Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Sluzobna cesta do Bratislavy”

Najlepšie ceny pre obdobie
Registrácia dd. mm. rrrr Odhlásenie dd. mm. rrrr
Ceny sú za 1 izby, pre 2 osoby
Zobraziť ceny
Porovnať najlepšie ceny z najobľúbenejších cestovateľských webových stránok
a ešte 12 lokalít!
Hotel Danubia Gate Bratislava
Na pozícii č. 2 spomedzi 92 hotelov v Bratislave
Certifikát výnimočnosti
Prispievateľ úrovne 5
41 recenzií
10 recenzií hotelov
common_n_hotel_reviews_1bd8 5 bodov za pomoc
“Sluzobna cesta do Bratislavy”
Recenzované: 28. októbra 2016

Uz druhy krat som bol ubytovany v tomto hotely pocas mojej sluzobnej cesty v Bratislave. Ma velmi dobru polohu v centre mesta s vlastnym parkoviskom a vynikajucimi ranajkami. Izby su velmi pekne, utulne, bohate vybavene a ciste. Proste hotel ako sa patri. Rad sa sem stale vratim.

  • Ubytoval(a) sa v septembri 2016, cestoval(a) na služobnú cestu
    • Cena/kvalita
    • Izby
    • Služby
Užitočné?
Poďakujte používateľovi Robomotorkar.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Panyiova, Generálny riaditeľ v zariadení Hotel Danubia Gate Bratislava., 4. novembra 2016
Vazeny host,

velmi pekne dakujeme za Vasu doveru v nas. Vzdy sa velmi tesim, ked sa k nam hostia vratia. Je to obrovska odmena za nasu pracu. Tesime sa na Vas aj nabuduce.

So srdecnym pozdravom,

Andrea
Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziu

840 recenzií od našej komunity

Hodnotenie od cestovateľov
    629
    180
    24
    5
    2
Zobraziť recenzie pre
103
364
84
135
Zhrnutie hodnotenia
  • Lokalita
  • Kvalita spánku
  • Izby
  • Služby
  • Cena/kvalita
  • Čistota
Tipy od cestovateľov vám pomôžu vybrať si tú správnu izbu.   Tipy na izbu
Dátum | Hodnotenie
  • Najskôr čeština
  • Najskôr dánčina
  • Najskôr holandčina
  • Najskôr angličtina
  • Najskôr fínčina
  • Najskôr francúzština
  • Najskôr nemčina
  • Najskôr gréčtina
  • Najskôr maďarčina
  • Najskôr taliančina
  • Najskôr japončina
  • Najskôr kórejčina
  • Najskôr nórčina
  • Najskôr poľština
  • Najskôr portugalčina
  • Najskôr ruština
  • Najskôr slovenčina
  • Najskôr španielčina
  • Najskôr švédčina
  • Najskôr turečtina
  • Akékoľvek
Najskôr slovenčina
Bratislava, Slovensko
Prispievateľ úrovne 4
26 recenzií
common_n_hotel_reviews_1bd8 4 body za pomoc
Recenzované: 26. augusta 2016

Ak si je človek ochotný priplatiť trošku k cene bežného menu a očakáva o to vyššiu kvalitu, tak toto je v okolí asi ten najvhodnejší podník. Vedenie sa tu naozaj snaží robiť pre zákazníka viac, než je slovenský štandard, za čo majú moju úctu a rád do Danubia Gate chodievam na pracovné obedy

Termín ubytovania: júli 2016
Užitočné?
Poďakujte používateľovi mliekoboy76.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Panyiova, General Manager v zariadení Hotel Danubia Gate Bratislava., 2. septembra 2016
Milý hosť,

ďakujeme veľmi krásne. Veľmi sa teším Vašim slovám a som rada, že vidíte, že sa aj počas obedových menu snažíme hosťom ponúknuť len to najlepšie...kvalitu, čerstvosť, sezónu, nápady, trošku noblesy a samozrejme úsmev. Keď niečo robíme, chceme to robiť riadne a našou najväčšou odmenou je, keď sa k nám hostia vracajú. Veľmi si to vážim. Tešíme sa na Vás čoskoro.

Ešte raz ďakujem za Vaše pozitívne hodnotenie.

Andrea
Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Bratislava, Slovensko
Prispievateľ úrovne 6
195 recenzií
34 recenzií hotelov
common_n_hotel_reviews_1bd8 13 bodov za pomoc
Recenzované: 26. augusta 2016 cez mobilné zariadenie

Super hotel ktorý je skoro stále obsadený a so skvelou kuchyňou, kedykoľvek prídem na raňajky všetko je tip top a chutídokonca aj s havinom ma pustilisíce do fakčiarskej časti ale obsluha milá,snaživá vdy,prevádzkar hotela super chlap a vyzerá to na dlhodobú úspešnosť u zákazníkovmoji unytovaní príbuzní taktiež len samé pozitíva na ubytovanie takže super držím palce aby na Dunajskej fungovali aj naďalej len samé super prevádzky

Ubytoval(a) sa v auguste 2016, cestoval(a) sólo
Užitočné?
Poďakujte používateľovi JozefSalaj69.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
1 recenzia
Recenzované: 7. júna 2016 cez mobilné zariadenie

Dobry den.
Ak chcete vymenit anonymny hotel za hotel so zaujmom o hosti, tak urcite vyskusajte tento.
Stravila som jednu noc a bola som velmi spokojna hlavne vdaka personalu. Su na jednicku : ochotne poradia, zabavia, pomozu. Ceresnickou na torte bol casnik, ktory sledoval ako malo som si nalozila na tanier a smutnym hlasom mi vravi: "Tak malo?" ☺ a este jedno plus :aj na ranajky robia skvelu kavu.

Ubytoval(a) sa v júni 2016, cestoval(a) na služobnú cestu
Užitočné?
Poďakujte používateľovi Q4580ZWmariab.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Kežmarok, Slovensko
1 recenzia
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 body za pomoc
Recenzované: 16. februára 2016

Vrátili sme sa do tohto hotela po roku a pre nás veľké sklamanie, boli sme v Bratislave osláviť 15 výročie svadby, vybrali sme si tento hotel s izbou de luxe kvôli romantickým zážitkom, no bohužiaľ, vybilo poistky, tak nám nešla výrivka, zástrčky na izbe do rána bez telefónu tým pádom po 22,00 sa na recepcii neunúva nikto zdvihnúť telefón , takže sme takto museli vydržať do rána. ranné riešenie problému 15 % z ceny jednej noci a fľaša vína , ako náhrada za pokazený večer počas 15 výročia svadby je to pre nás smiešne. Obsluha v reštaurácii jedna katastrofa, pomaly sa ani pozdraviť nevedia, tvária sa akoby obsluhovali za trest. Raňajky o pol 9 studené párky, opekaná slanina, praženica volské oká všetko studené a nedoložené. Pre nás tento krát hotel Danubia Gate veľké sklamanie !!

  • Ubytoval(a) sa v februári 2016, cestoval(a) ako pár
    • Cena/kvalita
    • Izby
    • Služby
Užitočné?
2 Poďakujte používateľovi PeterZuzka.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Panyiova, Generálny riaditeľ v zariadení Hotel Danubia Gate Bratislava., 19. februára 2016
Vážení hostia,

veľmi sa ospravedlňujem za vzniknutú situáciu. Veľmi ma mrzí, že ste z hotela neodišli spokojní ako väčšina našich hostí. Robíme každý deň všetko preto, aby sme hostí tešili a pozitívne prekvapovali. Snažím sa do tímu vyberať len tých najšikovnejších, najochotnejších zamestnancov a pracujeme na tom, aby sme v každej sekunde poskytovali excelentný servis. Neustále hľadáme cesty ako napredovať, inovovať a vyjsť zákazníkom maximálne v ústrety. Na základe spätnej väzby od nich rastieme.
Je však veľká škoda, že ste neskúsili zísť dole na recepciu alebo opätovne zavolať. Som presvedčená o tom, že náš nočný kolega, ktorý pracuje s nami už niekoľko rokov by pre vás spravil ihneď aj nemožné a váš večer/resp. noc by prebehla podľa vašich predstáv a mohli ste mať krásne spomienky. Kolega je tu v noci sám vzhľadom na to, že sme maličký hotel a občas musí z recepcie na pár sekúnd vybehnúť. Myslím, že je to pochopiteľné už len vzhľadom ku biologickým potrebám človeka.
Čo sa týka raňajok, spravíme nápravy, aby sa podobné situácie neopakovali. Raňajky majú byť čerešničkou na torte za pobytom hosťa a tak sa k nim aj staviame.
Váš názor nezmením, každopádne mi je ľúto, že už nevieme vrátiť späť vaše pokazené výročie z dôvodu výpadku ističa.

Prajem Vám všetko dobré a ešte raz sa ospravedlňujem.

Andrea
Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Ďalšie hotely, ktoré by sa vám mohli páčiť...
Cestovatelia si pozreli aj tieto hotely v Bratislave
Staré Mesto
Marrol's Boutique Hotel Bratislava
Marrol's Boutique Hotel Bratisla...
Č. 1 z 92 v lokalite Bratislava
1 589 recenzií
Staré Mesto
LOFT Hotel Bratislava
LOFT Hotel Bratislava
Č. 5 z 92 v lokalite Bratislava
1 650 recenzií
NH Bratislava Gate One
Č. 8 z 92 v lokalite Bratislava
731 recenzií
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny
Tulip House Boutique Hotel
Č. 4 z 92 v lokalite Bratislava
620 recenzií
Mercure Bratislava Centrum
Č. 14 z 92 v lokalite Bratislava
1 559 recenzií
Skaritz Hotel & Residence
Č. 7 z 92 v lokalite Bratislava
589 recenzií
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny

Navštívili ste Hotel Danubia Gate Bratislava? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Dodatočné informácie o hoteli Hotel Danubia Gate Bratislava

Zariadenie: Hotel Danubia Gate Bratislava
Adresa: Dunajska 26 | Staré mesto, Bratislava 811 08, Slovensko
Telefónne číslo:
Lokalita: Slovensko > Bratislavský kraj > Bratislava
Vybavenie:
Bar/hotelový bar Biznis centrum s pripojením na internet Fitnescentrum s telocvičňou/posilňovňa Bezplatný vysokorýchlostný Internet (WiFi) Bezplatné parkovanie Aktivity pre deti (vhodné pre deti/rodiny) Domáci maznáčikovia vítaní Reštaurácia Donáška jedla na izbu Bezbariérový prístup
Štýl hotela:
Na pozícii č. 2 spomedzi 92 hotelov v lokalite Bratislava
Cenový rozsah (za noc): 78 € – 101 €
Trieda hotela:Hviezdičky: 4 — Hotel Danubia Gate Bratislava 4*
Počet izieb: 32
Možnosti rezervácie:
Spoločnosť TripAdvisor s hrdosťou ohlasuje uzatvorenie spolupráce s partnerom Expedia, Booking.com a Hotels.com, vďaka ktorému budete môcť vykonávať bezproblémové rezervácie hotela Hotel Danubia Gate Bratislava. Každý mesiac pomáhame miliónom cestovateľov nájsť dokonalý hotel na dovolenkové aj služobné cesty, pričom vždy hľadáme najlepšie zľavy a špeciálne ponuky.

Je toto profil vášho zariadenia na portáli TripAdvisor?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu