Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Asylum Escape Room
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Skoro sme utiekli...

Toto bola naša prvá escape room. Veľmi sa nám tam páčilo, odporúčam. Žiaľ neutiekli sme lebo nám... viac informácií

Recenzované: 24. júna 2019
jana_talapkova
Boli sme, utiekli sme

Mam uz ako take skusenosti s escape svetom a tak mozem s pokojnym srdcom vyhlasiť, že toto bola... viac informácií

Recenzované: 26. mája 2019
IvankaJu
Prečítať všetky recenzie (75)
  
Recenzie (75)
Filtrovať recenzie
75 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
70
2
1
0
2
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
70
2
1
0
2
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
172275 recenzií
Recenzované: 13. februára 2018

S escapom sme boli spokojni, ulohy boli podla nas primerane tazke aj ked pri niektorych sme sa zdrzali dlhsie. Odporucame ;)

Dátum zážitku: február 2018
Poďakujte používateľovi Paradise755656.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 18. novembra 2017 cez mobilné zariadenie

Štrastne originálny zážitok, nevieš čo máš čakať a každý sa vytrapi a prekvapí. Prežijete pár šokov a spestríte si svoj nudný život. Odporúčam aby ste išli štyria! Veľmi dobrý bonding .

Dátum zážitku: november 2017
1  Poďakujte používateľovi KRBo33.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Alexander Y, General Manager v zariadení Asylum Escape Room.Zodpovedané: 28. novembra 2017
Prekladač Google

Dakujeme :)

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 16. septembra 2017 cez mobilné zariadenie

Boli sme veľmi spokojní,avšak na začiatku by sme možno uvítali nejaké lepšie intro aby sa človek viac vžil do svojej role. Jedna úloha sa nám zdala náročnejšia,ostatné boli tak primerané, radšej by sme boli za viac menej-náročných na seba nadviazujúcich. Personál milý a ústretový. Ďakujeme a odporúčame :-)

Dátum zážitku: september 2017
Poďakujte používateľovi Go667611.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Odpoveď od vedenia:Zodpovedané: 30. septembra 2017

Ďakujeme za Vašu recenziu :)

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 30. júla 2017

Výborná roomka, citovo labilnejšie povahy si tam zažijú strachu viac ako dosť :D niektoré úlohy ľahšie, niektoré náročnejšie. Každopádne odporúčam :)

Dátum zážitku: júl 2017
Poďakujte používateľovi HenrichR3.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Odpoveď od vedenia:Zodpovedané: 1. augusta 2017
Prekladač Google

Ďakujeme za navštevu! :) Sme veľmi radi, že ste si užili hru :)

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 17. júla 2017 cez mobilné zariadenie

Super spravená escape room, ktorá okrem potrápenia mozgových závitov prináša aj trochu strachu. Výborne spracované prostredie a zaujimavé úlohy.Zabavili sme sa a podarilo sa nám aj uniknúť. K celkovému dojmu 1+ prispieva milí personál.

Dátum zážitku: júl 2017
Poďakujte používateľovi MiszeM.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Odpoveď od vedenia:Zodpovedané: 20. júla 2017

Ďakujeme za vašu recenziu. Sme veľmi radi, že ste si užili hru

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie