Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Tripadvisor
Zverejniť
Schránka prijatých správ

“Pizza ma veľmi nepresvedčila”
Recenzia Basilico

Basilico
Na pozícii č. 28 spomedzi 1 405 Reštaurácie v Bratislave
Certifikát výnimočnosti
Cenový rozsah: 5 USD - 43 USD
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 20. februára 2020 cez mobilné zariadenie

Pizza ma veľmi nepresvedčila už viackrát, cestoviny ako sa zadarí, mne tu osobne najviac sedí kombinácia s mäsom plus nejaké predjedlo. Dobré prosecco aj víno je tu ok preto vždy sa zastavíme

Dátum návštevy: február 2020
4  Poďakujte používateľovi JozefSalaj69.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (290)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

26290 recenzií

Zrecenzované: 20. februára 2020

áno táto pizza chutí naozaj inak ako bežné "donášky" cesto má inú textúru aj chuť ... samozrejme nehodnotím to ako negatívum. Zvolil som Margherita con bufala - mozerella z byvola, ktorá je výraznejšia, než tá kravská. V sumáre naozaj chutná pizza. Vadil mi ohorený okraj - vraj to tak má byť ale jedlé to nie je... Skúsil som ešte špagety zo slávkami - omáčka veľmi, veľmi chutná ale málo lastúr. Posledne som mal v NR a okrem lastúr namiešali aj krevety...
Pre milovníkov talianskej kuchyne je tento podnik ten PRAVÍ.

Dátum návštevy: február 2020
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi povopozitiv.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 6. februára 2020 cez mobilné zariadenie

Pizzove cesto a samotná pizza boli chuťovo dobré. Jemne problematicky vnímam jemne obhorené okraje pizze, ale dalo sa to nezjesť. Pizza je veľká, človek sa z nej rozhodne naje. Problém je však vetranie v pizzérii, kde po hodine sedenia som cítila zhorené cesto na oblečení ešte 3 dni. Aj v pizzérii, keď sme sedeli, miestami, bol taký závan zhoreniny, že som sa čudovala že požiarne hlásiče nebzučali. Ďalší problém je veľký hluk, aj keď sme tam boli asi 8 ľudí, hluk bol obrovský, čomu pridávali aj večne trieskajúce dvierka cez ktoré sústavne obsluha chodila za bar, naozaj nepríjemné. Ale obsluha bola výborná, milá a ochotná.

Dátum návštevy: január 2020
2  Poďakujte používateľovi Katarina R.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Gerardo1988, Proprietario v zariadení Basilico.Zodpovedané: 7. februára 2020

Grazie per la recensione

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 31. januára 2020 cez mobilné zariadenie

Nechápeme pozitívne recenzie. Nedopečená pizza, zhorené okraje, vnútri surové cesto, žiadna chuť. Od kvalitnej pizze na míle ďaleko

Dátum návštevy: február 2020
1  Poďakujte používateľovi MARTINB8481.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Gerardo1988, Proprietario v zariadení Basilico.Zodpovedané: 7. februára 2020

Grazie per la recensione, forse non ha letto davanti bene sull’insegna sopra la porta, c’ Scritto PIZZERIA NAPOLETANA....
Buona serata

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 28. januára 2020

To vazne nikomu nevadia tie zhorene okraje a spodky?
Cisty karcinogen ta pizza...dvakrat sme si objednali, bohuzial az doma sme otvorili krabicu.. nikdy viac

Dátum návštevy: december 2019
Poďakujte používateľovi Alexmiabony.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Basilico, si pozreli aj

Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 
Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 

Navštívili ste Basilico? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu