Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nielen výborná pizza”
Recenzia Pizzeria Carla

Pizzeria Carla
Na pozícii č. 295 spomedzi 1 420 Reštaurácie v Bratislave
Cenový rozsah: 6 USD - 13 USD
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 6. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Nielen výborná pizza ale aj lasagne. Čerstvé, výborne pripravené a najmä veľmi chutné. Ako predjedlo prostiutto rruba. Jednoducho špica.

Dátum návštevy: marec 2018
24  Poďakujte používateľovi Radovan_SVK.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (49)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

141849 recenzií

Zrecenzované: 23. januára 2018 cez mobilné zariadenie

Velmi dobra pizza, podprumerny personal. Trva to dlouho, ale vysledek stoji za to. Da se tu dobre parkovat.

Dátum návštevy: január 2018
Poďakujte používateľovi JenikO2.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 13. decembra 2017 cez mobilné zariadenie

Pizzeriu navstevujem minimalne uz 10 rokov. Prostredie v pizzerii je pekne. Najoblubenejsie pizze, ktore mam su pizza rusticana a prosuto fungi. Z cestovin su najlepsie cestoviny Rasta pasta. Jedlo je trosku drahsie ale stoji to za to. Pizza je famozna a cestoviny tiez. Casnici su velmi mili. Pokial si pizzu objednam domov, tak vacsinou do pol hodiny ju privezu. Vzdy bola zatial tepla. A ked som si objednala dve tak tretia je za jeden cent. S touto restauraciou som velmi spokojna. Palec hore!!!!

Dátum návštevy: december 2017
Poďakujte používateľovi milibubu.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 7. novembra 2017

Objednali sme si 3 pizze domov - Prosciutto e funghi, Hawai a al Tonno.
Veľmi nás sklamali. Chuťovo bola pizza síce dobrá, ale kraje boli veľmi spálené a suché.
Pizza v krabici nemala stojanček, takže posledná (spodná) pizza v krabici bola prilepená o vrchnák krabice. Krabice boli premočené, pretože šetria na papieri. Lepšie je dávať na dno krabice alobal.
Takže už viac objednávať nebudeme. Sklamali nás.
Kuriér čaká v aute.

Dátum návštevy: november 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi Zuzana1111111111.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 1. novembra 2017 cez mobilné zariadenie

Pre mna jedna z naj donaskovych pizzerii v Bratislave. Dovoz do cca 0,5 do 1,5 hodiny. Maly darček v podobe sladkosti poteší.

Dátum návštevy: november 2017
Poďakujte používateľovi KatkaVal.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Pizzeria Carla, si pozreli aj

Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 
Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 

Navštívili ste Pizzeria Carla? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu