Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Prekvapujúco dobrá zmrzlina”

Kapucino Coffee & Cakes
Na pozícii č. 14 spomedzi 45 Dezerty v Bratislave
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 1. augusta 2017 cez mobilné zariadenie

Zablúdili sme sem so synom . Veľmi nám chutila - sorbet lesné ovocie a mint kopček 1.20 € Nachádza sa v blízkosti Kapucínskej ulice dolu po schodoch od zástavky električky -5,9

Poďakujte používateľovi katrinsamkova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Barborella, Guest Relations Manager v zariadení Kapucino Coffee & Cakes.Zodpovedané: 22. augusta 2017

Ďakujeme veľmi pekne za dobrú recenziu, budeme sa tešiť na ďalšiu návštevu :)

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (24)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

1524 recenzií

Zrecenzované: 11. júla 2017

Bola som v Koune aj v Luculus, či Greentree ale v Kapučíne majú to najúžasnejšiu zmrzlinu! Mala som slany karamel a luxusnú malinovú s bielou čokoládou a bol to úžasný zážitok. A žiadne mini kopčeky sa tam nedávajú ale také riadne veľké a tiež vám zmiešajú 2 príchute do jedneho kopčeka.

    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi KatyStejsi.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Barborella, Manažér pre styk s verejnosťou v zariadení Kapucino Coffee & Cakes.Zodpovedané: 13. júla 2017

Jeej, aké milé slová, KatyStejsi!

Ďakujeme veľmi pekne za ne! Budeme sa tešiť na ďalšie návštevy a ochutnávky nových kombinácíi zmrzlinuvých ;)

Za celý tím Kapucína pozdravuje a krásny deň praje,

Barbora

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 4. júla 2017

Vynikajúca zmrzlina, poriadna smotanova, kavu a kolace som este neochutnala, ale chystam sa :-) skvelá poloha v Bratislave

    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi TatianaRM2015.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Barborella, Manažér pre styk s verejnosťou v zariadení Kapucino Coffee & Cakes.Zodpovedané: 6. júla 2017

Super! Ďakujeme za výbornú recenziu a pozývame niekedy ochutnať aj ďalšie naše dobroty :)

Pekné leto za Kapucíno praje,

Barbora.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 5. júna 2017

The best ice cream in Bratislava 4 sure. A gr8 place to meet friends, have delicious coffee, chat with very nice staff (some of them owners). Veľmi Vám držím palce. Nechcelo sa nám od Vás odísť, tak dobre nám u Vás bolo. Dobroty a príjemne farebné prostredie akoby v sebe ukrývali chuť ostať dlhšie a ochutnať viac a viac. Ďakujeme, budeme k Vám radi chodievať. PS: nikdy, skutočne nikdy, som nemal naraz 4 kopčeky zmrzliny. Taká je - NAJLEPŠIA...ďuro mucha

Poďakujte používateľovi georgefly3.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Barborella, Manažér pre styk s verejnosťou v zariadení Kapucino Coffee & Cakes.Zodpovedané: 8. júna 2017

Jeeej, obrovsky ste nás potešili týmito slovami, milý Ďuro Mucha! Je to úžasná satisfakcia, čítať takúto spokojnú reakciu, nato, čím naplno žijeme každý deň, do čoho sa dennodenne vkladáme s tými najlepšími úmyslami, chuťou a láskou - robiť veci s dušou a najlepšie, ako vieme. Má to zmysel! Ešte raz vďaka! :)

V mene celého Kapucína,

pozdravuje Barbora.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 6. mája 2017

Pan nam dal najskor ochutnat vsetky druhy a potom sme si mohli vybrat. Vsetky boli skvele, u mna vyhrala cokoladova. Prostredie velmi pekne. Ak pojdete pozriet hradby alebo Michalsku branu, tak sa oplati zastavit, je to blizko....

    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi LukasDCA.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Barborella, Manažér pre styk s verejnosťou v zariadení Kapucino Coffee & Cakes.Zodpovedané: 22. mája 2017

Dobrý deň LukasDCA,

Veľmi pekne ďakujeme za Vaše milé slová. Tešíme sa, že Vám u nás chutilo. Čokoládovú máme pre Vás kedykoľvek k dispozícii ,) Aj s ochutnávkou noviniek grátis :)

Pekný deň.

V mene tímu Kapucíno,

Barbora.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Kapucino Coffee & Cakes, si pozreli aj

Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 
Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 

Navštívili ste Kapucino Coffee & Cakes? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu