Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ceny ako v centre Viedne”

Milton cafe & Restaurant
Na pozícii č. 555 spomedzi 1 489 Reštaurácie v Bratislave
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 21. júla 2018

Teľací rezeň, síce nie takej kvality ako v Rakúsku ale za vyššiu cenu (súčasť menu). Polievka však bola výborná, a aj pivo bolo fľaškové, originál asi priamo z Plzne. Návšteva 20.7.2018 cez obed.

Dátum návštevy: júl 2018
Poďakujte používateľovi Marian888999.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (7)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk

267 recenzií

Zrecenzované: 21. decembra 2017

Chodila som do tejto restauracie kazdy den po dobu jedneho roka. Prve dva tyzdne som bola velmi rada, ze mame stravovanie v tejto restauracii zadarmo. Potom neskor sa jedla casto opakovali alebo chutili velmi podobne, takze chcelo by to viac inovativnosti.
Co sa tyka toho business menu, to je velmi chutne.

Dátum návštevy: január 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi Freedom742071.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 7. júla 2017 cez mobilné zariadenie

Super vo všetkých smeroch - pekný vzhľad, príjemná obsluha, vynikajúce jedlo. Určite odporúčam navštíviť.

Dátum návštevy: júl 2017
Poďakujte používateľovi PeterC7398.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Zrecenzované: 24. augusta 2017 cez mobilné zariadenie

Dátum návštevy: august 2017
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 1. decembra 2016 cez mobilné zariadenie
Prekladač Google

Dátum návštevy: december 2016
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Milton cafe & Restaurant, si pozreli aj

Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 
Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 
Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 

Navštívili ste Milton cafe & Restaurant? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu