Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (997)
Filtrovať recenzie
997 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
730
220
38
7
2
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
730
220
38
7
2
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
16997 recenzií
Recenzované: 9. januára 2018

Velmi pekny, maly hotel, cista izba aj kupelna, super hydromasazna vana v kupelni, 3x TV + radio, velmi dobra poloha hotela, chutne a bohate ranajky, velmi prijemna atmosfera a ustretovy pristup zamestnancov, strazene parkovanie vo dvore.
Velmi mily personal! Urcite sa tu este vratime. Vrelo odporucame!

Tip na izbu: Deluxe izba s hydromasaznou vanou.
  • Termín ubytovania: január 2018, cestoval(a) v páre
    • Cena/kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
Poďakujte používateľovi PeterD6744.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia LenkaXY, Manažér v zariadení Hotel Danubia Gate Bratislava.Zodpovedané: 18. januára 2018

Milý hosť, ďakujeme veľmi pekne za vaše milé slová. Sme veľmi radi že ste si pobyt u nás vychutnali a že sme naplnili vaše očakávania. Našim hosťom sa vždy snažíme poskytnúť čo najlepší servis s ochotou a úsmevom. Vaše odporúčanie si nesmierne vážime a dúfame že pri ďalšej návšteve Bratislavy opäť navštívite náš malý, no útulný hotel.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 4. decembra 2017 cez mobilné zariadenie

Stravili sme vikend v tomto malinkom ale velmi utulnom hoteli,ktory sa nachadza v centre mesta . Pre tych ktori sa chystaju do Bratislavy je to dobry vyber nakolko to maju 5 min pesi vsade (Vianočne trhy,Michalska veza ,Divadlaa, Eurovea obchodny dom a Tesco na dva kroky . Vybavenost hotela je vyborná, izby su tak akurat a aj ked sa hotel nachadza pri ceste v izbach je absolutne ticho, personal je velmi ustretovy a prijemny.Rañajky su vyborne niet co dodat.

Termín ubytovania: december 2017, cestoval(a) v páre
1  Poďakujte používateľovi VeronikaMariano.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia 1Peter_P1, Manažér v zariadení Hotel Danubia Gate Bratislava.Zodpovedané: 13. decembra 2017

Vážený hosť, ďakujeme práve náš Hotel je ten, v ktorom ste sa rozhodli stráviť svoj pobyt. Teší nás, že Vám vyhovovala naša poloha, ktorá je skutočne veľmi blízka ku hlavným atrakciám mesta. Radi Vás opäť uvítame niekedy v budúcnosti u nás v hoteli.

Lenka

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 6. augusta 2017

Veľmi príjemný hotel. Obzvlášť oceňujem estetické cítenie a ametystové geódy v miestnosti reštaurácie a kaviarne. Izba bola čistá, rovnako aj kúpeľňa, prístup hotela veľmi ústretový. Odporúčam navštíviť.

  • Termín ubytovania: august 2017, cestoval(a) na služobnú cestu
    • Lokalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
Poďakujte používateľovi haniskovalea.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Lenka K, Manažér pre oblasť vzťahov s hosťami v zariadení Hotel Danubia Gate Bratislava.Zodpovedané: 8. augusta 2017

Vážený hosť,

Ďakujeme za príjemné slová chvály, plný počet bodov a za odporúčanie nášho hotela ďalším potenciálnym hosťom. Mimoriadne nás teší, že Vás oslovil dizajn a detaily v reštaurácii a rovnako aj atmosféra celého objektu. Pevne veríme, že ostanete naďalej našou „spriaznenou dušou“ a čoskoro sa v našom hoteli opäť stretneme.

Peter, Customer relationship manager

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 28. októbra 2016

Uz druhy krat som bol ubytovany v tomto hotely pocas mojej sluzobnej cesty v Bratislave. Ma velmi dobru polohu v centre mesta s vlastnym parkoviskom a vynikajucimi ranajkami. Izby su velmi pekne, utulne, bohate vybavene a ciste. Proste hotel ako sa patri. Rad sa sem stale vratim.

  • Termín ubytovania: september 2016, cestoval(a) na služobnú cestu
    • Cena/kvalita
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi Robomotorkar.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Panyiova, Generálny riaditeľ v zariadení Hotel Danubia Gate Bratislava.Zodpovedané: 4. novembra 2016

Vazeny host,

velmi pekne dakujeme za Vasu doveru v nas. Vzdy sa velmi tesim, ked sa k nam hostia vratia. Je to obrovska odmena za nasu pracu. Tesime sa na Vas aj nabuduce.

So srdecnym pozdravom,

Andrea

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 26. augusta 2016

Ak si je človek ochotný priplatiť trošku k cene bežného menu a očakáva o to vyššiu kvalitu, tak toto je v okolí asi ten najvhodnejší podník. Vedenie sa tu naozaj snaží robiť pre zákazníka viac, než je slovenský štandard, za čo majú moju úctu a rád do Danubia Gate chodievam na pracovné obedy

Termín ubytovania: júl 2016
Poďakujte používateľovi mliekoboy76.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Panyiova, General Manager v zariadení Hotel Danubia Gate Bratislava.Zodpovedané: 2. septembra 2016

Milý hosť,

ďakujeme veľmi krásne. Veľmi sa teším Vašim slovám a som rada, že vidíte, že sa aj počas obedových menu snažíme hosťom ponúknuť len to najlepšie...kvalitu, čerstvosť, sezónu, nápady, trošku noblesy a samozrejme úsmev. Keď niečo robíme, chceme to robiť riadne a našou najväčšou odmenou je, keď sa k nám hostia vracajú. Veľmi si to vážim. Tešíme sa na Vás čoskoro.

Ešte raz ďakujem za Vaše pozitívne hodnotenie.

Andrea

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie