Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (1 027)
Filtrovať recenzie
1 027 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
445
437
102
28
15
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
445
437
102
28
15
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
5101 027 recenzií
Recenzované: 9. novembra 2016 cez mobilné zariadenie

Hotel je nádherný, personál celkom príjmy až na pár výnimiek (z minibaru), raňajky tiež skvelé. Kúpeľňa a izba bezchybné. Jediné čo sa nám nepáčilo bol minibar. Prišli sme smädní z výletu a minibar nebol doplnený. Aj keď sme mali nealko v cene. A to sa opakovalo 3 dni. Keď som zavolala, a poprosila o doplnenie, najskôr ma odbili že sme mali kartu "nerušiť" . Pritom sme kartu vôbec nepoužívali. Čo sme sa na internete dočítali čo patrilo k izbe ktorú sme si objednali, sme veľa nedostali!!! Cena parkoviska neskutočne vysoká. Na 5 dní sme platili neskutočných 170€. Očakávali sme viac...

Dátum pobytu: november 2016
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
1  Poďakujte používateľovi Safari678338.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Medhat Y, General Manager v zariadení Austria Trend Hotel Bratislava.Zodpovedané: 11. novembra 2016
Prekladač Google

Dear Guest,

Thank you very much for having taken the time to share your positive experience with us.

We are happy to hear that your stay at our hotel was a pleasant experience. Of course we will do everything we can to ensure that your future stays will be to your full satisfaction as well.

Thank you very much once more for your nice feedback. We are looking forward to welcoming you as our guest again and hope to see you soon at the AUSTRIA TREND HOTEL BRATISLAVA

Yours Sincerely,
AUSTRIA TREND HOTEL BRATISLAVA

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 12. septembra 2016

v tomto hoteli sme teraz v sobotu mali svadobnú hostinu a odporúčam všetkými desiatimi! :) komunikácia s hotelom nadštandardná, všetko, čo som chcela a na čo som sa pýtala, som s manažérom odkomunikovala; hocikedy som čokoľvek potrebovala, boli k dispozícii.. samotná hostina úžasná, všetko tip top, manažér sa aj počas hostiny niekoľkokrát prišiel osobne opýtať, či je všetko OK, či niečo nechýba, bolo nás zhruba 90 ľudí.. no a ubytovanie taktiež skvelé! náš apartmán super, nič nechýbalo a aj hostia, čo tam boli ubytovaní, si pochvaľovali :) ak hľadáte hotel na svadbu v centre mesta pre zhruba taký počet ľudí, tak odporúčam práve Austria Trend! (a ako bonus - 3-metrový kryštálový luster vo vstupnej hale dokonale dotvoril úžasnú atmosféru)

Dátum pobytu: september 2016
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Služby
2  Poďakujte používateľovi Curiosity669474.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Medhat Y, General Manager v zariadení Austria Trend Hotel Bratislava.Zodpovedané: 26. decembra 2016

Vážený hosť,

Veľmi pekne ďakujeme za to, že ste si našli čas a podelili sa o Vaše pozitívne skúsenosti s nami.
Sme radi, že pobyt v našom hoteli bol pre Vás príjemným zážitkom. Samozrejme, budeme robiť všetko, čo je v našich silách, aby sme zabezpečili Vaše budúce pobyty k Vašej plnej spokojnosti.
Veľmi Vám ďakujeme ešte raz za Vašu pozitívnu spätnú väzbu. Tešíme sa opäť na Vás a dúfame, že Vás budeme môcť čoskoro uvítať v Austria Trend Hoteli Bratislava.
S pozdravom,
AUSTRIA TREND HOTEL BRATISLAVA

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 8. augusta 2016

Dátum pobytu: júl 2016
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Lokalita
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
Recenzia získaná v spolupráci s partnerom Amoma.com
Táto recenzia predstavuje subjektívny názor jednotlivého cestovateľa a nie je názorom spoločnosti TripAdvisor LLC ani jej partnerov.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Medhat Y, General Manager v zariadení Austria Trend Hotel Bratislava.Zodpovedané: 26. decembra 2016

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď predstavuje subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC ani jej partnerov.
Recenzované: 25. júla 2016

Odporúčam, veľmi milý ochotný personál, všetko čisté, raňajky vynikajúce.
Ubytovanie na jednotku, ďalej aj ako možnosť usporiadať si u nich svadobnú hostinu, veľmi pomohli a urobili mi môj deň dokonalý :-)

Dátum pobytu: máj 2016
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi Majkaelka.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Medhat Y, General Manager v zariadení Austria Trend Hotel Bratislava.Zodpovedané: 26. decembra 2016

Vážený hosť,

Veľmi pekne ďakujeme za to, že ste si našli čas a podelili sa o Vaše pozitívne skúsenosti s nami.
Sme radi, že pobyt v našom hoteli bol pre Vás príjemným zážitkom. Samozrejme, budeme robiť všetko, čo je v našich silách, aby sme zabezpečili Vaše budúce pobyty k Vašej plnej spokojnosti.
Veľmi Vám ďakujeme ešte raz za Vašu pozitívnu spätnú väzbu. Tešíme sa opäť na Vás a dúfame, že Vás budeme môcť čoskoro uvítať v Austria Trend Hoteli Bratislava.
S pozdravom,
AUSTRIA TREND HOTEL BRATISLAVA

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 22. júna 2016

Dátum pobytu: jún 2016
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Lokalita
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
Recenzia získaná v spolupráci s partnerom Amoma.com
Táto recenzia predstavuje subjektívny názor jednotlivého cestovateľa a nie je názorom spoločnosti TripAdvisor LLC ani jej partnerov.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Medhat Y, General Manager v zariadení Austria Trend Hotel Bratislava.Zodpovedané: 24. júna 2016

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď predstavuje subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC ani jej partnerov.
Zobraziť ďalšie recenzie