Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Hviezdoslavovo námestie

Prechádzkou po centre Bratislavy nemôžete obísť Hviezdoslavovo námestie so sochou veľkého... viac informácií

Recenzované: 5. októbra 2017
katka55
,
Bratislava, Slovensko
Väčšia pekná socha na námestí.

Hviezdoslav bol významný slovenský básnik, spisovateľ, prekladateľ či právnik. Socha stojí na... viac informácií

Recenzované: 4. októbra 2020
pavolc434
,
Zwickau, Nemecko
Prečítať všetky recenzie (44)
  
Recenzie (44)
Filtrovať recenzie
44 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
11
15
17
1
0
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
11
15
17
1
0
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
2744 recenzií
Recenzované: 5. októbra 2017

Prechádzkou po centre Bratislavy nemôžete obísť Hviezdoslavovo námestie so sochou veľkého Slovenského básnika P.O.Hviezdoslava. Je tu pekný park, fontána, lavičky a celé leto sa tu konajú kultúrne podujatia. V zime sú tu rôzne stánky a Vianočný trh s jedlom a pitím. Tiež sa tu predávajú rôzne suveníry a drobnosti pre radosť a na pamiatku.

Dátum zážitku: august 2017
Poďakujte používateľovi katka55.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 18. augusta 2017 cez mobilné zariadenie

Pekne a moderne vyzerajúca socha známeho Slovenského básnika, dramatika a na istú dobu aj člena parlamentu.

Dátum zážitku: august 2017
Poďakujte používateľovi n4tal14.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Recenzované: 22. októbra 2019

Dátum zážitku: október 2019
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 17. júla 2019

Dátum zážitku: jún 2019
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 13. júla 2019 cez mobilné zariadenie

Dátum zážitku: júl 2019
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie