Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Dnes otvorené: 10:00 - 20:00
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Jedinečné zrkadlové ilúzie

Galéria Multium sa nachádza v historickom centre mesta na Zámockej ulici, ktoré vedie k... viac informácií

Recenzované: 15. júla 2019
luba414
,
Slovensko
Skvelé !

Čakali sme priemerné zrkadlové bludisko, no boli sme veľmi pozitívne prekvapení. Bludisko malo... viac informácií

Recenzované: 19. augusta 2018
miso_sabol
,
Praha, Česká republika
cez mobilné zariadenie
Prečítať všetky recenzie (77)
  
Recenzie (77)
Filtrovať recenzie
77 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
48
17
7
1
4
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
48
17
7
1
4
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
3877 recenzií
Recenzované: 31. augusta 2017

Po ceste z hradu na Zámockej sa nachádza galéria Multium- spolu 6 miestnosti na dvoch poschodiach. Pomocou dômyselne umiestnených zrkadiel v priestore som mal pocit že sa nakláňam do hlbokoj studne, kráčam po mostíku a podo mno je priepasť, alebo som súčasťou vesmíru. Odporúčam

Dátum zážitku: august 2017
1  Poďakujte používateľovi katrinsamkova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Recenzované: 21. februára 2020 cez mobilné zariadenie

Dátum zážitku: február 2020
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 27. januára 2020 cez mobilné zariadenie

Dátum zážitku: január 2020
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 10. januára 2020

Dátum zážitku: december 2019
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 8. decembra 2019

Dátum zážitku: november 2019
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie