Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
67 USD
Booking.com
Ukázať ponuku
Certifikát výnimočnosti
  • Bezplatné parkovanie
  • Bazén
Upozornenie na zľavy! 11 % pod priemernými cenami

Cena, ktorú ste našli, je o 11 % nižšia než priemerná cena tohto hotela (75 USD za noc).

Ceny analyzujeme počas 60 dní a porovnávame váš výber s priemernou cenou porovnateľných pobytov, aby ste získali čo najlepšiu ponuku.

Apollo Hotel(Bratislava)
73 USD
Booking.com
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Reštaurácia
Upozornenie na zľavy! 11 % pod priemernými cenami

Cena, ktorú ste našli, je o 11 % nižšia než priemerná cena tohto hotela (82 USD za noc).

Ceny analyzujeme počas 60 dní a porovnávame váš výber s priemernou cenou porovnateľných pobytov, aby ste získali čo najlepšiu ponuku.

123 USD
120 USD
Expedia.com
Ukázať ponuku
Certifikát výnimočnosti
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Vrátane raňajok
Upozornenie na zľavy! 17 % pod priemernými cenami

Cena, ktorú ste našli, je o 17 % nižšia než priemerná cena tohto hotela (145 USD za noc).

Ceny analyzujeme počas 60 dní a porovnávame váš výber s priemernou cenou porovnateľných pobytov, aby ste získali čo najlepšiu ponuku.

Vienna House Easy Bratislava(Bratislava)(Cenovo mimoriadne výhodná ponuka!)
87 USD
82 USD
Hotels.com
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
108 USD
105 USD
Expedia.com
Ukázať ponuku
Certifikát výnimočnosti
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Reštaurácia
125 USD
102 USD
Booking.com
Ukázať ponuku
Certifikát výnimočnosti
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bazén
106 USD
93 USD
CrownePlaza.com
Ukázať ponuku
Certifikát výnimočnosti
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bazén
Hostel Blues(Bratislava)(Cenovo mimoriadne výhodná ponuka!)
Bezplatné zrušenie do 27.07.
97 USD
50 USD
Expedia.com
Ukázať ponuku
Certifikát výnimočnosti
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bar/hotelový bar
Hotel Set(Bratislava)(Cenovo mimoriadne výhodná ponuka!)
90 USD
49 USD
Priceline
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
Hotel Incheba(Bratislava)
Rezervujte teraz, zaplaťte pri pobyte
51 USD
Booking.com
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Reštaurácia
Recenzie (935)
Filtrovať recenzie
935 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
412
396
92
25
10
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
412
396
92
25
10
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
510935 recenzií
Zrecenzované: 9. novembra 2016 cez mobilné zariadenie

Hotel je nádherný, personál celkom príjmy až na pár výnimiek (z minibaru), raňajky tiež skvelé. Kúpeľňa a izba bezchybné. Jediné čo sa nám nepáčilo bol minibar. Prišli sme smädní z výletu a minibar nebol doplnený. Aj keď sme mali nealko v cene. A to sa opakovalo 3 dni. Keď som zavolala, a poprosila o doplnenie, najskôr ma odbili že sme mali kartu "nerušiť" . Pritom sme kartu vôbec nepoužívali. Čo sme sa na internete dočítali čo patrilo k izbe ktorú sme si objednali, sme veľa nedostali!!! Cena parkoviska neskutočne vysoká. Na 5 dní sme platili neskutočných 170€. Očakávali sme viac...

Termín ubytovania: november 2016, cestoval(a) s rodinou
1  Poďakujte používateľovi Magdaléna M.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Medhat Y, General Manager v zariadení Austria Trend Hotel Bratislava.Zodpovedané: 11. novembra 2016
Prekladač Google

Dear Guest,

Thank you very much for having taken the time to share your positive experience with us.

We are happy to hear that your stay at our hotel was a pleasant experience. Of course we will do everything we can to ensure that your future stays will be to your full satisfaction as well.

Thank you very much once more for your nice feedback. We are looking forward to welcoming you as our guest again and hope to see you soon at the AUSTRIA TREND HOTEL BRATISLAVA

Yours Sincerely,
AUSTRIA TREND HOTEL BRATISLAVA

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 12. septembra 2016

v tomto hoteli sme teraz v sobotu mali svadobnú hostinu a odporúčam všetkými desiatimi! :) komunikácia s hotelom nadštandardná, všetko, čo som chcela a na čo som sa pýtala, som s manažérom odkomunikovala; hocikedy som čokoľvek potrebovala, boli k dispozícii.. samotná hostina úžasná, všetko tip top, manažér sa aj počas hostiny niekoľkokrát prišiel osobne opýtať, či je všetko OK, či niečo nechýba, bolo nás zhruba 90 ľudí.. no a ubytovanie taktiež skvelé! náš apartmán super, nič nechýbalo a aj hostia, čo tam boli ubytovaní, si pochvaľovali :) ak hľadáte hotel na svadbu v centre mesta pre zhruba taký počet ľudí, tak odporúčam práve Austria Trend! (a ako bonus - 3-metrový kryštálový luster vo vstupnej hale dokonale dotvoril úžasnú atmosféru)

  • Termín ubytovania: september 2016, cestoval(a) s rodinou
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Služby
2  Poďakujte používateľovi Zuzka Č.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Medhat Y, General Manager v zariadení Austria Trend Hotel Bratislava.Zodpovedané: 26. decembra 2016

Vážený hosť,

Veľmi pekne ďakujeme za to, že ste si našli čas a podelili sa o Vaše pozitívne skúsenosti s nami.
Sme radi, že pobyt v našom hoteli bol pre Vás príjemným zážitkom. Samozrejme, budeme robiť všetko, čo je v našich silách, aby sme zabezpečili Vaše budúce pobyty k Vašej plnej spokojnosti.
Veľmi Vám ďakujeme ešte raz za Vašu pozitívnu spätnú väzbu. Tešíme sa opäť na Vás a dúfame, že Vás budeme môcť čoskoro uvítať v Austria Trend Hoteli Bratislava.
S pozdravom,
AUSTRIA TREND HOTEL BRATISLAVA

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 8. augusta 2016

  • Termín ubytovania: júl 2016, cestoval(a) s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Lokalita
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
Recenzia získaná v spolupráci s partnerom Amoma.com
Táto recenzia predstavuje subjektívny názor jednotlivého cestovateľa a nie je názorom spoločnosti TripAdvisor LLC ani jej partnerov.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Medhat Y, General Manager v zariadení Austria Trend Hotel Bratislava.Zodpovedané: 26. decembra 2016

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď predstavuje subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC ani jej partnerov.
Zrecenzované: 25. júla 2016

Odporúčam, veľmi milý ochotný personál, všetko čisté, raňajky vynikajúce.
Ubytovanie na jednotku, ďalej aj ako možnosť usporiadať si u nich svadobnú hostinu, veľmi pomohli a urobili mi môj deň dokonalý :-)

  • Termín ubytovania: máj 2016, cestoval(a) s rodinou
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi Majkaelka.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Medhat Y, General Manager v zariadení Austria Trend Hotel Bratislava.Zodpovedané: 26. decembra 2016

Vážený hosť,

Veľmi pekne ďakujeme za to, že ste si našli čas a podelili sa o Vaše pozitívne skúsenosti s nami.
Sme radi, že pobyt v našom hoteli bol pre Vás príjemným zážitkom. Samozrejme, budeme robiť všetko, čo je v našich silách, aby sme zabezpečili Vaše budúce pobyty k Vašej plnej spokojnosti.
Veľmi Vám ďakujeme ešte raz za Vašu pozitívnu spätnú väzbu. Tešíme sa opäť na Vás a dúfame, že Vás budeme môcť čoskoro uvítať v Austria Trend Hoteli Bratislava.
S pozdravom,
AUSTRIA TREND HOTEL BRATISLAVA

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 22. júna 2016

  • Termín ubytovania: jún 2016, cestoval(a) s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Lokalita
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
Recenzia získaná v spolupráci s partnerom Amoma.com
Táto recenzia predstavuje subjektívny názor jednotlivého cestovateľa a nie je názorom spoločnosti TripAdvisor LLC ani jej partnerov.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Medhat Y, General Manager v zariadení Austria Trend Hotel Bratislava.Zodpovedané: 24. júna 2016

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď predstavuje subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC ani jej partnerov.
Zobraziť ďalšie recenzie