Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Waw”

Dolnozemská Krčma
Na pozícii č. 11 spomedzi 1 313 Reštaurácie v Bratislave
Certifikát výnimočnosti
Cenový rozsah: 5 USD - 15 USD
Opis: V jednej z najstarších budov zo 14. storočia na Panskej ulici prinásame nový gastronomický koncept. Jeho základom je domáca kuchyňa založená na tradičných rodinných receptúrach dolnozemských Slovákov žijúcich v Rumunsku, Srbsku a Maďarsku, kvalitná obsluha a férové ceny. O výber a servis vína sa postará skúsený someliér a majiteľ v jednej osobe - Zlatko Roskoš. Okrem toho v „krčme“ zostáva zachova
Podrobné informácie o reštaurácii
Opis: V jednej z najstarších budov zo 14. storočia na Panskej ulici prinásame nový gastronomický koncept. Jeho základom je domáca kuchyňa založená na tradičných rodinných receptúrach dolnozemských Slovákov žijúcich v Rumunsku, Srbsku a Maďarsku, kvalitná obsluha a férové ceny. O výber a servis vína sa postará skúsený someliér a majiteľ v jednej osobe - Zlatko Roskoš. Okrem toho v „krčme“ zostáva zachova
Zrecenzované: 11. mája 2018 cez mobilné zariadenie

Keby som to mala opísať jedným slovom, tak určite poviem WAW! Dostalo ma hneď to prostredie a štýl, akou je táto "krčma" (reštaurácia) jedinečná. Je jedno v akom období ju navštívite, lebo v chladnejšom počasí obdivujete krásu zvnútra, ako to tam dýcha históriou a v teplejších dňoch si rada vychutnávam pouličnú terasku pri lahodnom pivku
A ľudia, to jedlo!!! Jedná báseň! Problém si vybrať, lebo toto neješ každý deň. No mňam! V Júni som tu opäť a určite viem, že Dolnozemskú krčmu neobídem.
PS: ak máte šťastie na majiteľa, o víne by vám vedel rozprávať aj niekoľko dní, milý pánko

Poďakujte používateľovi Stanka M.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Silvia R, Owner v zariadení Dolnozemská Krčma.Zodpovedané: 12. mája 2018

ďakujeme za návštevu

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (246)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

26246 recenzií

Zrecenzované: 8. mája 2018 cez mobilné zariadenie

Vrelo odporúčam tu to (iba názvom) krčmu.Obsluha vtipná,vzhladom na to ze sme boli s detmi.Rezník cez cely tanier.Šalatik čerstvučky.A tá citronáda...taka sa ani mne nepodarí!V skratke...šup tam!

Poďakujte používateľovi Da D.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Silvia R, Owner v zariadení Dolnozemská Krčma.Zodpovedané: 9. mája 2018

Ďakujeme za návštevu

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 8. mája 2018 cez mobilné zariadenie

Nenápadná reštaurácia skrýva gurmánske klenoty a milý personál. Miesto vhodné na chvíľkové posedenie aj rodinnú oslavu. Vidno, že majiteľ svojim remeslom žije a vyberá kvalitné suroviny a ľudí. Určite tam zavitajte

Poďakujte používateľovi Nik M.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Silvia R, Owner v zariadení Dolnozemská Krčma.Zodpovedané: 9. mája 2018

ďakujeme za návštevu

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 24. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Veľmi pekné prostredie, výborné jedlo (super slepačia polievka), krásne taniere, kvalitný príbor, živé kvety, omaľovánky pre deti, príjemná hudba, krásna obsluha!
Vrele doporučujem a veľmi rád sa sem vrátim.

1  Poďakujte používateľovi Michal Š.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Silvia R, Manager v zariadení Dolnozemská Krčma.Zodpovedané: 25. marca 2018

ďakujeme za návštevu, sme radi,že vám chutilo a tešíme sa na ďalšiu návštevu, peknź deň.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 6. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Reštaurácia je z počiatku úplne nenápadná. Vojdete, vidíte starý ale reštaurovaný nábytok, veľký bar. Následne výber jedál je úplne úžasný, pretože tam nájdete kombinácia tradičńych jedál srbsko-slovensko-maďarsko-českej kuchyne, ktoré by vás nikdy nenapadli... A chutí to neuveritelne dobre! Ako od mamičky . Personál je veľmi milý a úslužný. Vedia vám poradiť a sám majiteľ má úžasný prístup a je vidieť, že ho vedenie reštaurácie veľmi napĺňa a záleží mu na spokojnosti zákazníka... Jednoducho, treba zažiť na vlastnej koži

2  Poďakujte používateľovi Sara S.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Silvia R, Owner v zariadení Dolnozemská Krčma.Zodpovedané: 7. marca 2018

ďakujeme za vašu návštevu, sme tu pre vás, do skorého videnia.
pekný deň

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Dolnozemská Krčma, si pozreli aj

Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 
Bratislava, Bratislavský kraj
 
Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 

Navštívili ste Dolnozemská Krčma? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu