Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skvelý zážitok pre rodinu”

Nobile Restaurant
Na pozícii č. 60 spomedzi 1 303 Reštaurácie v Bratislave
Cenový rozsah: 3 USD - 24 USD
Štvrť: Staré Mesto
Podrobné informácie o reštaurácii
Štvrť: Staré Mesto
Zrecenzované: 15. februára 2018

Rodinná večera s tromi deťmi /7-11 rokov/ bola jednoducho bezchybná.
Skvelá atmosféra, veľmi príjemná a ochotná obsluha, detský kútik na kreslenie, hranie á pozeranie rozprávok nám privodili úžasný relax, oddych a navyše gruzínska kuchyňa nám všetkým učarovala. Moje náročné deti zjedli uplne všetko čo dostali na tanier a s manželkou sme si taktiež vynikajúco pochutili...
Odporúčam Chačapuri, niečo ako "tvarohová pizza", jemné, šťavnaté pochutenie v tvare pizze ale s uplne inym cestom...mali sme syrové a bolo to lahodné.
Vynikajúce bolo aj kuracie stehno so zeleninou...nezameniteľné...
Vynikajúce jedlo je aj Chinkali... trochu prirovnám k masovym pirohom. Su to z cesta vyrobene mešteky plnene masom...a k tomu smotanovy dressing, vyborna kombinacia,len to treba jest opatrne, lebo masko vnutri je stavnate a lahko sa da okvpkat stavou z maska... super...
Pred hlavnymi jedlami sme ochutnali Boršč a nejaky typ grilovaneho baklazanu s dressingom... Baklažan bol topka...
Boršč je lepší ako v tradičných reštauráciach ,ale keď to porovnám s Borščom z Petrohradu, tak ruský boršč je lahodnejši...


Celkovo odporučam, predavaju tam zazitok, nie jedlo...Navyse, ich kuchyna je ina ako tradicna europska... som vsak rad, ze nenavstevujem Gruzinsku kuchynu castejsie, lebo som sa tej vybornej chuti nevedel nabazit a napratal som toho do seba nadmieru vela... Ak by som tu teda chodil castejsie, tak by sa to razom mohlo odrazit na mojej velkosti.
RS

    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi evasvitanova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Nobile R, Manager v zariadení Nobile Restaurant.Zodpovedané: 19. februára 2018

Dobry den p. RS

Sme velmi radi, ze sa Vam navsteva v Nobile pacila a verime, ze Vas coskoro privitame znovu s celou rodinou. Nebojte sa nadvahy, kedze pracujeme na novom listku, ktory bude obsahovat rozne druhy salatov aj mnoho vegetarianskych jedal.

S uctou

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (109)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

37109 recenzií

Zrecenzované: 10. februára 2018

Do reštaurácie Nobile máme zakupený kupón na "Kaukazské menu" cez Zľavu dňa s platnosťou do 15.2. 2018 a dnes sme ju chceli využiť. V reštaurácií nám povedali že kupónom skrátili platnosť iba do 9.2., o čom nás nikto neinformoval a ako sme sa neskôr dozvedeli, nebola to ani pravda. Čašník nám však dal číslo na manažéra a že s ním sa dohodneme. Tak mu teda priateľka zavolala a ten mám povedal že oni sú už do 15.2. vybookovani a nie je pre nás miesto aby nás mohli objednať. Zaujímavé že sa nepýtal ani kedy by sme chceli prísť, ani nič... Asi sú vybookovani 24/7, ale OK. Pán však pokračoval vo svojej verbálnej tiráde a priateľku, ktorá s ním telefonovala nazval "špekulantkou ktorá si robí nároky na poslednú chvíľu" a to len preto, že si chcela uplatniť svoj kupón v čase, v ktorom je stále ešte niekoľko dní platný. Celý telefonát pán "manažér" ukončil tým, že zložil telefón so slovami "ja na Vás nebudem strácať čas". Touto cestou by sme radi všetkých upozornili, aby si cez žiadne portály poukážky do tejto reštaurácie radšej nekupovali a vyhli sa tomuto exkluzívnemu zážitku ktorý sme si s uvedenou reštauráciou užili.

    • Služby
3  Poďakujte používateľovi ladislavb2018.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Nobile R, Manager v zariadení Nobile Restaurant.Zodpovedané: 19. februára 2018
Prekladač Google

Dobry den p. Ladislav B

Kaukazske menu bola akcia pripravena v spolupraci so zlavou dna na urcitu dobu. V tomto pripade to bola doba od Novembre do 15. februara. Predaj sa skoncil 30.12.2017 a do 15.2 mal teda zakaznik dostatocne vela casu na zabookovanie si stola v restauracii. Chapem, ze vas nezaujima to ze sme vybookovani, ale taketo veci sa bezne stavaju a preto sa bookoju stoly s predstihom, aby si clovek zabezpecil to, co mu najviac vyhovuje. Nasli sa ludia, ktori Vas predbehli a kapacitne sme Vam nevedeli vyhoviet. Kazdy zakaznik, ktory si u nas zabookoval stol a prisiel si vychutnat nasu ponuku, bol velmi spokojny a napisal pozitivnu recenziu. Budeme velmi radi ak Vas budeme moct privitat v Nobile v blizkej buducnosti a radi Vam uplatnime voucher spolu s malym prekvapenim. Verime, ze po navsteve nasej restauracie zmenite nazor, ktory mate len vdaka jednemu telefonatu a nedostalo sa nam sance Vam ukazat nasu kuchynu a servis.

S uctou

Dear Mr. Ladislav B

The promotion for the Caucasian menu was created for a certain time period. In this case it was already from November till mid February. Sale stopped on the 30.12.2017 which means the customer had plenty of time to book a table and enjoy our promotional menu. A lot of people did that actually and were more than happy as you can see on the reviews. Unfortunately for you the last days of the validity of the voucher our restaurant got extremely busy and we could not arrange a table for you in your preferred time. We will be more than happy to welcome you in Nobile and confirm your voucher with a small surprise on top of it. We believe you will change your mind regarding our restaurant once you taste our kitchen a experience our food.

Regards

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 29. januára 2018

V rámci návštěvy jsme ochutnali průřez kavkazskou kuchyní a odcházeli s úžasným zážitkem. Obsluha byla moc milá, profesionální a vstřícná a třešničkou na dortu byla živá hudba.

    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi Jana Z.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Nobile R, Manager v zariadení Nobile Restaurant.Zodpovedané: 19. februára 2018
Prekladač Google

Dobry den p. Jana Z

Velmi sa tesime vasej pozitivnej recenzii, dakujeme a dufame, ze Vas znovu privitame v restauracii Nobile.

S pozdravom

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 30. decembra 2017

Pokiaľ si názov tejto reštaurácie môžeme preložiť ako "urodzený" či "ušľachtilý", tak tomuto miestu plne zodpovedá po každej stránke: krásna reštaurácia na výbornom mieste, obsluha príjemná a profesionálna a špeciality gruzínskej kuchyne sú gastronomickým zážitkom.

    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi Stanislava M.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Nobile R, Manažér v zariadení Nobile Restaurant.Zodpovedané: 3. januára 2018

Vazena p. Stanislava

Dakujeme za krasnu recenziu a tesime sa na Vasu skoru opatovnu navstevu.

Pekny den Vam praje team Nobile

S pozdravom
Martin
operations manager

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 24. decembra 2017 cez mobilné zariadenie

Kràsnà restauràcia priamo v centre mesta zaujimavè a velmi kvalitnè chutnè jedlà milà ochotnà obsluha prijemne posedenie velmi odporucàm!

Poďakujte používateľovi Anyalai L.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Nobile R, Manažér v zariadení Nobile Restaurant.Zodpovedané: 8. januára 2018

Mila Anyalai L

Dakujeme za pozitivnu recenziu a tesime sa z dalsieho spokojneho zakaznika. Dufame, ze vas coskoro uvidime.

S pozdravom

Martin
operations manager

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Nobile Restaurant, si pozreli aj

Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 
Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 
Bratislava, Bratislavský kraj
 

Navštívili ste Nobile Restaurant? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu
;