Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Maximálna spokojnosť”
Recenzia Buchtáreň

Buchtáreň
Na pozícii č. 196 spomedzi 1 389 Reštaurácie v Bratislave
Cenový rozsah: 0 USD - 3 USD
Štvrť: Staré Mesto
Podrobné informácie o reštaurácii
Štvrť: Staré Mesto
Zrecenzované: 27. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Buchty podľa tradičného receptu ako ich robievala moja babka. Príjemná obsluha. Boli sme veľmi spokojní.

Dátum návštevy: marec 2018
Poďakujte používateľovi Janka012.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (37)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

71137 recenzií

Zrecenzované: 15. marca 2018

Príjemná obsluha. Osobne si myslím že aj primerané cena.
Skúsila som aj slanú, aj sladkú, obe boli výborné. Takisto slušný výber náplní aj posýpok :)

Dátum návštevy: marec 2018
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi Limetka.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 1. februára 2018 cez mobilné zariadenie

Super buchty, super naplne, vynikajuci ustretovi a usmievavi personal. Odporucam pre turistov.
Jediny problem by mohol nastat ak sa tam tu objavy 10 ludi pred vami uz sa nepomestite dnu. Priestory su velmi malicke.

Dátum návštevy: február 2018
Poďakujte používateľovi martinpT2706GJ.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 12. novembra 2017 cez mobilné zariadenie

Skvelý nápad, výborná receptúra, boli sme nadmieru spokojné! Slane co sladké buchty, všetky volí perfektné, velmi milý mladý muž, ochotný poradiť :) trochu prudké točité schodisko ale to s kvalitou jedla nemá nič spoločné, celkovo bol aj priestor velmi príjemný, úžasne je ze aj príbory je premyslený a nie je plastový! Pre mna je toto miesto number 1!

Dátum návštevy: november 2017
Poďakujte používateľovi veronikamelich.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 21. septembra 2017

Nápad založiť "streetfood" s parenými buchtami je geniálny. Boli sme tu na rýchlom obede a musím povedať že naše očakávania boli prekonané. Prekvapilo ma, že podúvajú k buchte aj polievku, a občas aj niečo malé navyše k tomu (u nás to boli k zemiakovej polievke mini pagáče). Čo sa týka búcht samotných, vedia ako ich robiť. Nutelovej niet čo vytknúť, no pri slanej bryndzovej by som možno privítala viac náplne. Ku každej buchte si možete vybrať s veľkého množstva posýpok (napr. kokos, granko, orechy, strúhanka atď.). Aby som to zhrnula. Rýchla obsluha, skvelý a výdatný a hlavne NIEpredražený obed v centre mesta. Len tak ďalej :)

Dátum návštevy: september 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi 718rebekam.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Buchtáreň, si pozreli aj

Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 
Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 

Navštívili ste Buchtáreň? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu