Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“posedenie s priateľmi”
Recenzia Mecheche

Mecheche
Na pozícii č. 24 spomedzi 1 421 Reštaurácie v Bratislave
Certifikát výnimočnosti
Ďalšie podrobné informácie o reštaurácii
Podrobné informácie o reštaurácii
Štvrť: Staré Mesto
Opis: Mecheche je nové korenie Bratislavy. Výnimočná kuchyňa, super víno za super ceny a zábava na dvoch poschodiach. Nájdete nás na Nedbalovej 12.
Zrecenzované: 19. marca 2018

Musim pochvalit za celu skupinku vyborny vyber vin a skvele odporucanie priamo od managera Ivana. Trafil vino pre kazdeho v skupine. tiez super personal, ochotny a mily casnik ktory sa o nas staral a pomohol aj pri vybere jedla - zvolili sme niekolko teplych tapasov a mali sme ich plny stol - chutovo boli uzasne. celkove prostredie podniku bolo velmi prijemne a sedeli sme tam dlhsie ako sme planovali. urcite sa sem vratime. odporucam kazdemu navstivit a skusit kus skvelej atmosfery, perfektneho jedla a pitia. :)

Dátum návštevy: marec 2018
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi Miska21.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (183)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

2125183 recenzií

Zrecenzované: 15. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Super obed! Ďakujeme Vrátime se! pri odchode ešte dole jeden “dezertík” s to bola čerešnička na torte ✌

Dátum návštevy: marec 2018
Poďakujte používateľovi LaszloDL.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 14. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Velmi radi sem chodievame. Stretnete tu fajn ludi, je tu skvela sympatická a ochotna obsluha, ktora vie vzdy dobre poradit s jedlom aj s napojmi. Az by som povedala, ze vedia lepsie ako ja, na co mam v tej chvili chut :-) kuchyna je tu pre nas najlepsia v Bratislave a širokom okoli. Mozem len a len odporucit. Urcite si Mecheche zamilujete tak ako my.

Dátum návštevy: marec 2018
Poďakujte používateľovi DenisaH95.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 1. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Dnes super obedove menu, vyborne dochutene. Perfektne vina a obrovsky vyber. Mila obsluha.
Mozem len odporucit!

Dátum návštevy: marec 2018
Poďakujte používateľovi RadoslavM83.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 26. februára 2018 cez mobilné zariadenie

Odporúčam tým ktorí si radi pochutia na kvalitnom jedle, poprípade majú radi k šampanskému alebo vínu kvalitné barové jedlo. Nepatrí síce k najlacnejším v meste, za to však za primerané ceny dostaneš veľmi kvalitné suroviny z ktorých jedlá pripravujú. Môj najväčsí favorit je souvidovaný bravčový bôčik.

Dátum návštevy: február 2018
Poďakujte používateľovi Saban R.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Mecheche, si pozreli aj

Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 
Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 

Navštívili ste Mecheche? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu