Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Predajňa pečiva a zákuskov, kde si môžete sadnúť na kávu”

Spusta kaviaren & pekaren
Na pozícii č. 3 spomedzi 10 Pekárne v Bratislave
Štvrť: Staré Mesto
Podrobné informácie o reštaurácii
Štvrť: Staré Mesto
Zrecenzované: 7. marca 2018

Chlieb a pečivo je vždy čerstvé, nakupujem pravidelne.
Bratislavské rožky a pagáče nemajú chybu.
Personál je milý.

Dátum návštevy: marec 2018
Poďakujte používateľovi LuKm_SK.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (11)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

4811 recenzií

Zrecenzované: 10. októbra 2017

V tomto podniku najdete siroku ponuku zakuskov a slaneho peciva, oblozene chlebicky za vybornu cenu. Mozete si aj posediet pri kavicke alebo si ich vziat so sebou. Ja sem najcastejsie zajdem na bratislavske rozky, su vyborne.

Dátum návštevy: marec 2017
Poďakujte používateľovi danielasebekova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Zrecenzované: 8. augusta 2018

Dátum návštevy: august 2018
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 27. júla 2017 cez mobilné zariadenie

Dátum návštevy: júl 2017
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 3. mája 2017 cez mobilné zariadenie

Dátum návštevy: máj 2017
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Spusta kaviaren & pekaren, si pozreli aj

Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 
Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 

Navštívili ste Spusta kaviaren & pekaren? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu