Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Najlepsia pizza v meste”
Recenzia Basilico

Basilico
Na pozícii č. 34 spomedzi 1 489 Reštaurácie v Bratislave
Certifikát výnimočnosti
Cenový rozsah: 6 USD - 44 USD
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: pred 4 týždňami cez mobilné zariadenie

Jedna z mojim oblubenych restauracii. Pracuju tam velmi mili a ochotni ludia a jedlo neskutocne. A co sa rozhodne oplati vyskusat je pizza. Jednoznacne najlepsia pizza v meste

Dátum návštevy: august 2019
Poďakujte používateľovi BoBaB62.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (253)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

37253 recenzií

Zrecenzované: 3. augusta 2019

Super,
rezervácia prebehla v poriadku, dokonca nemali problém so skorším príchodom.
Výber tutový a prevedenie 100% chuťové poháriky boli potešené a obsluha milá a príjemná, ďakujeme za kulinársky zážitok -

Dátum návštevy: august 2019
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi StanislavJ48.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 19. marca 2019

Len vidím tento profil a hneď sa mi v mysli vybaví chuť tej neskutočne fantastickej pizze. Výborné jedlo, najlepšia pizza a čapovaný Erb je úžasná kombinácia. Odporúčam každému, komu chutí talianska kuchyňa.

Dátum návštevy: február 2019
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi verca357.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Gerardocardillo, Proprietario v zariadení Basilico.Zodpovedané: 20. marca 2019
Prekladač Google

Grazie per questa bella recensione ❤️☘️

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 16. januára 2019

Na odporúčanie syna sme sa tu boli najesť celá rodina. Bol to úžasný zážitok! Pravé Taliansko! Neskutočne chutné jedlo, krásny čistý interiér. Prvýkrát v živote som sama zjedla celú pizzu!! Veľmi odporúčam.

Dátum návštevy: júl 2018
Poďakujte používateľovi LienkaAM.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Gerardocardillo, Proprietario v zariadení Basilico.Zodpovedané: 24. februára 2019
Prekladač Google

Grazie per la recensione, le auguriamo una buona giornata ☘️❤️

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 9. januára 2019

Pravá neapolská pizza v BA :). Krásne nadýchané cesto, čerstvé ingrediencie a neskutočná chuť. My určite odporúčame salámovú pikantnú a pizzu s bazalkovým pestom, ktorá bola famózna. Čo nás veľmi potešilo - čapujú Erb :) Vytkli by sme akurát príliš hlasné rádio a tiež by neboli na škodu nejaké zmeny interiéru.

Dátum návštevy: december 2018
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
1  Poďakujte používateľovi JankaG51.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Gerardocardillo, Proprietario v zariadení Basilico.Zodpovedané: 24. februára 2019
Prekladač Google

Grazie per la recensione, stiamo cercando di risolvere tutti i dettagli all’interno del locale.
A presto buona giornata ☘️

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Basilico, si pozreli aj

Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 
Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 
Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 

Navštívili ste Basilico? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu