Zistili sme, Ňĺe pouŇĺ√≠vate nepodporovan√Ĺ prehliadańć. Webov√° lokalita TripAdvisor sa nemus√≠ zobrazovaŇ• spr√°vne.N√°Ň° port√°l podporuje nasleduj√ļce prehliadańće:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
NH Bratislava Gate One(Bratislava)(Cenovo mimoriadne v√Ĺhodn√° ponuka!)
72 USD
Booking.com
Uk√°zaŇ• ponuku
Certifik√°t v√Ĺnimońćnosti
  • Bezplatn√© parkovanie
  • Baz√©n
Upozornenie na zńĺavy! 15¬†% pod priemern√Ĺmi cenami

Cena, ktor√ļ ste naŇ°li, je o 15¬†% niŇĺŇ°ia neŇĺ priemern√° cena tohto hotela (85¬†USD za noc).

Ceny analyzujeme pońćas 60 dn√≠ a¬†porovn√°vame v√°Ň° v√Ĺber s¬†priemernou cenou porovnateńĺn√Ĺch pobytov, aby ste z√≠skali ńćo najlepŇ°iu ponuku.

Vienna House Easy Bratislava(Bratislava)(Cenovo mimoriadne v√Ĺhodn√° ponuka!)
85 USD
Booking.com
Uk√°zaŇ• ponuku
  • Bezplatn√© pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatn√© parkovanie
118 USD
100 USD
Booking.com
Uk√°zaŇ• ponuku
Certifik√°t v√Ĺnimońćnosti
  • Bezplatn√© pripojenie Wi-Fi
  • Baz√©n
142 USD
131 USD
Booking.com
Uk√°zaŇ• ponuku
Certifik√°t v√Ĺnimońćnosti
  • Bezplatn√© pripojenie Wi-Fi
  • Vr√°tane raŇąajok
Apollo Hotel(Bratislava)
86 USD
Expedia.com
Uk√°zaŇ• ponuku
  • Bezplatn√© pripojenie Wi-Fi
  • ReŇ°taur√°cia
Hotel Color(Bratislava)
55 USD
Booking.com
Uk√°zaŇ• ponuku
  • Bezplatn√© pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatn√© parkovanie
95 USD
Expedia.com
Uk√°zaŇ• ponuku
Certifik√°t v√Ĺnimońćnosti
  • Bezplatn√© pripojenie Wi-Fi
  • ReŇ°taur√°cia
105 USD
99 USD
Expedia.com
Uk√°zaŇ• ponuku
Certifik√°t v√Ĺnimońćnosti
  • Bezplatn√© pripojenie Wi-Fi
  • Baz√©n
125 USD
105 USD
Booking.com
Uk√°zaŇ• ponuku
Certifik√°t v√Ĺnimońćnosti
  • Bezplatn√© pripojenie Wi-Fi
  • ReŇ°taur√°cia
Hostel Blues(Bratislava)(Cenovo mimoriadne v√Ĺhodn√° ponuka!)
72 USD
49 USD
Expedia.com
Uk√°zaŇ• ponuku
Certifik√°t v√Ĺnimońćnosti
  • Bezplatn√© pripojenie Wi-Fi
  • Bar/hotelov√Ĺ bar
Filtrovaҕ recenzie
705 v√Ĺsledkov
Hodnotenie od cestovateńĺov
329
270
81
19
6
Typ cestovateńĺa
Obdobie roka
JazykVŇ°etky jazyky
ńéalŇ°ie jazyky
329
270
81
19
6
Pozrite si, ńćo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
2 ‚Äď 7 z¬†705¬†recenzi√≠
Zrecenzované: 18. januára 2017

Pr√≠jemn√° obsluha na recepcii. Welcome drink. Izba modern√°. OceŇąujem vaŇąu namiesto sprchovacieho k√ļta. Wellness OK, ale ch√Ĺba v√≠rivka.
RaŇąajky absol√ļtne skvel√©. Bohat√Ĺ v√Ĺber. Ň°pińćkov√° ńćerstv√° Ň°Ň•ava z pomaranńćov.
Vr√°tim sa.

Tip na izbu: Izba orientovan√° do dvora hotela
  • Term√≠n ubytovania: janu√°r 2017, cestoval(a) na sluŇĺobn√ļ cestu
    • Cena/kvalita
    • Izby
    • SluŇĺby
1  PońŹakujte pouŇĺ√≠vateńĺovi 29Pet827.
T√°to recenzia je subjekt√≠vny n√°zor ńćlena port√°lu TripAdvisor. Nepredstavuje n√°zor spolońćnosti TripAdvisor LLC.
Na t√ļto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia FalkensteinerCare, Manager v zariaden√≠ Falkensteiner Hotel Bratislava.Zodpovedan√©: 29. janu√°ra 2017

TeŇ°√≠ n√°s, Ňĺe ste mali z hotela dobr√Ĺ dojem. ńéakujeme za vaŇ°e hodnotenie a budeme sa teŇ°iŇ• na bud√ļce.
So srdeńćn√Ĺm pozdravom z Bratislavy, Miroslava Pavlovińćov√°, Resident Manager

Nahl√°siŇ• odpoveńŹ ako nevhodn√ļ
T√°to odpoveńŹ je subjekt√≠vny n√°zor z√°stupcu vedenia. Nepredstavuje n√°zor spolońćnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 28. augusta 2016

V tomto hoteli sme boli ubytovani kvoli svadbe kamaratov. Myslim, ze neboli uplne zvladnute rezervacie, aj my sme mali izbu pripravenu len pre jednu osobu, rezervacia bola pre dve. Hotel uz davno stratil lesk 4-hviezdy, na chodbach su flakate koberce, steny tiez nie su uplne v dobrej kondicii, v kupelni povrchove cisto, ale okolo baterii vodny kamen a v rohoch vyklenkov nie uplne cisto. Vana s nedostatocnym odtokom, pri sprchovani clovek stal po clenky vo vode...Co by som ale chcela vyzdvihnut je velmi ochotny a mily personal. Vyborne a pestre ranajky, ktore odpovedali 4-hviezdickovemu hotelu s celym servisom, ktory k tomu patri.

  • Term√≠n ubytovania: august 2016, cestoval(a) s¬†priateńĺmi
    • Izby
    • ńĆistota
    • SluŇĺby
PońŹakujte pouŇĺ√≠vateńĺovi Leada9.
T√°to recenzia je subjekt√≠vny n√°zor ńćlena port√°lu TripAdvisor. Nepredstavuje n√°zor spolońćnosti TripAdvisor LLC.
Na t√ļto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia FalkensteinerCare, Manager v zariaden√≠ Falkensteiner Hotel Bratislava.Zodpovedan√©: 26. septembra 2016

Dobry den pani Leada9,

dakujeme pekne za vasu spatnu vazbu. Ano, mate pravdu, ze hotel uz nie je najnovsi, snazime sa udrzat vysoky standard sluzieb prave prijemnym personalom a cistotou. Urcite budeme v najblizsom obdobi pracovat aj na vylepseni priestorov.
Len by som doplnila, ze postele su standardne nastrete pre 1 osobu, ale druhy paplon je pripraveny pre hosti v skrini, k okamzitemu pouzitiu.
Dakujeme velmi pekne za vase hodnotenie a radi vas privitame aj pri inej prilezitosti.
S pozdravom,
Miroslava Pavlovicova
Resident Manager

Nahl√°siŇ• odpoveńŹ ako nevhodn√ļ
T√°to odpoveńŹ je subjekt√≠vny n√°zor z√°stupcu vedenia. Nepredstavuje n√°zor spolońćnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 24. februára 2016

Jedinecna, skvela praca recepcnych. Chyzne, ktore vas pozdravia. Famozne ranajky hodne five stars hotela.S vynimkou obsluhy, ktora vsak toho mala vela- neusadili, nepozdravili nas a ani sa dalej nezaujimali. Krasna senior suita, cista, vzdusna a priestranna, s vyhladom, terasou a funkcnym kavovarom. Nefunkcny safe. Kr√°sna terasa a pohodlny salonik, hoc v sobotu vecer bez avizovan√©ho obcerstvenia/ boli tam len pochutiny, zemiacky, a alkohol... kopec pouzitych riadov a len Fanta a Sprite/. Mozno, ze cez vikend to tak je a aj preto je ubytovanie vyrazne lacnejsie. Hotel vsak urńćite odpor√ļńćam.

1  PońŹakujte pouŇĺ√≠vateńĺovi Martin MarŇ•as P.
T√°to recenzia je subjekt√≠vny n√°zor ńćlena port√°lu TripAdvisor. Nepredstavuje n√°zor spolońćnosti TripAdvisor LLC.
Na t√ļto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia FalkensteinerCare, Manager v zariaden√≠ Falkensteiner Hotel Bratislava.Zodpovedan√©: 29. febru√°ra 2016

V√°Ňĺen√Ĺ Martin,
Najprv sa V√°m chcem pońŹakovaŇ• za V√°Ň° ńćas, Ňĺe ste sa podelili o VaŇ°e sk√ļsenosti s pobytom u n√°s.
ŇĹel√°m si, aby V√°Ň° z√°Ňĺitok prev√ĹŇ°il VaŇ°e ońćak√°vania. VaŇ°a sp√§tn√° v√§zba bola pre n√°s nesmierne d√īleŇĺit√°. Som r√°d, Ňĺe sa V√°m p√°ńćil V√°Ň° pobyt u n√°s.
TeŇ°√≠me sa na VaŇ°u ńŹalŇ°iu n√°vŇ°tevu.
So srdeńćn√Ĺm pozdravom, Gernot Riha, Gener√°lny riaditeńĺ

Nahl√°siŇ• odpoveńŹ ako nevhodn√ļ
T√°to odpoveńŹ je subjekt√≠vny n√°zor z√°stupcu vedenia. Nepredstavuje n√°zor spolońćnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 15. novembra 2015

Spońĺahliv√Ĺ hotel v centre mesta s v√Ĺbornou dostupnosŇ•ou, pohodl√≠m a cenou. Parkovanie v hoteli. K√°vovar v izbe. MoŇĺnosŇ• stravovania po cel√Ĺ deŇą vo v√Ĺbornej reŇ°taur√°cii. Pr√≠jemn√Ĺ bar funguj√ļci aj v noci.

  • Term√≠n ubytovania: november 2015, cestoval(a) s¬†priateńĺmi
    • Kvalita sp√°nku
    • Izby
    • SluŇĺby
PońŹakujte pouŇĺ√≠vateńĺovi olga1082015.
T√°to recenzia je subjekt√≠vny n√°zor ńćlena port√°lu TripAdvisor. Nepredstavuje n√°zor spolońćnosti TripAdvisor LLC.
Na t√ļto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia FalkensteinerCare, General Manager v zariaden√≠ Falkensteiner Hotel Bratislava.Zodpovedan√©: 18. novembra 2015

V√°Ňĺen√Ĺ olga1082015,

ńŹakujeme veńĺmi pekne za VaŇ°u veńĺmi pozit√≠vnu sp√§tn√ļ v√§zbu. Veńĺmi ste n√°s poteŇ°ili a taktieŇĺ sme radi, Ňĺe ste boli spokojn√≠ s naŇ°imi reŇ°taur√°cii.
ńéakujeme, Ňĺe ste s nami ‚Äď teŇ°√≠me sa na VaŇ°u ńŹalŇ°iu n√°vŇ°tevu ‚Äď ste srdeńćne v√≠tan√≠!

So srdeńćn√Ĺm pozdravom,

Gernot Riha
General Manager

Nahl√°siŇ• odpoveńŹ ako nevhodn√ļ
T√°to odpoveńŹ je subjekt√≠vny n√°zor z√°stupcu vedenia. Nepredstavuje n√°zor spolońćnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 25. októbra 2015 cez mobilné zariadenie

V hoteli Falkensteiner som sa ubytovala prv√Ĺkr√°t v r√°mci jednej PR akcie. Izba bola veńĺmi pr√≠jemn√°, ńćist√°, vŇ°etko funkńćn√©. Rovnako som bola spokojn√° s k√ļpeńĺnou a vybaven√≠m. RaŇąajky r√īznorod√©, veńĺmi chutn√©. Rovnako jedlo z reŇ°taur√°cie v√Ĺborn√© - skvel√Ĺ losos, v√Ĺborn√© sufll√© a elgeni√°lny jablkov√Ĺ sorbet. Person√°l pońćn√ļc recepńćn√Ĺm, cez barmana aŇĺ po ńćaŇ°n√≠kov na √ļrovni. VŇ°etci pr√≠jemn√≠ a usmievav√≠. Bola som veńĺmi spokojn√°.
Jedinou vecou, ktor√° mi ch√Ĺbala je predloŇĺka pred sprchou v k√ļpeńĺni, keńŹŇĺe podlaha bola chladn√°.

Term√≠n ubytovania: okt√≥ber 2015, cestoval(a) s¬†priateńĺmi
PońŹakujte pouŇĺ√≠vateńĺovi ZuzanaLenart.
T√°to recenzia je subjekt√≠vny n√°zor ńćlena port√°lu TripAdvisor. Nepredstavuje n√°zor spolońćnosti TripAdvisor LLC.
Na t√ļto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia FalkensteinerCare, General Manager v zariaden√≠ Falkensteiner Hotel Bratislava.Zodpovedan√©: 10. novembra 2015

V√°Ňĺen√Ĺ ZuzanaLenart,
ńéakujeme V√°m, Ňĺe ste sa podelili o VaŇ°e sk√ļsenosti s naŇ°im hotelom Falkensteiner Hotel Bratislava.
Som r√°d, Ňĺe sa V√°m p√°ńćil V√°Ň° pobyt u n√°s.
Adresoval som VaŇ°e mil√© slov√° m√ījmu t√≠mu zamestnancov.
TeŇ°√≠me sa na VaŇ°u ńŹalŇ°iu n√°vŇ°tevu.

So srdeńćn√Ĺm pozdravom, Gernot Riha, Gener√°lny riaditeńĺ

Nahl√°siŇ• odpoveńŹ ako nevhodn√ļ
T√°to odpoveńŹ je subjekt√≠vny n√°zor z√°stupcu vedenia. Nepredstavuje n√°zor spolońćnosti TripAdvisor LLC.
ZobraziŇ• ńŹalŇ°ie recenzie