Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Výborná pizza s autentickou talianskou atmosférou”
Recenzia Basilico

Basilico
Na pozícii č. 34 spomedzi 1 421 Reštaurácie v Bratislave
Certifikát výnimočnosti
Cenový rozsah: 6 USD - 47 USD
Štvrť: Staré Mesto
Podrobné informácie o reštaurácii
Štvrť: Staré Mesto
Zrecenzované: 20. marca 2018

Pizza bola výborná, autenticky talianska z čerstvých surovín. Obsluha bola veľmi milá, ale trochu hlučnejšia. Reštaurácia je veľmi malá, nie je príjemné sedieť pri dverách na toaletu.

Dátum návštevy: marec 2018
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi Kat F.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (299)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

4347299 recenzií

Zrecenzované: 14. marca 2018

V reštaurácii som bola viackrát, pizza vždy výborná. Takto si predstavujem taliansku pizzu robenú v slovenských pomeroch. Kvalitné suroviny, cesto sa rozplýva na jazyku - akurát chrumkavé. Priestor pizzerie je trošku viac naprataný. Jediné čo môžem vytknúť - že asi nemáme nikdy šťastie na obsluhu :)

Dátum návštevy: február 2018
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
1  Poďakujte používateľovi barkerka.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 27. januára 2018 cez mobilné zariadenie

Kvalitne talianske suroviny a tym padom velmi dobra pizza. Aj podla mna najlepsia pizza v Bratislave. Jedine minus obsluha asi nemala svoj den, ale tak na Slovensku ziadna novinka..

Dátum návštevy: január 2018
1  Poďakujte používateľovi 832vandav.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Gerardocardillo, Proprietario v zariadení Basilico.Zodpovedané: 23. októbra 2018
Prekladač Google

Grazie per questa bella recensione ☘️❤️

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 14. októbra 2017

Pizza nebola zla ale na moj vkus bola prilis hruba, suroviny boli vyborne, cenovo drahsie, cakal som viac od talianskej prizzerie

Dátum návštevy: september 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi _lubos_novak.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 12. augusta 2017 cez mobilné zariadenie

Konecne talianska pizza v Bratislave.
Chutna, cerstve domace suroviny.
Vyborny napad priniest do Bratislavy pravu pizzu.
Ocenujem, ze pizzu maju konecne v ponuke cely den nielen po 16:00. Ved co je to za pizzeriu, ktora v case obeda nepodava pizzu?!? Takze za toto
Ale aby v lete fungovala restauracia bez klimatizacie?? Ked som minuly tyzden opat navstivila pizzeriu Basilico, zazitok bol napriek velmi chutnej pizzi priserny. Ked majitelia nie su ochotni zaunvestovat do klimatizacie ( investicia, ktora sa im v priebehu mesiaca zrejme vrati), klientom to len pokazi dojem. Namiesto vychutnia si atmosfery a dobreho jedla, sme do seba pizzu rychlo nahadzali, aby sme odtial spoteni cim skor vypadli!
Ked je vonku 38 stupnov bez klimy sa existovat neda.
Este raz chvalim jedlo, ale treba popracovat aj na prostedi. Takto majitelia len odradia zakaznikov, ktori by boli inak velmi spokojni!

Dátum návštevy: august 2017
4  Poďakujte používateľovi Lululukolu.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Basilico, si pozreli aj

Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 
Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 

Navštívili ste Basilico? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu