Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super zakusky a kava”
Recenzia Pasteleria

Pasteleria
Na pozícii č. 1 spomedzi 11 Pekárne v Bratislave
Cenový rozsah: 1 USD - 3 USD
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 10. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Domace a chutne zakusky,moj favorit je kremes. Kava taktiez velmi dobra. Urcite b centre mesta jedno z naj miest,kde si dat dobry zakusok.

Dátum návštevy: marec 2018
Poďakujte používateľovi tomryb111.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (52)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

3752 recenzií

Zrecenzované: 17. septembra 2017 cez mobilné zariadenie

Po dlhej dobe sme našli v Bratislave miesto, kde ponúkajú uzasne domáce koláče. Staré dobre laskonky, orechové kosicky alebo krémeše. Odporúčam každému kto ma cestu okolo.

Dátum návštevy: september 2017
1  Poďakujte používateľovi emilh379.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 16. septembra 2017 cez mobilné zariadenie

Zastavili sme sa tu len náhodou, avšak zostali sme prijemne prekvapený. Nie je tu čo vytknúť, skvelá káva, chutné torty a príjemný personál. Určite prídeme opäť!

Dátum návštevy: september 2017
1  Poďakujte používateľovi JanoM66.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 15. apríla 2017

Koláčiky od maminky!!!! Cakes baked by mother! Mňam mňam. Kávičku tiež odporúčame! / coffee is also great!

Dátum návštevy: apríl 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi FrequentFlier705502.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Zrecenzované: 26. augusta 2018 cez mobilné zariadenie

Dátum návštevy: august 2018
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Pasteleria, si pozreli aj

Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 
Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 
Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 

Navštívili ste Pasteleria? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu