Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Bratislava
Zverejniť
Schránka prijatých správ
Hľadať

“Útulná kaviareň”
Recenzia Fertucha

Fertucha
Na pozícii č. 460 spomedzi 1 506 Reštaurácie v Bratislave
Štvrť: Staré Mesto
Podrobné informácie o reštaurácii
Štvrť: Staré Mesto
Zrecenzované: 7. novembra 2018

Jedna z najlepších káv v meste, vynikajúce čerstvé koláčiky, útulné miesto, príjemná atmosféra a obsluha.

Dátum návštevy: november 2018
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi RobertG6991.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (5)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk

155 recenzií

Zrecenzované: 31. októbra 2018 cez mobilné zariadenie

Prijemne posedenie s dobrou atmosferou ,
zakusky maju naozaj velmi dobre k tomu kavicka . Idealna kombinacia .
Oddporucam

Dátum návštevy: september 2018
19  Poďakujte používateľovi sladjazekic.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 26. septembra 2018 cez mobilné zariadenie

Neskutočne dobré koláčiky, limonády a kávičky krásne urban prostredie a ochotný a milý personál

Dátum návštevy: september 2018
Poďakujte používateľovi Paradise818046.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 16. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Prvá navsteva Fertuchy a nie posledná. Obsluha strasne milá, ochotná poradiť. Slaný koláčik skvelý, ked sa mi menovali ingrediencie bála som sa. Zbytočne. Zo sladkého padla voľba na makový bezkepkovy koláč. Krém famózny.

Dátum návštevy: marec 2018
1  Poďakujte používateľovi KatkaVal.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Zrecenzované: 19. februára 2018 cez mobilné zariadenie

Dátum návštevy: február 2018
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Fertucha, si pozreli aj

Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 
Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 
Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 

Navštívili ste Fertucha? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu