Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Najzaujímavejšie body recenzie
Pre pubertiakov

S priateľmi mame 20+rokov a v tomto podniku sme sa cítili staro, bolo tam strašne veľa detí takže... viac informácií

Recenzované: 28. augusta 2017
dianasN8070DF
cez mobilné zariadenie
Otras

Objednane pitie sa neda zaplatit kartou, a ked sme vysvetlili ze nemame cash a nevypili sme drink... viac informácií

Recenzované: 17. novembra 2017
Cizmao
cez mobilné zariadenie
Prečítať všetky recenzie (17)
  
Recenzie (17)
Filtrovať recenzie
17 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
8
2
4
0
3
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
8
2
4
0
3
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
1617 recenzií
Recenzované: 17. novembra 2017 cez mobilné zariadenie

Objednane pitie sa neda zaplatit kartou, a ked sme vysvetlili ze nemame cash a nevypili sme drink, sbs ma nechali stat v kute ako maleho chlapca zatial co doprovod isiel s kamosom do bankomatu. Moresy tychto panov nemaju obdoby odporucam vyhnut sa na mile.

Dátum zážitku: november 2017
3  Poďakujte používateľovi Cizmao.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 28. augusta 2017 cez mobilné zariadenie

S priateľmi mame 20+rokov a v tomto podniku sme sa cítili staro, bolo tam strašne veľa detí takže pre nich je ten podnik fajn ale náš tam neoslovila ani hudba ani nič a tak po polhodine úplnej nudy sme odišli baviť sa inde

Dátum zážitku: august 2017
2  Poďakujte používateľovi dianasN8070DF.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Zrecenzované: pred 3 týždňami cez mobilné zariadenie

Dátum zážitku: september 2019
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 22. augusta 2019

Dátum zážitku: júl 2019
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 16. júna 2019 cez mobilné zariadenie

Dátum zážitku: jún 2019
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie