Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Old Fashioned Bar
Dnes otvorené: 19:00 - 1:00
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Hardcore High Level nightlife

Uplne nenapadny vchod, mapy na telefonu klub zobrazily a po malem pohnuti opet skryly. Po vstoupeni... viac informácií

Recenzované: 17. februára 2020
GGPcoleman
,
Praha, Česká republika
cez mobilné zariadenie
Drink

Super podnik. Zarezervovali sme si miesto pán pri vstupe nás usadil do krásneho a čarovného podniku... viac informácií

Recenzované: 7. augusta 2019
miroslavam348
cez mobilné zariadenie
Prečítať všetky recenzie (54)
  
Recenzie (54)
Filtrovať recenzie
54 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
35
11
2
0
6
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
35
11
2
0
6
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
61154 recenzií
Recenzované: 16. marca 2018

V originál cocktail bare som bol len dva razy v živote. Ale tu som nemal slov...lokalita podniku je veľmi vychytená v centre mesta, ale z ulice pôsobí trocha skryto a diskrétne, čo veľmi dotvára celistvosť tohto baru.

Inetriér 100 bodov...sedenie, lustre, bar, osvetlenie, hudba :) :) :)
Na barovom display(i) toľko fliaš rôzneho alkoholu, že viac ich majú asi len v Metre :)
Barmani aj servírky boli štýlovo a šmrncovne oblečení.

Drinky boli chuťovo zaujímavé a veľmi dobré, poháre (alebo teda nádoby), v ktorých sme mali servírované naše drinky boli neskutočne originálne a každý bol prispôsobený drinku, ktorý v ňom bol.
Ceny čakajte, také, aké sú bežné pre takýto podnik v Bratislave...platíte si ale kvalitu služieb na vysokej úrovni...teda ak chcete ísť na pivo a borovičku, tak tu určite nie ;)

A WC...no...takéto toalety by som čakal v 4* hoteli (možno aj v 5*)...to musíte vidieť a zažiť :)

Takže ak fandíte miešaným nápojom (ale ak aj nefandíte) a chcete si vychutnať pravú atmosféru nočného života, tak určite utekajte SEM ;)

Dátum zážitku: marec 2018
3  Poďakujte používateľovi Otim1.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 1. septembra 2017

Centrálny bar s vystavenými xy druhmi alkoholu, krásny nábytok, čašníci skvelo nahodení a s motýlikmi, nádherné toalety a zaujímave drinky sú ako celok skvelé. Na rozdiel od Michalská coctail room je Old fashioned bar trochu drahší a občas hrá aj hudba, ktorá nám do toho prostredia nezapadala. Tiež si myslím, že by sa mal vyžadovať istý dress code pre vstup kedže muži v kraťasoch a sporo odeté ženy pôsobia rušivo.

Dátum zážitku: august 2017
4  Poďakujte používateľovi KatyStasi.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Recenzované: 28. februára 2020

Dátum zážitku: február 2020
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 28. februára 2020 cez mobilné zariadenie

Dátum zážitku: február 2020
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 24. februára 2020

Dátum zážitku: február 2020
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie