Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Rodinná oslava - svadba”

Najlepšie ceny pre obdobie
Registrácia dd. mm. rrrr Odhlásenie dd. mm. rrrr
Ceny sú za 1 izby, pre 2 osoby
Zobraziť ceny
Porovnať najlepšie ceny z najobľúbenejších cestovateľských webových stránok
a ešte 8 lokalít!
Austria Trend Hotel Bratislava
Na pozícii č. 16 spomedzi 93 hotelov v Bratislave
Certifikát výnimočnosti
Zrecenzované: 30. apríla 2017

Hotel má vynikajúcu polohu, pôsobí čistým dojmom. Hneď po príchode sme boli nemilo prekvapení nepripravenými izbami, ktoré boli dohodnuté na určitý čas. Izby veľké, čisté, čo mne osobne chýbalo boli izbové doplnky ( konkrétne prezuvky,štandard už aj v penziónoch). Priestory na svadobnú hostinu úžasné, servis s malými nedostatkami ( umelé naberačky v polievkových misiach), obsluha usmiata, ochotná, kontrolovaná manažérom a šéfkuchárom. Jedlo chutné a hlavne teplé.
Pre mňa nedostatkom vonkajšia terasa, kde sa zdržiavali fajčiari - nedostatok popolníkov - plné , žiaden smetný kôš - a nezáujem personálu z denného baru o konkrétne miesto.
Raňajky - bohatý výber studeného, teplého a nápojového bufetu,neustále doplňujúceho a šéfkuchár, ktorý komunikoval s hosťami a bol nápomocný pri raňajšom "nátresku" hostí.
Ináč vrelo doporučujem na rodinné oslavy .

  • Termín ubytovania: apríli 2017, cestoval(a) s rodinou
    • Lokalita
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi lenka851.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Medhat Y, Manager v zariadení Austria Trend Hotel Bratislava.Zodpovedané: 26. augusta 2017

Vázený hosť,
ďakujeme veľmi pekne za čas a ochotu podeliť sa s Vašimi dojmami.
Každý postreh znamená pre nás priestor pre zlepšenie služieb k spokojnosti našich hostí.

Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu!

Kolektív Austria Trend Hotel Bratislava.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (857)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

26857 recenzií

Zrecenzované: 9. novembra 2016 cez mobilné zariadenie

Hotel je nádherný, personál celkom príjmy až na pár výnimiek (z minibaru), raňajky tiež skvelé. Kúpeľňa a izba bezchybné. Jediné čo sa nám nepáčilo bol minibar. Prišli sme smädní z výletu a minibar nebol doplnený. Aj keď sme mali nealko v cene. A to sa opakovalo 3 dni. Keď som zavolala, a poprosila o doplnenie, najskôr ma odbili že sme mali kartu "nerušiť" . Pritom sme kartu vôbec nepoužívali. Čo sme sa na internete dočítali čo patrilo k izbe ktorú sme si objednali, sme veľa nedostali!!! Cena parkoviska neskutočne vysoká. Na 5 dní sme platili neskutočných 170€. Očakávali sme viac...

Termín ubytovania: novembri 2016, cestoval(a) s rodinou
Poďakujte používateľovi Magdaléna M.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Medhat Y, General Manager v zariadení Austria Trend Hotel Bratislava.Zodpovedané: 11. novembra 2016
Prekladač Google

Dear Guest,

Thank you very much for having taken the time to share your positive experience with us.

We are happy to hear that your stay at our hotel was a pleasant experience. Of course we will do everything we can to ensure that your future stays will be to your full satisfaction as well.

Thank you very much once more for your nice feedback. We are looking forward to welcoming you as our guest again and hope to see you soon at the AUSTRIA TREND HOTEL BRATISLAVA

Yours Sincerely,
AUSTRIA TREND HOTEL BRATISLAVA

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 12. septembra 2016

v tomto hoteli sme teraz v sobotu mali svadobnú hostinu a odporúčam všetkými desiatimi! :) komunikácia s hotelom nadštandardná, všetko, čo som chcela a na čo som sa pýtala, som s manažérom odkomunikovala; hocikedy som čokoľvek potrebovala, boli k dispozícii.. samotná hostina úžasná, všetko tip top, manažér sa aj počas hostiny niekoľkokrát prišiel osobne opýtať, či je všetko OK, či niečo nechýba, bolo nás zhruba 90 ľudí.. no a ubytovanie taktiež skvelé! náš apartmán super, nič nechýbalo a aj hostia, čo tam boli ubytovaní, si pochvaľovali :) ak hľadáte hotel na svadbu v centre mesta pre zhruba taký počet ľudí, tak odporúčam práve Austria Trend! (a ako bonus - 3-metrový kryštálový luster vo vstupnej hale dokonale dotvoril úžasnú atmosféru)

  • Termín ubytovania: septembri 2016, cestoval(a) s rodinou
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi Zuzka Č.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Medhat Y, General Manager v zariadení Austria Trend Hotel Bratislava.Zodpovedané: 26. decembra 2016

Vážený hosť,

Veľmi pekne ďakujeme za to, že ste si našli čas a podelili sa o Vaše pozitívne skúsenosti s nami.
Sme radi, že pobyt v našom hoteli bol pre Vás príjemným zážitkom. Samozrejme, budeme robiť všetko, čo je v našich silách, aby sme zabezpečili Vaše budúce pobyty k Vašej plnej spokojnosti.
Veľmi Vám ďakujeme ešte raz za Vašu pozitívnu spätnú väzbu. Tešíme sa opäť na Vás a dúfame, že Vás budeme môcť čoskoro uvítať v Austria Trend Hoteli Bratislava.
S pozdravom,
AUSTRIA TREND HOTEL BRATISLAVA

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 8. augusta 2016

  • Termín ubytovania: júli 2016, cestoval(a) s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Lokalita
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
Recenzia získaná v spolupráci s partnerom Amoma.com
Poďakujte používateľovi 207dusani.
Táto recenzia predstavuje subjektívny názor jednotlivého cestovateľa a nie je názorom spoločnosti TripAdvisor LLC ani jej partnerov.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Medhat Y, General Manager v zariadení Austria Trend Hotel Bratislava.Zodpovedané: 26. decembra 2016

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď predstavuje subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC ani jej partnerov.
Zrecenzované: 25. júla 2016

Odporúčam, veľmi milý ochotný personál, všetko čisté, raňajky vynikajúce.
Ubytovanie na jednotku, ďalej aj ako možnosť usporiadať si u nich svadobnú hostinu, veľmi pomohli a urobili mi môj deň dokonalý :-)

  • Termín ubytovania: máji 2016, cestoval(a) s rodinou
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi Majkaelka.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Medhat Y, General Manager v zariadení Austria Trend Hotel Bratislava.Zodpovedané: 26. decembra 2016

Vážený hosť,

Veľmi pekne ďakujeme za to, že ste si našli čas a podelili sa o Vaše pozitívne skúsenosti s nami.
Sme radi, že pobyt v našom hoteli bol pre Vás príjemným zážitkom. Samozrejme, budeme robiť všetko, čo je v našich silách, aby sme zabezpečili Vaše budúce pobyty k Vašej plnej spokojnosti.
Veľmi Vám ďakujeme ešte raz za Vašu pozitívnu spätnú väzbu. Tešíme sa opäť na Vás a dúfame, že Vás budeme môcť čoskoro uvítať v Austria Trend Hoteli Bratislava.
S pozdravom,
AUSTRIA TREND HOTEL BRATISLAVA

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Ďalšie hotely, ktoré by sa vám mohli páčiť...
Cestovatelia si pozreli aj tieto hotely v Bratislave
Staré Mesto
LOFT Hotel Bratislava
LOFT Hotel Bratislava
Č. 5 z 93 v lokalite Bratislava
1 848 recenzií
Mercure Bratislava Centrum
Č. 14 z 93 v lokalite Bratislava
1 652 recenzií
NH Bratislava Gate One
Č. 8 z 93 v lokalite Bratislava
780 recenzií
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny
Staré Mesto
Radisson Blu Carlton Hotel, Bratislava
Radisson Blu Carlton Hotel, Brat...
Č. 11 z 93 v lokalite Bratislava
1 082 recenzií
Staré Mesto
Marrol's Boutique Hotel Bratislava
Marrol's Boutique Hotel Bratisla...
Č. 1 z 93 v lokalite Bratislava
1 646 recenzií
Staré Mesto
Ibis Bratislava Centrum
Ibis Bratislava Centrum
Č. 20 z 93 v lokalite Bratislava
1 562 recenzií
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny

Navštívili ste Austria Trend Hotel Bratislava? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Dodatočné informácie o hoteli Austria Trend Hotel Bratislava

Adresa: Vysoka 2A | Stare Mesto, Bratislava 811 06, Slovensko
Lokalita: Slovensko > Bratislavský kraj > Bratislava > Staré Mesto
Vybavenie:
Bar/hotelový bar Výber nápojov Biznis centrum s pripojením na internet Fitnescentrum s telocvičňou/posilňovňa Bezplatný vysokorýchlostný Internet (WiFi) Domáci maznáčikovia vítaní Reštaurácia Donáška jedla na izbu Letisková autobusová doprava Kúpele Apartmány Bezbariérový prístup Doprava z letiska/na letisko
Štýl hotela:
Na pozícii č. 16 spomedzi 93 hotelov v lokalite Bratislava
Cenový rozsah: 60 € – 116 € (na základe priemerných cien za štandardnú izbu)
Trieda hotela:Hviezdičky: 4 — Austria Trend Hotel Bratislava 4*
Počet izieb: 199
Možnosti rezervácie:
Spoločnosť TripAdvisor s hrdosťou ohlasuje uzatvorenie spolupráce s partnerom Booking.com, HotelsClick, Hotels.com a Expedia, vďaka ktorému budete môcť vykonávať bezproblémové rezervácie hotela Austria Trend Hotel Bratislava. Každý mesiac pomáhame miliónom cestovateľov nájsť dokonalý hotel na dovolenkové aj služobné cesty, pričom vždy hľadáme najlepšie zľavy a špeciálne ponuky.

Je toto profil vášho zariadenia na portáli TripAdvisor?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu