Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Bratislava
Zverejniť
Schránka prijatých správ
Hľadať

“Naj pizza”
Recenzia Basilico

Basilico
Na pozícii č. 28 spomedzi 1 498 Reštaurácie v Bratislave
Certifikát výnimočnosti
Cenový rozsah: 6 USD - 45 USD
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 13. septembra 2019 cez mobilné zariadenie

Fakt asi naj pizza co som kedy mal. To cesto nema chybu,lahke nadychane a super omacka z drvenych paradajok. Skoda len ze nepodavaju drveny cesnak v olivivom oleji na potretie krajov pizze,bolo by to este lepsie.

Dátum návštevy: september 2019
1  Poďakujte používateľovi tomryb111.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (266)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

59266 recenzií

Zrecenzované: 18. augusta 2019 cez mobilné zariadenie

Veľmi príjemná reštaurácia, milý personál, vyborne jedlo, polievka paradajková nemá chybu, pizza skvelá

Dátum návštevy: august 2019
Poďakujte používateľovi Maryettt.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 13. augusta 2019 cez mobilné zariadenie

Jedna z mojim oblubenych restauracii. Pracuju tam velmi mili a ochotni ludia a jedlo neskutocne. A co sa rozhodne oplati vyskusat je pizza. Jednoznacne najlepsia pizza v meste

Dátum návštevy: august 2019
Poďakujte používateľovi BoBaB62.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 3. augusta 2019

Super,
rezervácia prebehla v poriadku, dokonca nemali problém so skorším príchodom.
Výber tutový a prevedenie 100% chuťové poháriky boli potešené a obsluha milá a príjemná, ďakujeme za kulinársky zážitok -

Dátum návštevy: august 2019
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi StanislavJ48.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 19. marca 2019

Len vidím tento profil a hneď sa mi v mysli vybaví chuť tej neskutočne fantastickej pizze. Výborné jedlo, najlepšia pizza a čapovaný Erb je úžasná kombinácia. Odporúčam každému, komu chutí talianska kuchyňa.

Dátum návštevy: február 2019
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi verca357.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Gerardocardillo, Proprietario v zariadení Basilico.Zodpovedané: 20. marca 2019
Prekladač Google

Grazie per questa bella recensione ❤️☘️

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Basilico, si pozreli aj

Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 
Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 
Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 

Navštívili ste Basilico? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu