Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Služobka v BA. Príjemný hotel v centre. Milý prístup na recepcii. Raňajky veľmi fajn - vidím čo sa deje vonku na ulici.”

Najlepšie ceny pre obdobie
Registrácia dd. mm. rrrr Odhlásenie dd. mm. rrrr
Ceny sú za 1 izby, pre 2 osoby
Zobraziť ceny
Porovnať najlepšie ceny z najobľúbenejších cestovateľských webových stránok
a ešte 10 lokalít!
Hotel Danubia Gate Bratislava
Na pozícii č. 2 spomedzi 94 hotelov v Bratislave
Certifikát výnimočnosti
Zrecenzované: pred 2 týždňami

Služobka v BA. Príjemný hotel v centre. Milý prístup na recepcii. Raňajky veľmi fajn - vidím čo sa deje vonku na ulici. Blízko na pivo. Veľké izby, výťah OK. Parkovanie vzadu za hotelom. Spokojnosť so všetkým

Termín ubytovania: máji 2017
Poďakujte používateľovi 29Pet827.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia LenkaXY, Manažér v zariadení Hotel Danubia Gate Bratislava.Zodpovedané: pred 2 týždňami

Vážený hosť,
Ďakujeme za pozitívnu spätnú väzbu, veľmi si to ceníme. Ako ste spomenuli, náš hotel je nie len v blízkosti centra ale taktiež je naokolo mnoho reštaurácii a barov takže hosť nemá núdzu o výber miesta na príjemné posedenie. Dúfame, že pri najbližšej návšteve Bratislavy sa ku nám vrátite a s vašim pobytom budete ešte spokojnejší.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (902)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

15902 recenzií

Zrecenzované: 9. januára 2018

Velmi pekny, maly hotel, cista izba aj kupelna, super hydromasazna vana v kupelni, 3x TV + radio, velmi dobra poloha hotela, chutne a bohate ranajky, velmi prijemna atmosfera a ustretovy pristup zamestnancov, strazene parkovanie vo dvore.
Velmi mily personal! Urcite sa tu este vratime. Vrelo odporucame!

Tip na izbu: Deluxe izba s hydromasaznou vanou.
Pozrieť ďalšie tipy na izby
  • Termín ubytovania: januári 2018, cestoval(a) v páre
    • Cena/kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
Poďakujte používateľovi Peter D.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia LenkaXY, Manažér v zariadení Hotel Danubia Gate Bratislava.Zodpovedané: pred 5 týždňami

Milý hosť, ďakujeme veľmi pekne za vaše milé slová. Sme veľmi radi že ste si pobyt u nás vychutnali a že sme naplnili vaše očakávania. Našim hosťom sa vždy snažíme poskytnúť čo najlepší servis s ochotou a úsmevom. Vaše odporúčanie si nesmierne vážime a dúfame že pri ďalšej návšteve Bratislavy opäť navštívite náš malý, no útulný hotel.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 4. decembra 2017 cez mobilné zariadenie

Stravili sme vikend v tomto malinkom ale velmi utulnom hoteli,ktory sa nachadza v centre mesta . Pre tych ktori sa chystaju do Bratislavy je to dobry vyber nakolko to maju 5 min pesi vsade (Vianočne trhy,Michalska veza ,Divadlaa, Eurovea obchodny dom a Tesco na dva kroky . Vybavenost hotela je vyborná, izby su tak akurat a aj ked sa hotel nachadza pri ceste v izbach je absolutne ticho, personal je velmi ustretovy a prijemny.Rañajky su vyborne niet co dodat.

Termín ubytovania: decembri 2017, cestoval(a) v páre
1  Poďakujte používateľovi VeronikaMariano.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia 1Peter_P1, Manažér v zariadení Hotel Danubia Gate Bratislava.Zodpovedané: 13. decembra 2017

Vážený hosť, ďakujeme práve náš Hotel je ten, v ktorom ste sa rozhodli stráviť svoj pobyt. Teší nás, že Vám vyhovovala naša poloha, ktorá je skutočne veľmi blízka ku hlavným atrakciám mesta. Radi Vás opäť uvítame niekedy v budúcnosti u nás v hoteli.

Lenka

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 6. augusta 2017

Veľmi príjemný hotel. Obzvlášť oceňujem estetické cítenie a ametystové geódy v miestnosti reštaurácie a kaviarne. Izba bola čistá, rovnako aj kúpeľňa, prístup hotela veľmi ústretový. Odporúčam navštíviť.

  • Termín ubytovania: auguste 2017, cestoval(a) na služobnú cestu
    • Lokalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
Poďakujte používateľovi haniskovalea.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Lenka K, Manažér pre oblasť vzťahov s hosťami v zariadení Hotel Danubia Gate Bratislava.Zodpovedané: 8. augusta 2017

Vážený hosť,

Ďakujeme za príjemné slová chvály, plný počet bodov a za odporúčanie nášho hotela ďalším potenciálnym hosťom. Mimoriadne nás teší, že Vás oslovil dizajn a detaily v reštaurácii a rovnako aj atmosféra celého objektu. Pevne veríme, že ostanete naďalej našou „spriaznenou dušou“ a čoskoro sa v našom hoteli opäť stretneme.

Peter, Customer relationship manager

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 28. októbra 2016

Uz druhy krat som bol ubytovany v tomto hotely pocas mojej sluzobnej cesty v Bratislave. Ma velmi dobru polohu v centre mesta s vlastnym parkoviskom a vynikajucimi ranajkami. Izby su velmi pekne, utulne, bohate vybavene a ciste. Proste hotel ako sa patri. Rad sa sem stale vratim.

  • Termín ubytovania: septembri 2016, cestoval(a) na služobnú cestu
    • Cena/kvalita
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi Robomotorkar.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Panyiova, Generálny riaditeľ v zariadení Hotel Danubia Gate Bratislava.Zodpovedané: 4. novembra 2016

Vazeny host,

velmi pekne dakujeme za Vasu doveru v nas. Vzdy sa velmi tesim, ked sa k nam hostia vratia. Je to obrovska odmena za nasu pracu. Tesime sa na Vas aj nabuduce.

So srdecnym pozdravom,

Andrea

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Ďalšie hotely, ktoré by sa vám mohli páčiť...
Cestovatelia si pozreli aj tieto hotely v Bratislave
Staré Mesto
LOFT Hotel Bratislava
LOFT Hotel Bratislava
Č. 5 z 94 v lokalite Bratislava
1 876 recenzií
Staré Mesto
Marrol's Boutique Hotel Bratislava
Marrol's Boutique Hotel Bratisla...
Č. 1 z 94 v lokalite Bratislava
1 662 recenzií
NH Bratislava Gate One
Č. 7 z 94 v lokalite Bratislava
789 recenzií
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny
Staré Mesto
Radisson Blu Carlton Hotel, Bratislava
Radisson Blu Carlton Hotel, Brat...
Č. 13 z 94 v lokalite Bratislava
1 100 recenzií
Mercure Bratislava Centrum
Č. 14 z 94 v lokalite Bratislava
1 663 recenzií
Hotel Devin
Č. 6 z 94 v lokalite Bratislava
676 recenzií
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny

Navštívili ste Hotel Danubia Gate Bratislava? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Dodatočné informácie o hoteli Hotel Danubia Gate Bratislava

Adresa: Dunajska 26 | Staré mesto, Bratislava 811 08, Slovensko
Telefónne číslo:
Lokalita: Slovensko > Bratislavský kraj > Bratislava
Vybavenie:
Bar/hotelový bar Biznis centrum s pripojením na internet Fitnescentrum s telocvičňou/posilňovňa Bezplatný vysokorýchlostný Internet (WiFi) Bezplatné parkovanie Aktivity pre deti (vhodné pre deti/rodiny) Domáci maznáčikovia vítaní Reštaurácia Donáška jedla na izbu Bezbariérový prístup
Štýl hotela:
Na pozícii č. 2 spomedzi 94 hotelov v lokalite Bratislava
Cenový rozsah: 67 € – 106 € (na základe priemerných cien za štandardnú izbu)
Trieda hotela:Hviezdičky: 4 — Hotel Danubia Gate Bratislava 4*
Počet izieb: 32
Možnosti rezervácie:
Spoločnosť TripAdvisor s hrdosťou ohlasuje uzatvorenie spolupráce s partnerom Booking.com a Expedia, vďaka ktorému budete môcť vykonávať bezproblémové rezervácie hotela Hotel Danubia Gate Bratislava. Každý mesiac pomáhame miliónom cestovateľov nájsť dokonalý hotel na dovolenkové aj služobné cesty, pričom vždy hľadáme najlepšie zľavy a špeciálne ponuky.

Je toto profil vášho zariadenia na portáli TripAdvisor?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu