Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nepopísateľné!”
Recenzia La Donuteria

La Donuteria
Na pozícii č. 18 spomedzi 62 Dezerty v Bratislave
Cenový rozsah: 2 USD - 5 USD
Štvrť: Staré Mesto
Podrobné informácie o reštaurácii
Štvrť: Staré Mesto
Zrecenzované: 18. marca 2018

Bola som u vás už viackrát a nikdy som neodišla sklamaná. Teda, až na raz! Ale vtedy ste už mali vypredané ;)

Cesto donutov je niečo úplne iné, nadýchané nebo. Ochutnala som už asi 5 príchutí, ale mojim obľúbeným ostáva ten s tmavou čokoládou a drizzlom na vrchu. Všetko dopĺňa milý personál a príjemná atmosféra obchodíku.

Dátum návštevy: január 2018
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi evi_blahova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Peter S, Owner v zariadení La Donuteria.Zodpovedané: 21. marca 2018

Dakujeme krasne Evi! Su to presne taketo uzasne referencie, ktore nam davaju energiu ist stale dopredu a vylepsovat co sa da :-)

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (48)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

71148 recenzií

Zrecenzované: 15. februára 2018

Donutky sú výborné! Obsluha vždy milá a šikovná, a tak sa stále vraciam objavovať nové chute. Taktiež považujem donutky za skvelý darček pre oslávencov a vždy po príchode na oslavu padnú behom pár minút. Vďaka ich valentínskej akcii som mala o darček, ktorý veľmi potešil postarané. K tomu všetkému výborná káva, no proste z mojej strany, spokojnosť najvyššieho stupňa! :)

Dátum návštevy: február 2018
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
1  Poďakujte používateľovi Sightseer755604.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Peter S, Manager v zariadení La Donuteria.Zodpovedané: 17. februára 2018
Prekladač Google

dakujeme krasne Julia :)

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 26. januára 2018 cez mobilné zariadenie

Uz niekoľko mesiacov chodim okolo tohto podniku a hovorím si “chod uz konečne vyskusat ten donut”. A dnes sa tak stalo. Neľutujem návštevu. Obsluha príjemná, milá a ochotná poradiť. Donut nebol vôbec sladký. Jednoducho dobrý väčší dezert po obede.

Dátum návštevy: január 2018
Poďakujte používateľovi KatkaVal.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 22. januára 2018

Výborne je slabé slovo... Sladke potešenie pre ktoré sa oplatí vracať naspäť. Vždy je skvelé ked sa človek teší na toto potešenie a že aká novinka alebo denný špecial tam čaká. :) NAJLEPSIE DONUTY <3

Dátum návštevy: október 2017
Poďakujte používateľovi ViktoriaLutty.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Peter S, Manager v zariadení La Donuteria.Zodpovedané: 24. januára 2018
Prekladač Google

dakujeme krasne za uzasnu recenziu :-)

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 2. decembra 2017

Velmi zly zakaznicky servis, aspon v mojom pripade. Nechcem krivdit, mozno som mala len smolu.
Ked som sa dopocula o La Donuterii, velmi som sa potesila, lebo milujem donutkove cesto a produkty z neho. Na moje velke sklamanie, som pri prvej navsteve ani neochutnala. Privitala nas, vlastne ani neprivitala, mlada slecna, ktora posobila, ze toto urcie nie je jej vysnivany job a s takymto vyrazom tapala na donutky dake polevy, nie velmi sikovne. Ale to nie je az tak podstatne. Kazdopadne sa velmi neunuvala prestat s cinnosou a venovat sa zakaznikovy. Vsimli sme si len prazdne vytrinky a tak som sa s malou dusickou spytala, ci maju obycajny neopolevovany donut. Co mi nepride az tak nenormalne, kedze je to zaklad ich ponuky. Predavacka asi trosku zaskocena nasim dopytom, nam bez dakeho väcsieho zaujmu, vsak este stale obalovala a nepodarilo sa mi ani zmercit jej tvar, nie to daky ocny kontak, nam povedala, ze si mame vybrat z ponuky akych maju, ze take nerobia a neponukaju. Ked sa mi pocas celeho rozhovoru zbierali slinky na este neobalene donuty, ktore cakali prave na jej obalenie a spytala som sa radostne, ci nemozme dostat dva taketo...,odpovedala, ze nie, lebo vsak nie su predsa v ponuke. Ako by nam to asi nauctovala. My, ze vsak mozte ako tie najlacnejsie, to je jedno predsa. A ona, uz asi s presvedcenim, ze rozprava s ufonmi, ze vsak nech si vyberieme z ponuky. Tak uz som stratila nervy a odisli ssme. Velmi ma to mrzi, nechcem nikomu skodit, ale takato skusenost ma velmi rozladila. Nevravim, ze treba vyhoviet zakaznikovi za kazdu cenu, ale takato blbost. No nic aj tak verim, ze budu velmi chutne, ale pochybujem, ze ich este niekedy zajdem vyskusat.

Dátum návštevy: december 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
7  Poďakujte používateľovi ozinka.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli La Donuteria, si pozreli aj

Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 
Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 

Navštívili ste La Donuteria? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu