi aj voci vasim domacim milacikom. No a ak vas neunavi turistika a navsteva centra mesta, v blizkom okoli vas cakaju prijemne nastrahy vo forme nakupov vsetkeho druhu, pretoze hotel sa nachadza vo vyznamnej nakupnej oblasti.

Termín ubytovania: november 2017
Poďakujte používateľovi mirec927.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia GM_NH_Gate_One, Generálny riaditeľ v zariadení NH Bratislava Gate One.Zodpovedané: 19. februára 2018
Prekladač Google

Vážený hoste, děkujeme, že využíváte služby našeho hotelu a také děkujeme za Vaší skvělou a obšírnou recenzi. Těšíme se na další návštěvu. S pozdravem, Jiří Kotulán, GM

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 17. novembra 2017 cez mobilné zariadenie

Hotel môžem odporučiť pre rodinné ubytovanie, tak aj pre služobné cesty. Príjemná obsluha. Výborné wellness centrum. Jediné mínus, sprcha tečie z vrchu aj keď máte pustenú len hlavicu... Rovnaký problém som mal na rôznych izbách.

Termín ubytovania: november 2017, cestoval(a) s rodinou
1  Poďakujte používateľovi B1034NWpeters.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia GM_NH_Gate_One, Generálny riaditeľ v zariadení NH Bratislava Gate One.Zodpovedané: 20. novembra 2017
Prekladač Google

Vážený host, děkujeme, že využíváte služeb našeho hotelu. Omlouváme se za nepříjemnosti se stropní sprchou. Postupně odstraňujeme na všech pokojích tuto závadu. Budeme se těšit na další návštěvu. S pozdravem, Jiří Kotulán, GM

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 22. októbra 2017

Kedže som sa ubytoval v hoteli s odstupom času po tretí krát, môžem potvrdiť, že si hotel udržiava svoj vysoký štandard v službách, čistote izieb a taktiež v podávaní lahodných pokrmov v reštaurácii. Chcem vyzdvihnúť milý a ochotný personál na recepcii.
Jedna rada na záver - nedávajte na stôl odkaz Nápoj na účet hotela, keď tam žiaden nápoj nie je :-)

  • Termín ubytovania: október 2017, cestoval(a) na služobnú cestu
    • Cena/kvalita
    • Lokalita
    • Služby
Poďakujte používateľovi Banajoe.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia GM_NH_Gate_One, Generálny riaditeľ v zariadení NH Bratislava Gate One.Zodpovedané: 25. októbra 2017
Prekladač Google

Vážený pane Benajoe, děkujeme Vám, že využíváte služeb našeho hotelu. Omlouvám se za chybějící nápoj. Rádi Vás znovu uvítáme. S pozdravem, Jiří Kotulán, GM

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 23. septembra 2017

Izba komfortna a velmi cista, velkost nad ocakaavania. Mali sme so sebou psika a preto sme boli spokojni, ze su vsade podlahy a nie koberec, ak by sa nieco pritrafilo :) Na psika cakala aj miska, co povazujeme za mile gesto. Kupelna vybavena vanou a sprchovym kutom. V izbe sme mali ranajky a vecere. Ranajky relativne bohaty vyber, pre kazdeho nieco. Vecere sme mali v Lobby bare. Jedlo mozeme len odporucit, od predjedla az po dezerty. Obsluha velmi ochotna a prijemna. Taktiez pracovnici na recepcii na urovni a velmi ochotni, ak clovek nieco potreboval. Dakujeme.

  • Termín ubytovania: september 2017, cestoval(a) s rodinou
    • Lokalita
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi Katarina S.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia GM_NH_Gate_One, Generálny riaditeľ v zariadení NH Bratislava Gate One.Zodpovedané: 25. septembra 2017
Prekladač Google

Vážená Katarina B,
děkujeme Vám, že využíváte služeb našeho hotelu a děkujeme Vám taktéž za skvělou recenzi. Těší nás, že jste byli spokojeni. Rádi Vás znovu uvítáme.
S pozdravem, Jiří Kotulán, GM

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 2. augusta 2017

Pri navsteve Bratislavy sa opakovane ubytovavame v tomto hoteli a sme vzdy maximalne spokojní. Vyhovuje nam poloha hotela, na recepcii nas vzdy privitaju s usmevom a izba je vzdy cista. nemame co vytknut.

  • Termín ubytovania: júl 2017, cestoval(a) s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Lokalita
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
Recenzia získaná v spolupráci s partnerom NH Hotels
Poďakujte používateľovi 696janam.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia GM_NH_Gate_One, Generálny riaditeľ v zariadení NH Bratislava Gate One.Zodpovedané: 3. augusta 2017
Prekladač Google

Dobrý den,

děkuji, že jste si vybral náš hotel a za Vaše hodnocení.
Budeme se těšit na další návštěvu.

S pozdravem,
Jiří Kotulán, GM

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie