Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
106 USD
Expedia.com
Ukázať ponuku
Certifikát výnimočnosti
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Reštaurácia
NH Bratislava Gate One(Bratislava)(Cenovo mimoriadne výhodná ponuka!)
95 USD
72 USD
Booking.com
Ukázať ponuku
Certifikát výnimočnosti
  • Bezplatné parkovanie
  • Bazén
Upozornenie na zľavy! 14 % pod priemernými cenami

Cena, ktorú ste našli, je o 14 % nižšia než priemerná cena tohto hotela (84 USD za noc).

Ceny analyzujeme počas 60 dní a porovnávame váš výber s priemernou cenou porovnateľných pobytov, aby ste získali čo najlepšiu ponuku.

Apollo Hotel(Bratislava)
87 USD
85 USD
Booking.com
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Reštaurácia
120 USD
100 USD
Booking.com
Ukázať ponuku
Certifikát výnimočnosti
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bazén
130 USD
Expedia.com
Ukázať ponuku
Certifikát výnimočnosti
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Vrátane raňajok
95 USD
88 USD
Expedia.com
Ukázať ponuku
Certifikát výnimočnosti
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Reštaurácia
114 USD
95 USD
Booking.com
Ukázať ponuku
Certifikát výnimočnosti
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Reštaurácia
Upozornenie na zľavy! 12 % pod priemernými cenami

Cena, ktorú ste našli, je o 12 % nižšia než priemerná cena tohto hotela (108 USD za noc).

Ceny analyzujeme počas 60 dní a porovnávame váš výber s priemernou cenou porovnateľných pobytov, aby ste získali čo najlepšiu ponuku.

141 USD
98 USD
Expedia.com
Ukázať ponuku
Certifikát výnimočnosti
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bazén
Hostel Blues(Bratislava)(Cenovo mimoriadne výhodná ponuka!)
72 USD
49 USD
Expedia.com
Ukázať ponuku
Certifikát výnimočnosti
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bar/hotelový bar
Recenzie (311)
Filtrovať recenzie
311 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
95
134
65
7
10
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
95
134
65
7
10
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
27311 recenzií
Zrecenzované: 3. marca 2017 cez mobilné zariadenie

Neskutočne prekvapený z kvality a služieb. Super ubytovanie. Super kuchyňa ktorá má od nás 100 bodov. Ideálne poloha v Bratislave. Izby super vyriešené. Čiste a pekne. Zadarmo internet v celom hoteli.

Termín ubytovania: marec 2017, cestoval(a) s rodinou
Poďakujte používateľovi Juraj M.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Odpoveď od vedenia:Zodpovedané: 8. marca 2017

Vážený hosť. Ďakujem za Vaše dokonalé hodnotenie a za odporučenie nášho hotelu ostatným cestujúcim. Som si ista, že náš hotelový personál si užil starostlivosť o Vaše potreby aspoň tak, ako ste si vy užili svoj pobyt. Opatrujte sa!
S pozdravom,
Olga Furaeva
Reservation agent/Quality ambassador

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 11. februára 2017

Pacilo sa mi vsetko, hotel ma vsetky sluzby ktore host potrebuje. Obsluha na vsetkych poziciach bola super! Ranajky su chutne aj v restauracii varia chutne. Izby su tiche, a velmi ciste. Sluzby funguju na 100% Odporucam!

  • Termín ubytovania: apríl 2016, cestoval(a) na služobnú cestu
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi Katarína P.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Odpoveď od vedenia:Zodpovedané: 8. marca 2017

Wow! Toto je naozaj nádherná recenzia a veľmi Vám za ňu ďakujeme. Som veľmi ráda, že úroveň našich zamestnancov a služieb splnila Vaše očakávania. Tešíme sa na Vašu budúcu návštevu.
Olga Furaeva
Reservation agent/Quality ambassador

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 10. októbra 2016

Všetko OK, ibaže od našej poslednej návštevy (r. 2014) v tomto hotely sa zhoršila kvalita raňajok. A myslím, že v bare trošku predražené nápoje. Hotel bol plný, takže aj s parkovaním bol pri príchode (22:30) problém, kedže parkovacie miesta tam majú úzke a na Slovensku sa nájdu experti, ktorým jedno parkovacie miesto nestačí, musia sa aspoň polovicou auta natlačiť aj na ďalšie, ale to už nie je problém hotela.

  • Termín ubytovania: október 2016, cestoval(a) s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Lokalita
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
Recenzia získaná v spolupráci s partnerom Amoma.com
Poďakujte používateľovi pbajus75.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Odpoveď od vedenia:Zodpovedané: 11. októbra 2016

Mily host,
Dobry den, dakujeme pekne za vase hodnotenie nasho hotela.
Je nam luto, ze sme sa netrafili do vasich chutovych buniek, vyber ranajok pravidelne obmiename. Verime ze pri dalsej navsteve budete spokojny. Prajeme pekny den.

S pozdravom,
Vienna House Easy Chopin Bratislava Team

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 9. septembra 2016 cez mobilné zariadenie

V hoteli sa opakovane ubytovávame pri pravidelných návštevách Bratislavy,či už pracovne alebo ako rodinná dovolenka.S ubytovaním,raňajkami aj úrovňou služieb sme boli vždy maximálne spokojní.Výhodou je aj blízkosť letiska a možnosť parkovania.

Termín ubytovania: september 2016, cestoval(a) s rodinou
Poďakujte používateľovi Inka L.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Odpoveď od vedenia:Zodpovedané: 30. septembra 2016

Milý hosť,
ďakujeme Vám za skvelé hodnotenie nášho hotela.
Sme radi, že sa Vám u nás pačilo a veríme, že Vás budeme môcť čoskoro opäť privítať
S pozdravom

Vienna House Easy Chopin Bratislava Team

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 8. septembra 2016

Izba bola jednoduchá, krásna a čistá. Posteľ pohodlná, wifi sieť bezproblémová, milý personál. Aj napriek diaľnici dosť blízko hotela ma hluk vôbec nerušil. Parkovisko je hneď pri hoteli a dostať sa tam autom nie je problém, ja som však išla pešo a MHD a to je o niečo komplikovanejšie. Odchádzali sme skoro ráno takže raňajky ešte neboli, možno by ich mohli podávať o pol hodinky skôr, ale inak skvelý hotel, vrelo odporúčam.

  • Termín ubytovania: jún 2016, cestoval(a) v páre
    • Cena/kvalita
    • Lokalita
    • Služby
Poďakujte používateľovi katpit2016.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Odpoveď od vedenia:Zodpovedané: 30. septembra 2016

Milý hosť,
ďakujeme Vám za skvelé hodnotenie nášho hotela.
Sme radi, že sa Vám u nás pačilo a veríme, že Vás budeme môcť čoskoro opäť privítať
S pozdravom
Vienna House Easy Chopin Bratislava Team

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie