Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (799)
Filtrovať recenzie
799 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
627
129
30
10
3
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
627
129
30
10
3
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
27799 recenzií
Recenzované: 18. júna 2017 cez mobilné zariadenie

Služby a vyškolený personál ako sa na úroveň hotela patrí. Môžeme odporúčať!
Personál evidentne starostlivo vyberajú, je na svetovej úrovni, nemusíte sa báť priviesť si zahraničného hosťa.
Najlepšie spa z hotelov v Bratislave.
Hotel je baby friendly, dostanete celu výbavu pre bábätko, cez postieľku, vaničku, prebalovaciu podložku až po milý darček.
Ochotný personál sa postaral o našu spokojnosť, určite sa znovu vrátime.
V Spa si vždy výborne oddýchneme, masérske služby sú taktiež výborné.
Pre nás naj hotel v Ba.
Ďakujeme

Termín ubytovania: jún 2017, cestoval(a) s rodinou
Poďakujte používateľovi Journey715887.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 4. júna 2017 cez mobilné zariadenie

V hoteli sme strávili príjemný víkend. Hneď pri príchode nám bol ponúknutý drink (myslím, že to bola voda s limetkou a uhorkou... niečo také). Nakoľko sme dorazili z Košíc v naozaj tropický deň... bol veľmi osviežujúci. Átrium je veľmi pekné.

Ubytovali sme sa vo veľkostne nadštandardnej izbe. Musím napísať, že som zaťažená na čistotu. Tu bola čistota na 100%. Kúpeľňa sa leskla. (Jediné čo "nefungovalo" bola TV. Nie som expert, čiže to pomenujem laicky. Padal signál slovenských programov a obraz nezodpovedal zvuku. Pri CNN a pod. problém nebol. Predpokladám, že by závadu odstránili, no my sme sa nesťažovali. Neprišli sme tam poterať TV).

Čo bolo dokonalé bolo zion spa. Ten výhľad... tie svetlá... tie vírivky a sauny nemali chybu. Ja som si užívala najmä infrasaunu.

A samozrejme nemožno nespomenúť raňajky. Výber jedla bol primeraný. Mne sa osobne páčila ponuka čerstvých štiav (najmä červená repa s jablkom). Objednať si môžete aj z menu (odporúčam lievance s banánom a čokoládou).

A posledné a veľmi dôležité: poloha! Je to ako luxusnejšia pasáž. Hneď pri hoteli je niekoľko kvalitných reštaurácií a do mesta je to kúsok (pešou chôdzou).

Môžem len odporúčať a tešiť sa na ďalšiu návštevu.

Termín ubytovania: jún 2017
1  Poďakujte používateľovi Darina111.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 4. apríla 2017

Musim povedat ze hotel sa stal nasim najoblubenejsim hotelom siroko daleko.
Este som nebol ani v SR a uz mi pomohli vyriesit problem ktory mi vyvstal s ubytovanim. A to iste aj pocas pobytu, ak sa cokolvek objavilo, riesenie bolo okamzite k plnej spokojnosti. Tesim sa na videnou :)

  • Termín ubytovania: marec 2017, cestoval(a) s priateľmi
    • Lokalita
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi berenhuan.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Zuzana P, Manager v zariadení Grand Hotel River Park Bratislava.Zodpovedané: 5. apríla 2017

Dobrý deň,
ďakujeme za recenziu vášho nedávneho pobytu. Teší nás, že ste si náš hotel vybrali a ocenili profesionalitu našeho personálu.
Radi Vás u nás opäť privítame.
S pozdravom,
Manažment hotela

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 19. decembra 2016

Pochadzam z Bratislavy ale žijem v zahraničí dlhdobo mozem odporucite tento hotel kombinacia wellness plus hotel a ranajky velmi dobre ....plus decka sa mohli korculovat pred hotelom co nam spravilo velku radost vrele odporucam tento hotel izby su naozaj krasne a top...

  • Termín ubytovania: december 2016, cestoval(a) s rodinou
    • Lokalita
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi PavolWeiss.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Odpoveď od vedenia:Zodpovedané: 20. decembra 2016

Ďakujeme za recenziu Vášho nedávneho pobytu v Grand Hoteli River Park. Sme veľmi radi, že sa Vám u nás páčilo a pobyt Vám poskytol príjemný relax. Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu.
S pozdravom,
Manažment hotela

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 26. augusta 2016 cez mobilné zariadenie

V prípade ak máte pracovné stretko na hodinku/dve tak úplne super miesto so skvelou vinotékou. Jedlo a obsluha noekedy nie sú top ale dá sa odpustiť. Reštika vynikajúca v prípade ak máte chuť na experimenty a kopec času (2 hod). Hotelové izby vysoká úroveň a luxus

Termín ubytovania: august 2016, cestoval(a) s priateľmi
Poďakujte používateľovi JozefSalaj69.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Odpoveď od vedenia:Zodpovedané: 23. septembra 2016

Dobrý deň pán Jozef S,
ďakujeme za pozitívnu recenziu. Sme veľmi radi, že odporúčate práve náš hotel. Vaša spokojnosť s vinotékou, reštauráciou a hotelovými izbami sú pre nás potešením. Je nám ľúto, že práve obsluha a jedlo neboli dotiahnuté do dokonalosti, ale práve Váš názor bude pre nás inšpiráciou na zlepšenie. Dúfame, že nás navštívite aj v budúcnosti a presvedčíme Vás o príjemnej zmene.

S pozdravom,
Manažment hotela

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie