Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Dnes otvorené: 8:00 - 19:00
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Pekné miestečko

Fresh Market má veľmi dobrú polohu. Je z neho blízko na Kuchajdu či do Polus City Center. Majú... viac informácií

Recenzované: 10. marca 2019
viktores
,
Bratislava, Slovensko
cez mobilné zariadenie
Dobre jedlo slaby zvysok

Farmarska trznica je plna dobrych bistier od vymyslu sveta, ale trznicove nakupy ny som tu nerobil... viac informácií

Recenzované: 14. júna 2017
121jurajd
cez mobilné zariadenie
Prečítať všetky recenzie (31)
  
Recenzie (31)
Filtrovať recenzie
31 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
15
8
5
3
0
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
15
8
5
3
0
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
51031 recenzií
Recenzované: 15. augusta 2017

nenasla som ich samotnu prevadzku aby som im dala recenziu, takze ak budete vo freshmarkete urcite si dajte Vrožku chalapeno hod dog a vo Fertuche mandlovu babovku ci cokoladovy brownies. Vase chutove pohariky budu v siedmom nebi :) !

Dátum zážitku: júl 2017
1  Poďakujte používateľovi Ellie_Simpsons.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 14. júna 2017 cez mobilné zariadenie

Farmarska trznica je plna dobrych bistier od vymyslu sveta, ale trznicove nakupy ny som tu nerobil. Na obed aj kavu sa tu ale rad zastavim.

Dátum zážitku: jún 2017
Poďakujte používateľovi 121jurajd.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 22. februára 2017

Určite odporúčam každému kto má rád dobré jedlo. Len trochu mi vadilo tie betónové podlahy, trochu to kazí tú atmosféru celého toho.

Dátum zážitku: február 2017
Poďakujte používateľovi Jakub F.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 20. decembra 2016 cez mobilné zariadenie

Nová farmárska tržnica je v novom prevedení lepšia ako stará. Na prízemí sú obchody s výrobkami z mäsa, syra, pekárne, zelený obchod s vegánskymi a vegetariánskymi potravinami, thajský s tovarom z ázie, ale aj chorvátsky s dobrými vínami syrmi a pršutom. Pozor v ňom obsluha nevie vážiť a platba kartou iba nad 15€. Inde nie je problém. V strede stánky ako na trhu s kapustou zeleninou a pod. Na poschodí sú občerstvenia tradičné, fastfood, vegánsko veget. Thali ale aj raw Bamba( o 15.30 už zavretá). Bezbariérový prístup aj výťah. Čisté prostredie. Dobré parkovanie.

Dátum zážitku: december 2016
Poďakujte používateľovi Peter S.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 15. novembra 2016 cez mobilné zariadenie

Skvelé jedlá, výber z rôznych kuchýň, každý si príde na svoje a okrem toho aj domáce produkty sa predávajú.

Dátum zážitku: november 2016
Poďakujte používateľovi pyroco.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie