Zistili sme, ┼że pou┼ż├şvate nepodporovan├Ż prehliada─Ź. Webov├í lokalita TripAdvisor sa nemus├ş zobrazova┼ą spr├ívne.N├í┼í port├íl podporuje nasleduj├║ce prehliada─Źe:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Falkensteiner Hotel Bratislava
Hotely v┬ábl├şzkosti
114 USD
108 USD
Expedia.com
Uk├íza┼ą ponuku
Certifik├ít v├Żnimo─Źnosti
  • Bezplatn├ę pripojenie Wi-Fi
  • Re┼ítaur├ícia
121 USD
106 USD
CrownePlaza.com
Uk├íza┼ą ponuku
Certifik├ít v├Żnimo─Źnosti
  • Bezplatn├ę pripojenie Wi-Fi
  • Baz├ęn
Vienna House Easy Bratislava(Bratislava)(Cenovo mimoriadne v├Żhodn├í ponuka!)
87 USD
81 USD
Expedia.com
Uk├íza┼ą ponuku
  • Bezplatn├ę pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatn├ę parkovanie
122 USD
102 USD
Booking.com
Uk├íza┼ą ponuku
Certifik├ít v├Żnimo─Źnosti
  • Bezplatn├ę pripojenie Wi-Fi
  • Baz├ęn
83 USD
78 USD
Priceline
Uk├íza┼ą ponuku
Certifik├ít v├Żnimo─Źnosti
  • Bezplatn├ę parkovanie
  • Baz├ęn
177 USD
155 USD
Expedia.com
Uk├íza┼ą ponuku
Certifik├ít v├Żnimo─Źnosti
  • Baz├ęn
  • Re┼ítaur├ícia
Hotel Color(Bratislava)
62 USD
58 USD
Expedia.com
Uk├íza┼ą ponuku
  • Bezplatn├ę pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatn├ę parkovanie
106 USD
98 USD
Expedia.com
Uk├íza┼ą ponuku
Certifik├ít v├Żnimo─Źnosti
  • Bezplatn├ę pripojenie Wi-Fi
  • Baz├ęn
Hotel Set(Bratislava)(Cenovo mimoriadne v├Żhodn├í ponuka!)
90 USD
48 USD
Priceline
Uk├íza┼ą ponuku
  • Bezplatn├ę pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatn├ę parkovanie
Hotel Incheba(Bratislava)
50 USD
Booking.com
Uk├íza┼ą ponuku
  • Bezplatn├ę pripojenie Wi-Fi
  • Re┼ítaur├ícia
Filtrova┼ą recenzie
685 v├Żsledkov
Hodnotenie od cestovate─żov
317
266
77
19
6
Typ cestovate─ża
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
317
266
77
19
6
Pozrite si, ─Źo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznamÔÇŽ
2 ÔÇô 7 z┬á685┬árecenzi├ş
Zrecenzovan├ę: 18. janu├íra 2017

Pr├şjemn├í obsluha na recepcii. Welcome drink. Izba modern├í. Oce┼łujem va┼łu namiesto sprchovacieho k├║ta. Wellness OK, ale ch├Żba v├şrivka.
Ra┼łajky absol├║tne skvel├ę. Bohat├Ż v├Żber. ┼ípi─Źkov├í ─Źerstv├í ┼í┼ąava z pomaran─Źov.
Vrátim sa.

Tip na izbu: Izba orientovaná do dvora hotela
  • Term├şn ubytovania: janu├ír 2017, cestoval(a) na slu┼żobn├║ cestu
    • Cena/kvalita
    • Izby
    • Slu┼żby
1  Po─Ćakujte pou┼ż├şvate─żovi 29Pet827.
T├íto recenzia je subjekt├şvny n├ízor ─Źlena port├ílu TripAdvisor. Nepredstavuje n├ízor spolo─Źnosti TripAdvisor LLC.
Na t├║to recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia FalkensteinerCare, Manager v zariaden├ş Falkensteiner Hotel Bratislava.Zodpovedan├ę: 29. janu├íra 2017

Te┼í├ş n├ís, ┼że ste mali z hotela dobr├Ż dojem. ─Äakujeme za va┼íe hodnotenie a budeme sa te┼íi┼ą na bud├║ce.
So srde─Źn├Żm pozdravom z Bratislavy, Miroslava Pavlovi─Źov├í, Resident Manager

Nahl├ísi┼ą odpove─Ć ako nevhodn├║
T├íto odpove─Ć je subjekt├şvny n├ízor z├ístupcu vedenia. Nepredstavuje n├ízor spolo─Źnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzovan├ę: 28. augusta 2016

V tomto hoteli sme boli ubytovani kvoli svadbe kamaratov. Myslim, ze neboli uplne zvladnute rezervacie, aj my sme mali izbu pripravenu len pre jednu osobu, rezervacia bola pre dve. Hotel uz davno stratil lesk 4-hviezdy, na chodbach su flakate koberce, steny tiez nie su uplne v dobrej kondicii, v kupelni povrchove cisto, ale okolo baterii vodny kamen a v rohoch vyklenkov nie uplne cisto. Vana s nedostatocnym odtokom, pri sprchovani clovek stal po clenky vo vode...Co by som ale chcela vyzdvihnut je velmi ochotny a mily personal. Vyborne a pestre ranajky, ktore odpovedali 4-hviezdickovemu hotelu s celym servisom, ktory k tomu patri.

  • Term├şn ubytovania: august 2016, cestoval(a) s┬ápriate─żmi
    • Izby
    • ─îistota
    • Slu┼żby
Po─Ćakujte pou┼ż├şvate─żovi Leada9.
T├íto recenzia je subjekt├şvny n├ízor ─Źlena port├ílu TripAdvisor. Nepredstavuje n├ízor spolo─Źnosti TripAdvisor LLC.
Na t├║to recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia FalkensteinerCare, Manager v zariaden├ş Falkensteiner Hotel Bratislava.Zodpovedan├ę: 26. septembra 2016

Dobry den pani Leada9,

dakujeme pekne za vasu spatnu vazbu. Ano, mate pravdu, ze hotel uz nie je najnovsi, snazime sa udrzat vysoky standard sluzieb prave prijemnym personalom a cistotou. Urcite budeme v najblizsom obdobi pracovat aj na vylepseni priestorov.
Len by som doplnila, ze postele su standardne nastrete pre 1 osobu, ale druhy paplon je pripraveny pre hosti v skrini, k okamzitemu pouzitiu.
Dakujeme velmi pekne za vase hodnotenie a radi vas privitame aj pri inej prilezitosti.
S pozdravom,
Miroslava Pavlovicova
Resident Manager

Nahl├ísi┼ą odpove─Ć ako nevhodn├║
T├íto odpove─Ć je subjekt├şvny n├ízor z├ístupcu vedenia. Nepredstavuje n├ízor spolo─Źnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzovan├ę: 24. febru├íra 2016

Jedinecna, skvela praca recepcnych. Chyzne, ktore vas pozdravia. Famozne ranajky hodne five stars hotela.S vynimkou obsluhy, ktora vsak toho mala vela- neusadili, nepozdravili nas a ani sa dalej nezaujimali. Krasna senior suita, cista, vzdusna a priestranna, s vyhladom, terasou a funkcnym kavovarom. Nefunkcny safe. Kr├ísna terasa a pohodlny salonik, hoc v sobotu vecer bez avizovan├ęho obcerstvenia/ boli tam len pochutiny, zemiacky, a alkohol... kopec pouzitych riadov a len Fanta a Sprite/. Mozno, ze cez vikend to tak je a aj preto je ubytovanie vyrazne lacnejsie. Hotel vsak ur─Źite odpor├║─Źam.

1  Po─Ćakujte pou┼ż├şvate─żovi Martin Mar┼ąas P.
T├íto recenzia je subjekt├şvny n├ízor ─Źlena port├ílu TripAdvisor. Nepredstavuje n├ízor spolo─Źnosti TripAdvisor LLC.
Na t├║to recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia FalkensteinerCare, Manager v zariaden├ş Falkensteiner Hotel Bratislava.Zodpovedan├ę: 29. febru├íra 2016

V├í┼żen├Ż Martin,
Najprv sa V├ím chcem po─Ćakova┼ą za V├í┼í ─Źas, ┼że ste sa podelili o Va┼íe sk├║senosti s pobytom u n├ís.
┼Żel├ím si, aby V├í┼í z├í┼żitok prev├Ż┼íil Va┼íe o─Źak├ívania. Va┼ía sp├Ątn├í v├Ązba bola pre n├ís nesmierne d├┤le┼żit├í. Som r├íd, ┼że sa V├ím p├í─Źil V├í┼í pobyt u n├ís.
Te┼í├şme sa na Va┼íu ─Ćal┼íiu n├ív┼ítevu.
So srde─Źn├Żm pozdravom, Gernot Riha, Gener├ílny riadite─ż

Nahl├ísi┼ą odpove─Ć ako nevhodn├║
T├íto odpove─Ć je subjekt├şvny n├ízor z├ístupcu vedenia. Nepredstavuje n├ízor spolo─Źnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzovan├ę: 15. novembra 2015

Spo─żahliv├Ż hotel v centre mesta s v├Żbornou dostupnos┼ąou, pohodl├şm a cenou. Parkovanie v hoteli. K├ívovar v izbe. Mo┼żnos┼ą stravovania po cel├Ż de┼ł vo v├Żbornej re┼ítaur├ícii. Pr├şjemn├Ż bar funguj├║ci aj v noci.

  • Term├şn ubytovania: november 2015, cestoval(a) s┬ápriate─żmi
    • Kvalita sp├ínku
    • Izby
    • Slu┼żby
Po─Ćakujte pou┼ż├şvate─żovi olga1082015.
T├íto recenzia je subjekt├şvny n├ízor ─Źlena port├ílu TripAdvisor. Nepredstavuje n├ízor spolo─Źnosti TripAdvisor LLC.
Na t├║to recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia FalkensteinerCare, General Manager v zariaden├ş Falkensteiner Hotel Bratislava.Zodpovedan├ę: 18. novembra 2015

V├í┼żen├Ż olga1082015,

─Ćakujeme ve─żmi pekne za Va┼íu ve─żmi pozit├şvnu sp├Ątn├║ v├Ązbu. Ve─żmi ste n├ís pote┼íili a taktie┼ż sme radi, ┼że ste boli spokojn├ş s na┼íimi re┼ítaur├ícii.
─Äakujeme, ┼że ste s nami ÔÇô te┼í├şme sa na Va┼íu ─Ćal┼íiu n├ív┼ítevu ÔÇô ste srde─Źne v├ştan├ş!

So srde─Źn├Żm pozdravom,

Gernot Riha
General Manager

Nahl├ísi┼ą odpove─Ć ako nevhodn├║
T├íto odpove─Ć je subjekt├şvny n├ízor z├ístupcu vedenia. Nepredstavuje n├ízor spolo─Źnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzovan├ę: 25. okt├│bra 2015 cez mobiln├ę zariadenie

V hoteli Falkensteiner som sa ubytovala prv├Żkr├ít v r├ímci jednej PR akcie. Izba bola ve─żmi pr├şjemn├í, ─Źist├í, v┼íetko funk─Źn├ę. Rovnako som bola spokojn├í s k├║pe─żnou a vybaven├şm. Ra┼łajky r├┤znorod├ę, ve─żmi chutn├ę. Rovnako jedlo z re┼ítaur├ície v├Żborn├ę - skvel├Ż losos, v├Żborn├ę sufll├ę a elgeni├ílny jablkov├Ż sorbet. Person├íl po─Źn├║c recep─Źn├Żm, cez barmana a┼ż po ─Źa┼ín├şkov na ├║rovni. V┼íetci pr├şjemn├ş a usmievav├ş. Bola som ve─żmi spokojn├í.
Jedinou vecou, ktor├í mi ch├Żbala je predlo┼żka pred sprchou v k├║pe─żni, ke─Ć┼że podlaha bola chladn├í.

Term├şn ubytovania: okt├│ber 2015, cestoval(a) s┬ápriate─żmi
Po─Ćakujte pou┼ż├şvate─żovi ZuzanaLenart.
T├íto recenzia je subjekt├şvny n├ízor ─Źlena port├ílu TripAdvisor. Nepredstavuje n├ízor spolo─Źnosti TripAdvisor LLC.
Na t├║to recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia FalkensteinerCare, General Manager v zariaden├ş Falkensteiner Hotel Bratislava.Zodpovedan├ę: 10. novembra 2015

V├í┼żen├Ż ZuzanaLenart,
─Äakujeme V├ím, ┼że ste sa podelili o Va┼íe sk├║senosti s na┼íim hotelom Falkensteiner Hotel Bratislava.
Som r├íd, ┼że sa V├ím p├í─Źil V├í┼í pobyt u n├ís.
Adresoval som Va┼íe mil├ę slov├í m├┤jmu t├şmu zamestnancov.
Te┼í├şme sa na Va┼íu ─Ćal┼íiu n├ív┼ítevu.

So srde─Źn├Żm pozdravom, Gernot Riha, Gener├ílny riadite─ż

Nahl├ísi┼ą odpove─Ć ako nevhodn├║
T├íto odpove─Ć je subjekt├şvny n├ízor z├ístupcu vedenia. Nepredstavuje n├ízor spolo─Źnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazi┼ą ─Ćal┼íie recenzie