Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (1 013)
Filtrovať recenzie
1 013 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
440
431
101
27
14
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
440
431
101
27
14
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
161 013 recenzií
Recenzované: 22. februára 2018

Solidny hotel, ktori pri navsteve ponuka eleganciu, je predurceny na prijemne stretnutie, navstevu mesta ci pre vsetky formy stetnuti, rodinnych i pracovnych. Vstupnej funkcionalnej hale dominuje obrovsky luster valcoviteho tvaru a dava tomuto priestoru novy rozmer. Predpokladom spokojnosti kazdeho zakaznika je ubytovanie a najma strava. Ak sem pridete za turizmom, hotel ma idealnu polohu, vsade a ku vsetkym vynimocnym atrakciam mesta ma dost blizko, staci len auto zaparkovat v hotelovej garazi. Ak navstivite hotel pracovne, je tu vsetko pripravene pre nerusene rokovanie, ziskavanie informacii a ci prijimanie spravnych rozhodnuti. Akekolvek narocne aktivity potrebuju kvalitnu stravu, oddych a dobry spanok. To ponuka hotel svojou prijemnou vnutornou energiou, stylovo nastavenymi izbami eleganciou a pohodou. Restauracia a bar ponukaju siroku skalu dobrot, pre kazdeho a v celej skale pestrosti ci druhu stravovacich zvyklosti. Fyzicke telo najde svoj restart v hotelovom relaxacnom wellness centre. Je to hotel, kde respektuju priania zakaznika, je to hotel na spravnom mieste.

Tip na izbu: Izby s vyhladom na mesto
  • Termín ubytovania: január 2018, cestoval(a) na služobnú cestu
    • Cena/kvalita
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi mirec927.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Medhat Y, Manager v zariadení Austria Trend Hotel Bratislava.Zodpovedané: 25. februára 2018

Vážený hosť,

Veľmi pekne ďakujeme za to, že ste si našli čas a podelili sa o Vaše pozitívne skúsenosti s nami.
Sme radi, že pobyt v našom hoteli bol pre Vás príjemným zážitkom. Samozrejme, budeme robiť všetko, čo je v našich silách, aby sme zabezpečili Vaše budúce pobyty k Vašej plnej spokojnosti.
Veľmi Vám ďakujeme ešte raz za Vašu pozitívnu spätnú väzbu. Tešíme sa opäť na Vás a dúfame, že Vás budeme môcť čoskoro uvítať v Austria Trend Hoteli Bratislava.
S pozdravom,
AUSTRIA TREND HOTEL BRATISLAVA

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 4. februára 2018

Hotel na skvelom mieste ale ak idete autom je dosť nevýrazné nasmerovanie k nemu. Parkovisko v podzemí s dostatočným počtom miest. Personál na recepcii dosť odmeraný.. človek necítil srdečnosť. Izbu sme dostali na 2 poschodí, čo znamenalo výhľad ako z pivníc do neupraveného átria. Izba nevyvetraná a aj keď mala byť nefajčiarska, bola výrazne cítiť po cigaretách.Postele menšie ,ale s čistým povlečením. Kúpeľňa čistá. Minibar prázdny. Raňajky pestré, výborná káva a džúsy. Napriek skvelej polohe budeme nabudúce asi uvažovať o inom hotely.

Tip na izbu: Určite sa opýtajte kde je izba umiestnená.
  • Termín ubytovania: február 2018, cestoval(a) na služobnú cestu
    • Lokalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
Poďakujte používateľovi GabikaAderia.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Medhat Y, Manager v zariadení Austria Trend Hotel Bratislava.Zodpovedané: 5. februára 2018

Vázený hosť,
ďakujeme veľmi pekne za čas a ochotu podeliť sa s Vašimi dojmami.
Každý postreh znamená pre nás priestor pre zlepšenie služieb k spokojnosti našich hostí.

Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu!

Kolektív Austria Trend Hotel Bratislava.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 5. mája 2017

Začnem pozitívami: Poloha tohto hotela je vynikajúca, tak isto okolie a zariadenie izieb pekné, moderné a účelné. Cena tomu zodpovedá.
Negatíva: Pri našej návšteve sme sa stretli s neprofesionálnym správaním personálu. Ak ste sa prechádzali popri recepcii nikto sa Vám nepozdravil a ak ste sa niečo spýtali, bud nevedeli odpovedat resp ich odpovede sa rozchádzali. Takže potrebné info sme hladali na internete. A nakoniec- pri nastupovaní do výtahu /3dospelé osoby/ okolo 14hod. nás nikto neupozornil na to, že karta prestáva fungovat - a to boli na recepcii traja! - Takže sme sa zasekli!
A nakoniec - celkom iný prístup personálu som postrehla pri komunikácii so zahraničnými turistami.

  • Termín ubytovania: jún 2016, cestoval(a) s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi gabrielamail.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Medhat Y, Manager v zariadení Austria Trend Hotel Bratislava.Zodpovedané: 26. augusta 2017

Vázený hosť,
ďakujeme veľmi pekne za čas a ochotu podeliť sa s Vašimi dojmami.
Každý postreh znamená pre nás priestor pre zlepšenie služieb k spokojnosti našich hostí.

Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu!

Kolektív Austria Trend Hotel Bratislava.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 30. apríla 2017

Hotel má vynikajúcu polohu, pôsobí čistým dojmom. Hneď po príchode sme boli nemilo prekvapení nepripravenými izbami, ktoré boli dohodnuté na určitý čas. Izby veľké, čisté, čo mne osobne chýbalo boli izbové doplnky ( konkrétne prezuvky,štandard už aj v penziónoch). Priestory na svadobnú hostinu úžasné, servis s malými nedostatkami ( umelé naberačky v polievkových misiach), obsluha usmiata, ochotná, kontrolovaná manažérom a šéfkuchárom. Jedlo chutné a hlavne teplé.
Pre mňa nedostatkom vonkajšia terasa, kde sa zdržiavali fajčiari - nedostatok popolníkov - plné , žiaden smetný kôš - a nezáujem personálu z denného baru o konkrétne miesto.
Raňajky - bohatý výber studeného, teplého a nápojového bufetu,neustále doplňujúceho a šéfkuchár, ktorý komunikoval s hosťami a bol nápomocný pri raňajšom "nátresku" hostí.
Ináč vrelo doporučujem na rodinné oslavy .

  • Termín ubytovania: apríl 2017, cestoval(a) s rodinou
    • Lokalita
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi lenka851.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Medhat Y, Manager v zariadení Austria Trend Hotel Bratislava.Zodpovedané: 26. augusta 2017

Vázený hosť,
ďakujeme veľmi pekne za čas a ochotu podeliť sa s Vašimi dojmami.
Každý postreh znamená pre nás priestor pre zlepšenie služieb k spokojnosti našich hostí.

Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu!

Kolektív Austria Trend Hotel Bratislava.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 9. novembra 2016 cez mobilné zariadenie

Hotel je nádherný, personál celkom príjmy až na pár výnimiek (z minibaru), raňajky tiež skvelé. Kúpeľňa a izba bezchybné. Jediné čo sa nám nepáčilo bol minibar. Prišli sme smädní z výletu a minibar nebol doplnený. Aj keď sme mali nealko v cene. A to sa opakovalo 3 dni. Keď som zavolala, a poprosila o doplnenie, najskôr ma odbili že sme mali kartu "nerušiť" . Pritom sme kartu vôbec nepoužívali. Čo sme sa na internete dočítali čo patrilo k izbe ktorú sme si objednali, sme veľa nedostali!!! Cena parkoviska neskutočne vysoká. Na 5 dní sme platili neskutočných 170€. Očakávali sme viac...

Termín ubytovania: november 2016, cestoval(a) s rodinou
1  Poďakujte používateľovi Safari678338.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Medhat Y, General Manager v zariadení Austria Trend Hotel Bratislava.Zodpovedané: 11. novembra 2016
Prekladač Google

Dear Guest,

Thank you very much for having taken the time to share your positive experience with us.

We are happy to hear that your stay at our hotel was a pleasant experience. Of course we will do everything we can to ensure that your future stays will be to your full satisfaction as well.

Thank you very much once more for your nice feedback. We are looking forward to welcoming you as our guest again and hope to see you soon at the AUSTRIA TREND HOTEL BRATISLAVA

Yours Sincerely,
AUSTRIA TREND HOTEL BRATISLAVA

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie